Kom je mij en meer dan 150 ambitieuze ondernemers vergezellen in de Transformers Mastermind?

De deuren van de Mastermind zijn op dit moment gesloten. Vanaf 28 november kun je weer instappen.

Achter de schermen wordt de Mastermind in een nieuw jasje gestoken. De deuren gaan in februari 2023 weer open.

Mensen die in staat zijn om super succesvol te worden hebben niet simpelweg geluk. Ze creëren hun eigen geluk en succes.

Elke week zie en spreek ik weer ondernemers die op basis van wilskracht en discipline hun leven en bedrijf runnen. Ze gaan al pushend en leurend door het leven.

Om de één of andere reden gaat het allemaal niet van harte. Ze hebben grote dromen, maar voor elke win krijgen ze minstens 4 tegenslagen terug.

Ze trekken 1 klant aan (yay een win!) en vervolgens blijkt dat een energiezuiger te zijn die over al hun grenzen heen gaat, stappen ze in een cursus of programma wat ze geen ene reet oplevert, laten ze hun laptop per ongeluk vallen en de eerstvolgende super leuke potentiële klant die zich aandient kiest uiteindelijk toch voor hun concurrent #WTF.

Story of your life?

Lees dan even verder want dan is de komende Mastermind maand voor jou. 

Voor je gevoel lijkt het soms alsof iedereen alles maar manifesteert wat ze willen, behalve jij.

Af en toe lukt het je wel om iets te manifesteren, maar het is bijna altijd iets kleins. Je vraagt bijvoorbeeld om een vlinder en die zie je dan. Maar super snel 50k manifesteren op je bankrekening en spontaan een MEGA kans aantrekken is weer een ander verhaal. 

Je bent al wel bekend met de Law of Attraction, maar je manifesteert steeds kleine wins of je manifesteert precies datgene wat je NIET wilt.

Dat is vervelend, maar het is ook goed nieuws.

Dat betekent namelijk dat je manifestatiekracht heel groot is. Je zet het alleen nog niet op de juiste manier in.

Je kunt het vergelijken met iemand die een Ferrari heeft, maar niet goed weet hoe ze die moet besturen. Jouw fysieke lichaam is in dit geval de Ferrari en je mind is de bestuurder. 

Je wilt nu wel eens leren hoe je jouw Ferrari, en dus jouw enorme manifestatiekracht, kunt inzetten op een manier dat je niet met kleine baby stapjes je doelen behaalt maar met quantum leaps.

Je wilt alle geheimen en magische elementen van het Universum ontdekken zodat je niet meer het gevoel hebt dat het Universum tégen je werkt, maar vóór en mét jou.

Je kunt instappen tot woensdag 2 november 9:00 uur. Daarna gaan de deuren weer dicht en komt dit thema voorlopig niet weer terug. De Mastermind maand loopt van 31 oktober t/m 25 november.

"If you want to discover the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration." - Nikola Tesla

Deze Mastermind is niet voor iedereen.

Ik ben hier niet mee gestart vanuit het idee om hier zoveel mogelijk mensen in te krijgen. Ik ben ermee gestart vanuit een eigen verlangen naar meer connectie en verbinding met gelijkgestemden.

Deze Mastermind is voor ondernemers die heel groot dromen. Zakelijk en privé.

Er is niks mis met hobby ondernemers, maar jij bent allesbehalve een hobby ondernemer.

Jij wilt impact maken. Je wilt niet de massa volgen. Je doet dingen graag net even anders.

Je ziet de wereld door een andere bril.

Waar andere mensen opgeven, ga jij door.

Waar andere mensen alleen maar willen leren over 1 onderwerp, kijk jij naar het complete plaatje. Je denkt en handelt holistisch. Je weet namelijk dat het creëren van een succesvol bedrijf en gelukkig leven niet alleen te maken heeft met strategie, maar ook met mindset en energie. Het is een magische mix van meerdere dingen.

En in plaats van dat je andere mensen of situaties de schuld geeft van bepaalde uitdagingen in je leven kijk je altijd eerst naar jezelf en stel je jezelf de vraag: Wat had ík anders kunnen doen? Wat speelt er in mij waardoor ik deze situatie heb gemanifesteerd?

Jij weet namelijk dat je voor 95% je eigen werkelijk creëert door je energetische frequentie, gedachten en gedrag en je bent bereid om daar de volledige verantwoordelijkheid voor te nemen. Jij houdt van persoonlijke ontwikkeling. 

Het maakt voor deze Mastermind niet uit of je een gevestigde ondernemer bent, een startende ondernemer of zelfs helemaal (nog) geen ondernemer.

Het maakt niet uit waar je nu staat. Het gaat er om wie je bent en hoe ver je wilt komen.

 

Of dat nou middels een bedrijf is of een baan in loondienst, dat maakt niet uit.

Als de tekst hierboven resoneert, dan is dat de bevestiging dat je perfect past in deze Mastermind. 

Weet dat je meer dan welkom bent. Meer dan 150 Masterminders en ik wachten op je aan ‘de andere kant’ 😊

Richard rore

Transformed people, transform people.

Manifesteer in quantum leaps je allergrootste dromen

Komende maand leer je álles over manifesteren en de law of attraction met een specifieke focus op geld. 

De gast experts en ik gaan deze thema’s aan de ene kant belichten vanuit een hele praktische kant en aan de andere kant vanuit een mentaal / energetische kant.

Om te kunnen manifesteren mag je namelijk werken met het zichtbare en onzichtbare. Als je de tegenstrijdigheden in het Universum gaat omarmen kan het namelijk pas echt gaan stromen in je bedrijf en in je leven.

Komende maand ga je onder andere ontdekken:

Review Tineke Zwart I Tamara de Jong

“Tineke kan letterlijk je leven transformeren.”

“Ondanks dat ik al veel kennis had over online marketing, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider wordt van je bedrijf.

Ze geeft je ook enorm veel vertrouwen, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben over mezelf en mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart.”

Tamara de jong

Online Business Coach

Ok, nu even praktisch. Wat kost het en wat is de agenda?

Zoals ik hierboven al schreef ben ik met deze Mastermind gestart omdat ik een groep gelijkgestemden wilde samen brengen, maar ook omdat ik meer mensen wilde helpen.

Niet alleen ondernemers die ook mijn 1 op 1 coaching hadden kunnen en willen betalen, maar bijvoorbeeld ook ondernemers die geen duizenden Euro’s (over) hebben voor een Business Coach. 

Of ondernemers die al een coach hebben, maar ook graag van mij willen leren.

Daarom is de investering voor deze Mastermind maar €147 exclusief 21% BTW.

Je kunt elke maand in en uitstappen en zit dus nergens aan vast. Elke maand behandel ik een ander thema. Komende maand is alleen de één na laatste maand. In december doe ik het nog 1x en daarna stop ik met de Mastermind om tijd, geld en energie vrij te maken voor een ander programma.

Je kunt dus voor maximaal 2 maanden lid worden. Je kunt alleen ook voor 1 maand lid worden.

Dit is wat je krijgt:

De investering voor de Mastermind is €147 ex BTW per maand.

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de content van de vorige maanden. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

 

Review Tineke Zwart I Shari Coenen

“Dankzij Tineke steeg mijn omzet met 300%.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.

Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.”

Shari Coenen

Voedingscoach

Review Tineke Zwart I Marleen Bosman

“Wauw Tineke ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met de Mastermind. Wat een tips heb ik al in de eerste maand kunnen implementeren. Ik start elke week op maandag met je fb live en dit geeft me focus. Door de juiste vragen te stellen hou ik mijn doelen voor ogen en maak ik keuzes die week.

De community is heel actief en wat een fijne mastermind ondernemers zijn er. Ik merk echt dat ik er enthousiast van wordt, veel energie van krijg en gemotiveerd door raak. Precies waar een mastermind voor bedoelt is. Leren van elkaar en elkaar verder helpen.

De besloten podcast is ontzettend waardevol. Ik heb weer een hele nieuwe kijk op mijn klantreis en ben druk aan het implementeren. En ik ga starten met crypto…die stap durfde ik nog niet te zetten. Ik kijk uit naar deze maand. Keep going!”

Marleen bosman

Food I Love

Waarom kost het zo weinig?

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: Waarom is de prijs zo laag?

I know, het is een bizar lage prijs. Je hebt het binnen no time terug verdiend. 

Is er een addertje? Nee. Dit is mijn manier van ‘giving back’. Ik ben niet opgegroeid in een rijke familie of met extra kansen die anderen niet krijgen bijvoorbeeld.

Ik heb kansen leren zien, creëren en benutten.

Ik heb me omringd met de juiste mensen en me door hen laten ‘besmetten’.

Ze zeggen niet voor niets dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.

Het heeft alleen wel veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier.

Daarnaast wil ik er niet alleen zijn voor de mensen die maandelijks €2500 kunnen besteden aan mijn 1:1 coaching, maar ook aan de mensen die die mogelijkheid nog niet hebben of die al bij een andere coach in een traject zitten, maar ook graag van mij zouden willen leren.

In mijn Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien. Niet alleen financieel, maar ook mentaal en spiritueel.

Dit is een plek waar zinnen als ‘dit is onmogelijk’ en ‘is dat niet wat te ambitieus?’ niet bestaan. Hier is alles mogelijk. En we helpen elkaar om onze crazy dreams te realiseren.

Om lid te kunnen worden van deze Mastermind gaat het er dan ook niet om hoe ver je nu bent. Het gaat er om hoe ver je wilt komen. 

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om ondernemers te helpen naar mentale en financiële vrijheid.

Toen ik 33 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en ook niet van de relatie. In maart 2017 liet ik daarom alles achter en begon opnieuw.

In 2018 startte ik uiteindelijk dit bedrijf. Een bedrijf wat 100% bij me past. Opnieuw groeide ik snel. Niet alleen qua omzet (van 0 naar €500.000 jaaromzet in 2 jaar), maar vooral ook als mens. Ik ontmoette de liefde van m’n leven, creëerde diepere en fijnere relaties met vrienden en familie en werkte aan een fit en gezond lichaam.

Ik kijk ernaar uit om je mee te nemen op mijn ‘reis’ en mijn inzichten inclusief ups en downs eerlijk met je te delen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Mastermind?

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook op mentaal en energetisch niveau. Voor komende maand maakt het niet uit of je al bekend bent met de Law of Attraction of nog niet. Je leert namelijk alles van A tot Z, dus het is goed te volgen voor beginners terwijl gevorderden juist de puntjes op de i kunnen zetten van hun manifestatieproces.

Hoeveel mensen zijn er lid?

Op dit moment zitten er 220 ondernemers in de community. Ik verwacht komende maand met circa 180 tot 230 ondernemers te zijn. 

Wanneer start en eindigt de Mastermind?

Het begint op maandag 31 oktober en eindigt op vrijdag 25 november. Je kunt na 1 maand je lidmaatschap weer opzeggen middels 1 mail of 1 klik op de knop, maar je kunt ook nog 1 maand lid blijven. Daar hoef je niks voor te doen. Na die tweede maand word je dan automatisch afgemeld omdat ik ga stoppen met de Mastermind. Ik vind het nog steeds een geweldig programma, maar ik heb zin in weer een nieuw project 🙂 

Wat als ik niet bij de Q&A of masterclass kan zijn?

Je krijgt achteraf een opname waar je onbeperkt toegang tot houdt.

Mag ik jou ook persoonlijk vragen stellen?

Tijdens de live Q&A mag je mij al je vragen stellen. Die vragen hoeven niet per se te gaan over het thema van die maand. Let wel: Er worden meestal teveel vragen gesteld om allemaal te kunnen behandelen tijdens de Q&A. Ik beantwoord daarom altijd de 1ste vraag van iedereen. Stel je belangrijkste vraag dus als eerste. Daarna kijk ik hoe ver ik kom binnen de beschikbare tijd. Ook doe ik tussendoor in de besloten Facebook groep vaak nog een Q&A. Ik vraag bijvoorbeeld vaak op het einde: Heb je gekregen wat je zocht? Zo niet, kom het dan nu bij me claimen en stel je vraag.

Hoe lang ben ik lid als ik me aanmeld?

Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je elke maand afmelden. Doe dat dan deze ronde voor 23 november. Meld je je niet af, dan loopt je lidmaatschap automatisch door. In de bevestigingsmail staat uitleg hoe je je in 5 seconden weer heel makkelijk kunt afmelden.

Kan ik me ook later aanmelden?

Nee, niet voor komende maand. Je kunt je aanmelden tot 2 november 9:00 uur en daarna gaan de deuren dicht. Op 28 november start de nieuwe Mastermind maand en daar kun je instappen vanaf 23 november. Het thema wordt dan ook bekend gemaakt. Als je daar instapt krijg je geen toegang tot content van eerdere maanden.

Ik heb geen Facebook account. Kan ik dan ook lid worden?

Je kunt dan wel lid worden, maar helaas mis je dan de onderdelen die in de Facebook groep plaatsvinden. Het is dus handig om wel een account aan te maken.

Ik volg al een programma bij je. Kan ik dan ook lid worden?

Als je nu de Business Boost Academy of 1:1 coaching bij me volgt krijg je gratis toegang tot de Mastermind zolang je in het programma zit. Daarna kun je gewoon lid worden. Hier ontvang je aan het einde van je traject een mail over.

Je kunt je aanmelden tot woensdag 2 november 9:00 uur. Daarna gaan de deuren weer dicht en komt dit thema voorlopig niet weer terug. Mocht je je later aanmelden, dan krijg je ook geen toegang tot de content van eerdere maanden.

Mocht je nog twijfelen, hieronder lees je nog wat extra reviews over de Mastermind.

.

.

.

.

.