Referenties

Ik zou de Business Boost Academy VIP (en coaching van Tineke) van harte aanraden aan iedereen die start met ondernemen (en denk dat het ook een hele mooie aanvulling is voor mensen die al even bezig zijn).

Ik was net 2 maanden gestart met ondernemen en heb nu bijna de hele basis staan binnen 3 maanden met behulp van Tineke. Zonder haar was ik nu nog aan het aanrommelen. Zeker een aanrader dus als je direct goed aan de slag wilt met je business!

Tineke neemt echt de tijd om jou te leren kennen en wat jij graag wilt met je business. Ook kijkt ze met jou mee als persoon welke strategieën handig kunnen zijn en denkt zij al verder dan dat je zelf denkt.

Ik had bijvoorbeeld van een beetje sporadisch inkomen samen met Tineke een challenge bedacht waar er daarna 86 aan mee deden & mijn omzet verdubbelde.

Kortom, super waardevol!

Claudia Baltes

Gezondheidscoach

Dat is wel even afkicken zeg nu de Business Boost Academy (VIP versie) is afgelopen. 

Ik wil je onwijs bedanken voor dit traject. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De theorie was voor mij waardevol, maar ook alle online groepssessies.

Ik heb echt heel veel geleerd en kan wel even vooruit met al die kennis en het (leren) toepassen ervan. Ook die live dag halverwege het traject was leuk. Dan heb je al tijd gehad om sommige mensen beter te leren kennen of je komt eindelijk die persoon in het echt tegen die ook dapper bij alle online sessies aanwezig was.

En de combi met mindset en een beetje spiri wiri vind ik ook super; ook goed hoe je dat integreert met de masterclasses/gast coaches.

En natuurlijk jij zelf: je bent authentiek en een leuk mens. Ook goed hoe je iedereen die persoonlijke aandacht geeft voor wie dat wil en ook echt meedenkt met ieder zijn eigen casus. 

Wilma Tuk

Online Business Manager

Ik onderneem al best een tijd, 4,5 jaar. In ieder geval, ik ben 4,5 jaar coach. Ondernemen doe ik eigenlijk pas sinds ik bij Tineke in de Business Boost Academy ben gestapt. 

Want zij heeft mij leren ondernemen! 90% van mijn inkomsten kwam via andere websites/kanalen en niet mijn eigen kanalen. Inmiddels komt 90% van mijn inkomen via mijn eigen kanalen. Dankzij Tineke! 

Ik ben ontzettend gegroeid als ondernemer en ik ben er ook weer plezier in gaan krijgen. Ik ben gestart met de BBA en heb net Legacy Leaders afgesloten en eigenlijk wil ik nog geen afscheid nemen van Tineke. Ze is echt een topper, ze heeft mij ontzettend geholpen focus te krijgen en te behouden, keuzes te maken en vol motivatie stappen te zetten. 

Ik ben een podcast gestart die in 6 maanden bijna 10.000 keer geluisterd is. En hij groeit dagelijks. Ik voel ein-de-lijk dat ik grip heb op mijn business en weet welke stappen ik te zetten heb om nog meer te groeien. 

Tineke, ik kan je niet genoeg bedanken. You are the best! Heel veel liefde voor jou. 

Danielle Meesters

ADHD Coach

Ik heb een onlangs een 1:1 sessie met Tineke gehad en om te zeggen dat deze heel goed was, is een understatement! Mindblowing komt veel meer in de buurt!

Naast dat Tineke een super fijn & mooi persoon is, heeft ze echt bizar veel kennis, ze luistert oprecht naar je en ze denkt out of the box met je mee. Ze geeft je praktische tips & adviezen die echt bij jou passen, niet wat volgens de norm “moet”.

Ik heb enorm veel energie, inspiratie, praktische tips en inzichten door onze sessie gekregen, het kan niet anders dat dit een bizar groot ripple effect zal hebben.

Naast deze losse sessie, zit ik ook in de Mastermind van Tineke, straks ook in de BBA en heb ook haar openbare & besloten podcasts allemaal beluisterd, haar kennis houdt gewoon niet op, echt geweldig.

Ik slurp steeds zoveel mogelijk hiervan op en ik had zeker niet gestaan waar ik nu sta, was het niet voor Tineke. Heel erg bedankt Tineke!

Daniela Previti

Mindset Coach & Astroloog

Review Tineke Zwart I Shari Coenen

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.
Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.

Tineke geeft passend advies voor de fase waarin je zit, denkt met je mee en komt met oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Daarnaast heeft ze een heel fijne en nuchtere manier van coachen met af en toe een vleugje spiritualiteit.

Na twee coachingstrajecten bij haar durf ik wel te zeggen dat ik zo veel geleerd heb dat ik het alleen aankan, maar stiekem mis ik haar nu al. Ze is zo’n mooi mens. Ik raad haar iedereen aan, in welke fase je ook zit met je bedrijf. Tineke maakt jou en je bedrijf altijd beter!”

Shari Coenen
Voedingscoach
Referentie Tineke Zwart I Florentine

“Zooooo als iemand mij heeft geleerd om te verkopen vanuit verbinding is het Tineke!

Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid stapte ik in bij de Business Boost Academy en mijn business is gaan vliegen. Mijn angst voor ‘sales’ is weg. Het is nu een van de leukste onderdelen van mijn business.

Oh, en sinds mijn deelname aan de academy draaide ik mijn beste half jaar ooit als ondernemer! Dikke vette aanrader dus.”

Florentine Zuure
Coach & Healer
Referentie Tineke Zwart I Floor Keereweer

“Ik heb niet lang hoeven nadenken over het instappen in het Groei programma bij Tineke! Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je elkaars pad kruist het de bedoeling is dat je gaat samenwerken. Zodra ik het ebook van Tineke had gedownload wist ik dat zij mijn coach zou gaan worden! En dus zei ik direct JA tegen haar programma. Je kunt alleen maar groeien als ondernemer als je bereid bent om in jezelf te investeren. Als je durft te investeren en als je snel een beslissing kunt nemen. Ik wist dat al wel maar ook dit werd mij ook nog eens bevestigd door de coaching van Tineke!
.
Tineke is een geweldige coach. Denkt mee, doorziet de dingen. Echt zodra je met haar werkt gaat alles in een stroom versnelling. Zij is echt de drijvende kracht die je aanspoort tot meer lef en durf en daarnaast heeft ze mega veel verstand van hoe je een succesvol bedrijf neerzet. Haar energie en drive werken aanstekelijk wat maakt dat je zelf mee gaat in die energie waardoor je bedrijf in korte tijd mega zal groeien. De investering heb ik dubbel en dwars terugverdient en dat niet alleen. Ik heb vooral van Tineke geleerd om te genieten! En dat is goud waard. Dat was iets wat ik nog weleens vergat waardoor ik soms vanuit de moeten energie aan de slag ging. Daarnaast ben ik in drie maanden tijd echt enorm gegroeid als mens en als ondernemer. Mijn mindset groeit mee en daardoor zie ik het ondernemen nu veel meer als een spel.
.
Zonder Tineke had ik dit nooit kunnen bereiken! Haar kennis, haar energie, haar mega waardevolle service is echt goud waard!
.
Ondernemen is de meest extreme vorm van persoonlijke ontwikkeling is mij ooit verteld. In dat proces heb je een coach nodig die kennis heeft, een hele fijne energie en die precies begrijpt hoe het werkt. Leer van de beste en de mensen die verder zijn dan jij, dat is voor mij Tineke!”

Floor Keereweer
Life Coach
Referentie Tineke Zwart I Silke Bongers

“Ik wil je onwijs bedanken voor onze samenwerking middels het Groei Programma. Ik heb genoten van de ups en misschien nog wel meer van de downs. Dankzij jouw hulp help ik m’n bedrijf structureel vorm gegeven, doelen gesteld, mega veel over marketing en sales geleerd (ik vind het zelfs leuk nu) en een heuleboel blokkades opgeruimd en vooral zoveel meer vertrouwen gekweekt in mezelf als ondernemer. Daar ben ik je super dankbaar voor!”

Silke Bongers
Eigenaar Internationaal Evenementenbureau

Afgelopen drie maanden heb ik in de Business Boost Academy (VIP versie) van Tineke gezeten en wat was dat geweldig!

Ik ben al lang ondernemer maar recent met een andere tak gestart. Daarbij wilde ik een online training maken en deze lanceren aan het eind van de BBA. Dat is gelukt. En hoe!

De beste omzet ooit en dat komt absoluut door alle adviezen, tips en begeleiding van Tineke (en de support van de andere ondernemers in de groep, de saamhorigheid, dat is ook mega waardevol).

Van de titel tot de prijs, mijn weggever en inhoud, alles werd door Tineke bekeken en beoordeeld. Op een super liefdevolle manier. Ik heb gewoon alle adviezen opgevolgd want alles wat ze zegt klopt.

Ook het stuk mindset is heel fijn, wat je ook gedaan hebt en waar je ook staat, je komt altijd een stukje tegen wat je zou kunnen belemmeren in doorzetten. Mooi dat hier aandacht aan besteed wordt.

Wil je als ondernemer starten of maak je net als ik een transitie door, je bent hier op je plek. Voor marketing, strategie en een liefdevol zetje, Tineke is the best!

Katinka Reiss

Stem- en Sprekerscoach

Tineke is echt een meester in haar vak. Eén coachingsessie bij Tineke staat bij mij echt gelijk aan maanden (enorm inefficiënt) zelf aanrommelen.

Tineke biedt mij structuur, overzicht en focus. De wereld van online marketing was voor mij een compleet nieuwe wereld, maar Tineke’s podcasts maakten mij wel heel nieuwsgierig en enthousiast. Maar waar te beginnen?

Na 1 sessie bij Tineke was mijn businessplan en sales funnel compleet. En wist ik wat te doen, waar te starten, en hoe ik dit ging aanpakken. Ik kon weer maanden vooruit en merkte ik dat ik hierna enorm efficiënt en doelgericht aan de slag kon en grote stappen kon maken. Wat een tijd en energie leverde dit mij op.

Voor mij ook enorm belangrijk is ook “de persoon Tineke”: Tineke heeft een mooie mix van duidelijkheid en warmte tegelijk. Ze weet waar ze over praat, is to-the-point maar tegelijkertijd is geen vraag te gek. Met een gezonde portie humor en enthousiasme erbij, kom ik vol energie en daadkracht uit een coachingsessie.

Stephanie Lacroix

Systemisch Coach & Familieopsteller

Eind 2022 ging ik vrij spontaan naar een livedag van Tineke en heb daar hele inspirerende vrouwelijke ondernemers ontmoet.

Vervolgens ben ik in haar Legacy Leaders groep gestart en kwam ik in een groep inspirerende vrouwen om met elkaar aan onze business te werken.

En dat is meer dan gelukt! Binnen 3 maanden tijd heb ik mijn mail funnels geoptimaliseerd, staat er een goed lopend sales & marketingplan én is mijn omzet verdubbeld.

Door de online community, wekelijkse calls en kijkje achter de schermen bij Tineke en haar team, heb ik onwijs veel geleerd. Zowel voor mijn eigen business als die voor mijn klanten.

Het is daarnaast ook zo fijn om in een groep met likemindet vrouwelijke ondernemers te komen om elkaar te pushen en helpen.

Lieve Tineke, onwijs bedankt voor jouw coaching, inspiratie en schop onder mijn kont!

Jessica van Diggelen

Business Coach

Referentie Tineke Zwart I Carlijn Otters

“Ik werk inmiddels al 2 jaar samen met Tineke en ben daar enorm enthousiast over. In eerste instantie heeft haar marketing advies me enorm geholpen bij de groei van mijn bedrijf.

Toen ik begin dit jaar een coach zocht die me kon helpen bij de opbouw van tweede bedrijf, wist ik ook direct dat ik Tineke weer moest hebben. Wat ik zo fijn vind, is dat ze echt mee denkt, heel erg betrokken is en goed bereikbaar. Ze weet precies wat ze moet zeggen op moeilijke momenten en ze geeft me altijd veel vertrouwen in mezelf. Dankzij Tineke is mijn tweede bedrijf dit jaar echt in een stroomversnelling gekomen.

Ik raad haar dan ook zeker aan!“

Carlijn ottens

Online Marketing & Business Coach


“Voor de Business Boost Academy had ik al een goed gevoel bij Tineke. En mán, wat heeft ze dat overtroffen!

Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In 3 maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet.

Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van 1:1 coaching en het groepselement van de The Business Boost Academy heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!”

Renee Westerbaan

Spiritueel Business Coach
Review Tineke Zwart I Manuela Warnaar

“Ik ben ontzettend blij met de steun van Tineke en vooral haar kennis op gebied van strategie & mindset. Wat ik niet had verwacht was dat vooral de mentale blokkades die ik had, dat ik die zou overwinnen en nu veel beter kan detecteren wanneer ik mezelf weer aan het saboteren ben.

Daarnaast staat nu mijn strategisch aanbod als een huis, weet ik beter hoe ik een salesgesprek kan ingaan en voelt alles gewoon extreem goed. En dat is het belangrijkste: het voelt alsof ik in de flow zit! Dankjewel Tineke!”

Manuela Warnaar
Online Marketeer
Review Tineke Zwart I Elsemiek van Roekel

Alweer de derde keer dat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de coaching van Tineke. Ik vind onze samenwerking erg fijn. Ik krijg de ruimte om me zelf te ontwikkelen, maar met de ondersteuning en het vertrouwen waar nodig. Voordat dat laatste is vaak net het extra zetje wat ik nodig heb om wél die workshop te geven of wél een online cursus op te zetten. Door op deze manier aan mijn bedrijf te werken ben ik ook niet bang om te investeren in een website of een fotoshoot. Ik weet dat het me klanten en daarmee ook omzet op gaat leveren. En ben er van overtuigd dat ik alleen al door deze mindset mijn nieuwe klanten heb aangetrokken. Dankjewel voor alle hulp! 🙂

Elsemiek van Roekel
Eigenaar Social Work-Out
Review Tineke Zwart I Luka Jacobs

Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de Business Boost Academy! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!

Luka Jacobs
Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

Hierbij ook nog een kleine greep uit de Facebook referenties en spontane berichtjes die ik ontving via verschillende kanalen.

Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart
Referentie Tineke Zwart

Weet je genoeg? Ben je er ook klaar voor om stappen te nemen zoals de ondernemers hierboven?

Neem dan via het formulier hieronder contact op. Op dit moment kun je 2 programma’s bij me volgen.

De Business Boost Academy is mijn 3 maanden programma voor startende (online) ondernemers. Deze start eind september weer.

Daarnaast heb ik de Transformers Mastermind. Dit is mijn membership waar je maandelijks in en uit kunt stappen en waar elke maand een ander thema wordt behandeld. De investering hiervoor is €97 ex BTW per maand.

Heb je een specifieke vraag? Vul dan hieronder het formulier in. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur een reactie.