Online Masterclass: Verhoog consistent je bereik en haal meer leads en klanten uit LinkedIn

LinkedIn is HOT en de tijd om serieus actief te worden is nú.

Houd jij LinkedIn al een tijdje vanaf de zijlijn in de gaten omdat je ziet dat steeds meer mensen actief worden? En hoor je steeds vaker dat andere mensen een hoog bereik hebben en ook daadwerkelijk klanten uit LinkedIn halen? 

Weet je dat jouw doelgroep zich ook op LinkedIn bevindt, maar loop je nog vast met wat je dan moet plaatsen? Je hebt nog geen idee van de ‘regels’ op LinkedIn en vraagt je onder andere af of je content daar heel anders zou moeten zijn dan op bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Of misschien heb je al wel wat berichten geplaatst, maar merk je er nog weinig van. Je bereik is wel leuk, maar niet fantastisch. En die leads en klanten blijven uit.

Volg dan deze online masterclass van 1 uur en 15 minuten (te bekijken als video met slides of te beluisteren als podcast) waarin ik je exact leer hoe LinkedIn werkt, hoe je jouw bereik consistent kunt verdriedubbelen en hoe je er ook daadwerkelijk klanten uit kunt halen. Zodra je de masterclass hebt gekocht ontvang je binnen 5 minuten een mail met daarin de video, podcast en de slides in PDF format.

Waarom is het bereik momenteel zo hoog op LinkedIn? 

Doordat er nog maar weinig mensen actief content delen op LinkedIn kan je bereik enorm zijn. Ik schrijf bewust ‘kan zijn’. Dat is namelijk alleen als je het algoritme snapt en je met bepaalde regels rekening houdt.

Zo heb ik ‘maar’ 4.500 connecties, maar bereik ik vaak tussen de 10.000 en 50.000 mensen met mijn posts en haal daar ook klanten uit. Daar zie je hieronder ook een aantal screenshots van.

Waar het bereik op Facebook en Instagram momenteel om te huilen is, valt mijn mond regelmatig open van verbazing van het bereik op LinkedIn. Ik weet alleen ook: Dat duurt nooit heel lang.

Daarom is ook nu het moment om ‘in te stappen’ en hier gebruik van te maken.

In 2019 en 2020 heb ik maandelijks deze LinkedIn masterclass verzorgd voor Competence Factory. Daar betaalden mensen €500 voor.

Als je de online masterclass koopt ontvang je ‘m binnen 5 minuten in je inbox. Je houdt onbeperkt toegang.

Let op: Indien je de BBA, de OBS, het Groei Programma of het Transformers Programma bij mij hebt gevolgd, koop deze masterclass dan NIET. Je hebt namelijk nog steeds toegang tot de Academy waar de masterclass in staat.

Don’t wait any longer. LinkedIn is the place to be right now.

- Gary Vaynerchuck

Aan het einde van deze:

Online Masterclass

De investering bedraagt €75 exclusief 21% BTW (€90,75,- inclusief BTW). Als je uit een ander land komt mag je op de betaalpagina eerst je bedrijfsnaam en BTW nummer invullen, daarna wordt de BTW automatisch verlegd.

Deze online masterclass is voor jou als jij:

Zie hieronder een screenshot van het bereik van een aantal van mijn posts. Ik heb ‘maar’ 4.500 connecties, maar bereik vrijwel standaard minimaal 10.000 mensen. Soms tot wel 200.000 mensen.

In 2019 en 2020 heb ik maandelijks een training gegeven over LinkedIn Marketing bij Competence Factory. Hiervoor betaalde je meer dan €500. In deze online masterclass zit dezelfde informatie maar dan voor €75 (exclusief 21% BTW). Dit zijn de beoordelingen van de laatste 2 LinkedIn live trainingen:

En dit is wat er gezegd werd over de online masterclass toen ik ‘m in 2019 gaf. De inhoud is voor 90% hetzelfde, er zit alleen wat nieuwe kennis in. Ik heb ‘m in februari 2023 opnieuw opgenomen.

Ook Veronique Prins, die mijn business coach was in 2019, deed mee met de online masterclass. Daarna haalde ze met haar post een hoger bereik dan ze ooit had gehad.

Ze schreef het volgende over de masterclass:

“Eerlijk gezegd had ik niet zoveel met LinkedIn. Ik zie het als een zeer zakelijk kanaal, wat op zich bij mijn ambitie past maar niet zo zeer bij mij als mens. Ik had een bepaalde voorstelling van ‘hoe het hoort’ op LinkedIn en daarmee had ik besloten dat het niet voor mij was.

Eerder had iemand me al de tip gegeven het toch te gaan doen en vervolgens zag ik dat Tineke een Masterclass organiseerde. Dus ik dacht ‘als je het dan toch gaat doen, leer dan in ieder geval hoe je het het beste kan doen’. En daarvoor zit je bij Tineke goed; ze weet veel van online marketing en  doet het erg goed op LinkedIn.

Na haar Masterclass trok ik de stoute schoenen aan en postte ik iets. Tsja, wat zal ik daarvan zeggen. Voor de LinkedIn diehards is het waarschijnlijk peanuts maar ik ben nu 1,5 dag verder en net door de 25.000 views heen gegaan en ik krijg nog steeds veel reacties.

Voor mij is het belangrijk dat ik weet dat en hoe het nu werkt en dat alles wat ik dacht op een verkeerde aanname gebaseerd was. Het allerbelangrijkste is dat ik bewezen heb gekregen dat ook op dit social media kanaal het juist draait over vooral jezelf zijn en geen grijze boodschap hebben. Dat maakt dat het tussen LinkedIn en mij nog wel eens helemaal goed kan gaan komen. Een goed begin is in ieder geval het halve werk.”

Succesvol bedrijf bouwen I Tineke Zwart

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 34 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ook met mijn huidige bedrijf draaide ik binnen een jaar €125.000 omzet en in het tweede jaar €500.000 omzet. Dat kwam mede dankzij mijn zichtbaarheid op LinkedIn.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via online kanalen.

En hoe je dat dan doet via LinkedIn? Dat leer je in deze online masterclass.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mee doen aan de online masterclass?

Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin de online masterclass.

Krijg ik een opname?

Ja en hier blijf je toegang tot houden.

Is er de mogelijkheid om vragen te stellen?

Ja, reageer op de bevestigingsmail met jouw vragen en dan kom ik er bij je op terug.

Wat is de investering voor deze masterclass?

De investering is €75 exclusief 21% BTW. De BTW is aftrekbaar voor ondernemers. 

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Voor zowel ondernemers als niet ondernemers. Hij is voor iedereen die meer bereik wil genereren op LinkdIn en daar leads en/of klanten uit wil halen.