Meer omzet met je bedrijf I Tineke Zwart

Maak een kickstart met je bedrijf voor meer vrijheid, omzet en plezier

De eerstvolgende mogelijkheid om in te stappen in de Business Boost Academy is 17 januari 2022.

Meld je via deze pagina vast aan of vraag een match call aan met Tineke.

Ben jij net begonnen met (online) ondernemen omdat je mensen wilt helpen en de wereld een beetje mooier wilt maken terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid geniet?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid en start je (online) ondernemeing met een BENG.

Succesvol bedrijf bouwen I Tineke Zwart

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal, maar uiteindelijk is ondernemen gewoon een spel met bepaalde spelregels. Als je het spel eenmaal begrijpt en je volgt bepaalde regels, dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf te bouwen.

Daarom heb ik de Business Boost Academy ontwikkeld. Speciaal voor coaches, online marketeers, fotografen, webshop eigenaren en andere ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen of die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online.

In de Academy help ik je samen met 2 andere top coaches in 3 maanden met een ijzersterke fundering voor je bedrijf zodat je een consistente stroom klantenstroom genereert.

Je leert de exacte stappen die ik heb genomen om mijn bedrijven super snel te laten groeien. Niet alleen qua sales en marketing, maar ook qua mindset.

It’s time to spread your wings and fly.

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je vindt het stiekem doodeng, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je voelt dat je droom en je passie om mensen te helpen groter is dan je angst.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je wilt op een slimme manier meer klanten en omzet uit online kanalen halen.

Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt.

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om juist omzet te realiseren.

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt en je alles samen met een team van experts – die je in elke stap begeleiden en feedback geven – en een groep gelijkgestemden je bedrijf laat goeien.

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart en mijn ondernemersavontuur begon in 2015. Ik zag mezelf toen totaal nog niet als ondernemer. Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in Joure (Friesland) en het advies wat ik mee kreeg was om vooral nooit een eigen bedrijf te starten.

In 2015 woonde ik alleen samen in Amsterdam met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika. Hij was ondernemer pur sang en motiveerde me om samen met hem een online marketing bedrijf te starten.

Ik was voorbereid op financiële onzekerheid maar na 6 maanden hadden we onze eerste miljoen omzet gedraaid. We verhuisden naar een villa aan het strand in Florida, bouwden ons bedrijf verder uit en leefden het ‘perfecte plaatje’. Maar van binnen voelde het voor mij niet goed. Ik haalde geen voldoening uit het bedrijf en de relatie ging steeds meer bergafwaarts.

Business Boost Academy I Tineke Zwart
Business Boost Academy I Tineke Zwart

Lang verhaal kort; ik heb na 2 jaar een punt gezet achter de relatie, ben uit het bedrijf gestapt en terug verhuisd van Kaapstad naar Nederland.

Na een jaar soul searching kwam ik er eindelijk achter wie ik ben en wat mijn missie is; namelijk zelfstandig ondernemers helpen om meer impact te maken en daar ook gewoon goed mee te verdienen.

Opnieuw groeide mijn bedrijf ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik meteen €125.000 omzet en in mijn tweede jaar €500.000. Simpelweg door dezelfde spelregels weer toe te passen als in mijn eerste bedrijf. En wat die spelregels zijn, dat leer je in de Academy.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Wat leer je in de Business Boost Academy?

In de Business Boost Academy leid ik je samen met 2 andere experts (Tamara of Claire en Mirjam) in 3 maanden op tot online ondernemer en leren we je alles over het genereren van een consistente klantenstroom via online kanalen.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt.

Na de Business Boost Academy heb jij:

De investering voor de Business Boost Academy bedraagt 2500,- exclusief BTW (3025,- inclusief BTW).

Je mag het ook in 3 termijnen van 859,- exclusief BTW betalen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Je hebt nu drie keuzes.

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Besef ook goed dat het feit dat je nog geen winstgevend bedrijf hebt, heel logisch is.

We zijn opgeleid om een functie in een normale baan te bekleden. We zijn niet opgeleid om te ondernemen. Het ondernemerschap vereist een andere manier van denken en handelen dan je nu gewend bent. Dat moeten we allemaal leren. Ik heb ook nog steeds een business coach en zal er ook altijd één hebben.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: Ik blijf nog wat langer in loondienst en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijzen die je bereidt bent om te betalen.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.

Het enige wat je nodig hebt om te starten met de Business Boost Academy is een droom en een flinke dosis motivatie. Je hebt geen website nodig, geen ideale klant, geen product aanbod, niks. Daar gaan we samen aan werken gedurende de Academy.

De online omgeving

Let’s do this

Je krijgt toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Maar dan ook echt alles. In deze online omgeving zit letterlijk al mijn kennis gebundeld.

Het is vrijwel onmogelijk om alles in 3 maanden te volgen. Daarom houd je hier onbeperkt toegang tot. Tijdens de Academy behandelen we de modules die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. De rest kun je later volgen.

Sommige dingen zul je misschien ook al weten, maar herhaling is altijd goed. Er valt altijd iets te verbeteren en je leert altijd wel iets nieuws. Er zijn meerdere ondernemers geweest die de Academy hebben gevolgd die ook al een uitgebreid programma hadden gevolgd van bijvoorbeeld Ninke van der Leck en Simone Levie, maar alsnog veel nieuwe dingen leerden.

Je kunt ervoor kiezen om wekelijks toegang te krijgen tot 1 module of ik kan alles in 1x voor je open zetten zodat je er op je eigen tempo doorheen kunt.

Dit is wat je krijgt:

Jouw verhaal en je why
Als zelfstandig ondernemer begint en eindigt alles met jou. Daarom kijken we eerst naar jou als individu. Wat betekent vrijheid voor jou? Hoe heb jij jouw bedrijf in te richten om dit te ervaren? Maar ook: Wat is jouw verhaal? Mensen kopen tegenwoordig namelijk niet alleen een product of dienst, maar ook echt een verhaal en een relatie. Daarnaast duiken we in je why. Waarom doe je wat je doet? We gaan jouw drijfveer vinden en duidelijk communiceren.
Je ideale klant
Hoe meer mensen je probeert aan te spreken, hoe minder mensen zich écht aangesproken voelen. Daarom kijken we in module 2 naar je ideale klant. Wat is de pijn en verlangen van jouw ideale klant? Hoe kun je hem/haar zo goed mogelijk raken met jouw teksten? Van wie word jij echt blij? Hoe specifieker en passender jouw ideale klant, hoe blijer jij wordt van je klanten en hoe meer jij jezelf kunt positioneren als expert en dus ook hogere prijzen kunt vragen.
Product aanbod
Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf. In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt. Hierin helpen we je ook met het bepalen van je prijzen.
Doelen en plan van aanpak
In deze module duiken we in het bepalen van doelen en hoe je deze ook daadwerkelijk haalt met een duidelijk plan van aanpak. Hiervoor krijg je het strategisch plan en documenten die ik persoonlijk gebruik om elke maand mijn omzet te plannen. Mede dankzij deze manier van werken bouwde ik in no time bedrijven met een hoge omzet.
Een converterende website
De meeste websites zijn helaas visitekaartjes. Ze zien er mooi uit, maar leveren geen leads en klanten op. Dat is natuurlijk zonde. Daarom leer je in deze module alles over het maken van een website die er mooi uit ziet én leads en klanten oplevert. Kleine side note: Je leert niet hoe je technisch gezien een website moet maken.
Jouw klantreis/salesfunnel

Om ervoor te zorgen dat je snel en consistent klanten aantrekt leer je in deze module hoe je een goede salesfunnel – oftewel een klantreis – maakt. Dit kan op allerlei manieren en we vinden altijd een manier die bij jou past.

Succes met social media
Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf. In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt. Hierin helpen we je ook met het bepalen van je prijzen.
Gratis weggevers

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep op een laagdrempelige manier kennis kan maken met jou en jij je ideale klant aantrekt is het belangrijk om een gratis weggever te hebben, bijvoorbeeld een Ebook. In deze module leer je hoe je een goede gratis weggever maakt waarmee je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt en motiveert om naast je gratis weggever ook je betaalde producten te kopen.

Webinars en challenges

Een van de redenen waarom mijn bedrijf zo snel is gegroeid is dankzij webinars en challenges. Als je dit goed doet, kun je er mega snel klanten mee genereren. In deze tijd is dit extra belangrijk want door corona zijn we meer afhankelijk van online manieren om onze doelgroep te bereiken en samen te krijgen.

Adverteren op social media

Met content kom je een heel eind, maar het duurt wel veel langer om leads en klanten te krijgen. Daarom leer je in deze module hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram. Door te adverteren kun je veel sneller je doelgroep bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je een winstgevende campagne maakt. En don’t worry. Dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

Email marketing

Email marketing is de nummer 1 converterende vorm van marketing. Daarom leer je in deze module alles over het schrijven van goede emails en hoe je snel klanten maakt van de mensen die op jouw emaillijst staan.

Sales

Online marketing is fantastisch, maar om van een volger een klant te maken ben je vaak nog afhankelijk van een sales gesprek. Daarom leer je in deze module alles over het voeren van een goed sales gesprek zonder dat je pusherig hoeft te zijn. Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding.

Het team wat jou gaat helpen

Vaak krijg ik de vraag: Wie heeft jou geholpen om zo snel te groeien?

Dat is niet één persoon geweest maar meerdere personen. Ik heb echt van alles gedaan om te bereiken wat ik nu heb. Business coaching, breathwork, hypnose, mindset coaching, energy healing, cursussen op het gebied van de wet van aantrekking en nog veel meer.

Daarom zeg ik ook vaak: It takes a village.

De transformatie naar succesvol ondernemer maak je niet zomaar. Om jouw dromen te realiseren heb je een transformatie te ondergaan als mens. Jouw bedrijf is namelijk slechts een reflectie van jou.

Daarom krijg je in de Business Boost Academy niet alleen mijn begeleiding, maar ook van andere experts. Mensen die mij enorm hebben geholpen met mijn persoonlijke en zakelijke groei. Mensen die allemaal door mij persoonlijk zijn gecoacht en stuk voor stuk een succesvol bedrijf runnen.

Tineke zwart

Strategie / Marketing / Mindset

Als Founder van de Business Boost Academy help ik je 3 maanden lang om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. De modules in de online omgeving zijn door mij gemaakt, je mag mij al jouw vragen stellen en ik help je daarnaast ook om elke maandag je focuspunten voor die week te bepalen. We kijken samen naar wat voor jou op dat moment belangrijk is gezien je doelen en hoe je dat op een manier kunt realiseren die bij jou past.

Tamara de Jong

Strategie / Copywriting

Tamara is dé expert op het gebied van marketing en strategie. Ze hanteert dezelfde principes als Tineke en heeft alle programma’s bij Tineke doorlopen. In de Academy is ze 4 dagen per week actief om de opdrachten uit de online omgeving – zoals je website, Ebook, ideale klant en product aanbod – persoonlijk na te kijken. Binnen 48 uur krijg je 1 op 1 feedback en kun je snel weer verder.

Claire babai

Strategie / Copywriting

Naast dat Claire Business Coach is, is ze ook een geweldige copywriter. Ze heeft inmiddels meerdere succesvolle bedrijven gerund en, net als Tamara, alle programma’s bij Tineke doorlopen. Gedurende de Academy kijkt Claire of Tamara je opdrachten na. Je mag alle opdrachten 2x inleveren via de mail en ontvangt van maandag t/m donderdag binnen 48 uur een reactie met persoonlijke feedback.

Anne niemeijer

Sales / Mindset

De meeste ondernemers houden niet van sales, maar gelukkig houdt Anne er wel van en leert ze jou hoe je al je blokkades omtrent sales kunt doorbreken en hoe je zo goed wordt in sales dat je moeiteloos klanten aantrekt. Ze combineert hierin het praktische met het spirituele. Gedurende de Academy heb je de mogelijkheid om 2x een 1 op 1 call van 30 minuten  met Anne in te plannen of met Mirjam. Je mag zelf bepalen wanneer je deze calls doet. 

Team Tineke Zwart I Mirjam Beek I Mindset

Mirjam Beek

Mindset

Nadat ze jarenlang voor grote corporates werkte ontdekte Mirjam dat ze over een uniek talent beschikt. Namelijk mensen helpen om hun mindset te versterken zodat ze niet langer worden tegen gehouden door onzekerheden en hun dromen realiseren. Je mindset is één van de belangrijkste dingen als ondernemer. In de Academy krijg je daarom 2x 30 minuten 1 op 1 mindset coaching. Je kunt hierin kiezen voor Mirjam of Anne. Daarnaast verzorgt Mirjam ook nog 2 online masterclasses over mindset.

Dit is wat anderen over mij en de Business Boost Academy zeggen:

Review Tineke Zwart I Manuela Warnaar

Ik ben ontzettend blij met de steun van Tineke en vooral haar kennis op gebied van strategie & mindset. Wat ik niet had verwacht was dat vooral de mentale blokkades die ik had, dat ik die zou overwinnen en nu veel beter kan detecteren wanneer ik mezelf weer aan het saboteren ben. Daarnaast staat nu mijn strategisch aanbod als een huis, weet ik beter hoe ik een salesgesprek kan ingaan en voelt alles gewoon extreem goed. En dat is het belangrijkste: het voelt alsof ik in de flow zit! Dankjewel Tineke

Manuela Warnaar
Eigenaar XoXo Marketing
Review Tineke Zwart I Elsemiek van Roekel

Alweer de derde keer dat ik ‘JA’ heb gezegd tegen de coaching van Tineke. Ik vind onze samenwerking erg fijn. Ik krijg de ruimte om me zelf te ontwikkelen, maar met de ondersteuning en het vertrouwen waar nodig. Voordat dat laatste is vaak net het extra zetje wat ik nodig heb om wél die workshop te geven of wél een online cursus op te zetten. Door op deze manier aan mijn bedrijf te werken ben ik ook niet bang om te investeren in een website of een fotoshoot. Ik weet dat het me klanten en daarmee ook omzet op gaat leveren. En ben er van overtuigd dat ik alleen al door deze mindset mijn nieuwe klanten heb aangetrokken. Dankjewel voor alle hulp! 🙂

Elsemiek van Roekel
Eigenaar Social Work-Out

Werken met jou is de beste zet ever! Jouw uitstraling en empathie maakt dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen. Dat én jouw kennis, ervaring, je enthousiasme en het feit dat je me uitdaagt uit m’n comfortzone te stappen maakt ik enorm gegroeid ben. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. En dat smaakt naar meer!!!!!!

Christel Schalke
Life Coach
Review Tineke Zwart I Marjolein Schurink

Vrijwel direct na de start van mijn eigen onderneming heb ik de hulp van Tineke ingeschakeld. Een ontzettend goede keuze! Tineke is ontzettend enthousiast, motiverend, nuchter en zet je op scherp. Ik had vooral iemand nodig die me het vertrouwen gaf om er echt voor te gaan. Om de blokkades in mijn mindset te doorbreken. Ik had mijn aanbod staan. Mijn website in de stijgers. Het was goed, maar ik durfde nog niet echt van de grond te komen en was alles constant aan het perfectioneren. Door de Business Boost Academy kreeg ik een schop onder mijn kont. “Feel the fear and do it anyway.” Tineke’s strategische kennis en levenservaring waren een cadeautje die ik er gratis bijkreeg. Net als de fijne groep ondernemers. Samen sta je echt sterker!

Marjolein Schurink
Branding Expert
Review Tineke Zwart I Renee Westerbaan

Voordat ik een programma volgde bij Tineke had ik al een goed gevoel bij haar. En mán, wat heeft ze dat overtroffen! Tineke heeft de perfecte balans tussen kritische vragen stellen en vertellen wat je moet doen. Ze reageert snel en uitgebreid op alle vragen en is helder in haar antwoorden. In 2 maanden tijd ben ik zo gegroeid als ondernemer en heb ik mijn bedrijf stevig neergezet. Tineke maakt haar belofte waar: Ze helpt je aan een consistente stroom aan klanten die moeiteloos binnen komen. Dat heb ik nu ervaren. Bovendien is de combinatie van 1:1 coaching en het groepselement van haar programma heel prettig. Samen met andere ondernemers til je elkaar naar een hoger plan. Tineke is een absolute aanrader en ik ga nog even met haar door!

Renee Westerbaan

Mindset Coach
Review Tineke Zwart I Nadine van Spanje

In juni 2020 startte ik met de Business Boost Academy. Hoewel ik al een tijdje mee ga als ondernemer, ben ik in 2019 ook gestart als coach voor fotografen en dat is net even iets anders als ‘gewoon’ fotograaf zijn, zeker omdat ik mijn nieuwe business vooral online wil doen. De deelname aan de Academy heeft mij letterlijk een boost gegeven in het online ondernemerschap.

Van Tineke kreeg ik toegang tot allerlei mega uitgebreide online modules, hadden we 4x een Q&A, zaten we in een groep met ongeveer 20 andere ondernemers waar we alle vragen konden stellen en sloten we af met een super fijn verzorgde live dag!

Ik hoop dat ik nog heel lang met Tineke samen kan werken. Als ik al zo veel resultaat zie in 3 maanden, dan ben ik benieuwd wat er nog meer op mij staat te wachten! Dankjewel lieve Tineke!

Nadine van Spanje
Fotograaf
Review Tineke Zwart I Luka Jacobs

Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de Business Boost Academy! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!

Luka Jacobs

Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

Dit is wat er de afgelopen weken in de besloten Facebook groep gebeurde.

Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart

Veelgestelde vragen

De BBA start op maandag 17 januari 2022 en eindigt op vrijdag 29 april 2022. De Academy duurt eigenlijk 3 maanden, maar er zitten 2 rustweken ingebouwd zodat je tijd hebt om dingen in te halen. Dit wordt vaak gecombineerd met de vakantie van het team van BBA. De exacte date volgen nog.

€2500 exclusief 21% BTW. Het mag ook in 3 termijnen worden betaald van €859 exclusief 21% BTW.

Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers, maar ook voor webshop eigenaren en fotografen. Stuur even een mail naar info@tinekezwart.nl of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of de Academy bij jou past.

Alle live Q&A sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, dan kun je van tevoren je vragen insturen.

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online omgeving als de besloten Facebook groep.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.

Wil je graag mee doen aan de Business Boost Academy maar zou je van tevoren graag even met Tineke sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en plan een call in met Tineke.