Meer vrijheid, voldoening en omzet met een online bedrijf

Meer vrijheid, voldoening en omzet met een online bedrijf

De nieuwe ronde van de Business Boost Academy start op maandag 26 september 2022 en duurt t/m vrijdag 6 januari 2023.

Meld je via deze pagina alvast aan om zeker te zijn van een plek of meld je aan voor de wachtlijst als je alle informatie wilt ontvangen zodra de deuren officieel weer open gaan op maandag 29 augustus.

Wil jij beginnen of ben jij begonnen met (online) ondernemen omdat je mensen wilt helpen terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid geniet?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

Je kunt je eventueel nu al aanmelden voor de Business Boost Academy.

Het start officieel pas op maandag 26 september, maar als je je nu schrijft krijg je alvast toegang tot de gehele online omgeving.

Dan kun je deze alvast in je eigen tijd en op je eigen tempo volgen gedurende de zomer. Ook kun je dan alvast aan de slag met veel van de opdrachten.

Je kunt in 1x, 3x of 5x betalen.

.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal, maar uiteindelijk is ondernemen gewoon een spel met bepaalde spelregels. Als je het spel eenmaal begrijpt en je volgt bepaalde regels, dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf te bouwen.

Daarom heb ik de Business Boost Academy ontwikkeld. Speciaal voor coaches, online marketeers, fotografen en andere dienstverlenende ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen, die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online en ondernemers die al een prima omzet draaien maar simpelweg voelen dat er nog veel meer in zit.

In de BBA help ik je samen met 2 andere top Business Coaches en 5 top Mindset Coaches in 3 maanden met een ijzersterke fundering voor je bedrijf zodat je een consistente stroom klantenstroom genereert.

Je leert de exacte stappen die ik heb genomen om mijn bedrijven super snel te laten groeien. Niet alleen qua sales en marketing, maar ook qua mindset.

It’s time to spread your wings and fly.

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je vindt het stiekem doodeng, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je voelt dat je droom en je passie om mensen te helpen groter is dan je angst.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je wilt op een slimme manier meer klanten en omzet uit online kanalen halen.

Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt.

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om juist omzet te realiseren.

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt en je alles samen met een team van experts – die je in elke stap begeleiden en feedback geven – en een groep gelijkgestemden je bedrijf laat goeien.

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart en mijn ondernemersavontuur begon in 2015. Ik zag mezelf toen totaal nog niet als ondernemer. Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in Joure (Friesland) en het advies wat ik mee kreeg was om vooral nooit een eigen bedrijf te starten.

In 2015 woonde ik alleen samen in Amsterdam met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika. Hij was ondernemer pur sang en motiveerde me om samen met hem een online marketing bedrijf te starten.

Ik was voorbereid op financiële onzekerheid maar na 6 maanden hadden we onze eerste miljoen omzet gedraaid. We verhuisden naar een villa aan het strand in Florida, bouwden ons bedrijf verder uit en leefden het ‘perfecte plaatje’. Maar van binnen voelde het voor mij niet goed. Ik haalde geen voldoening uit het bedrijf en de relatie ging steeds meer bergafwaarts.

Business coach Tineke Zwart

Lang verhaal kort; ik heb na 2 jaar een punt gezet achter de relatie, ben uit het bedrijf gestapt en terug verhuisd van Kaapstad naar Nederland.

Na een jaar soul searching kwam ik er eindelijk achter wie ik ben en wat mijn missie is; namelijk zelfstandig ondernemers helpen om meer impact te maken en daar ook gewoon goed mee te verdienen.

Opnieuw groeide mijn bedrijf ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik meteen €125.000 omzet en in mijn tweede jaar €500.000. Simpelweg door dezelfde spelregels weer toe te passen als in mijn eerste bedrijf.

Mijn uitdaging bleef alleen dat ik nog steeds te hard bleef werken waardoor ik me financieel vrij voelde, maar niet mentaal.

De afgelopen maanden is het me gelukt om dat patroon eindelijk te doorbreken waardoor ik nu vrijheid in de breedste zin van het woord ervaar.

Dit gun ik jou ook. Daarom gaat het in de Academy niet alleen over hoe je meer klanten en omzet aantrekt, maar ook hoe je je bedrijf los kunt laten zodat je kunt genieten van je privé leven zonder in gedachten nog steeds ‘aan’ te staan.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Wat leer je in de Business Boost Academy?

In de Business Boost Academy leid ik je samen met 5 andere experts in 3 maanden op tot online ondernemer en leren we je alles over het genereren van een consistente klantenstroom via online kanalen.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt.

Na de Business Boost Academy heb jij:

De investering voor de Business Boost Academy bedraagt €1.999,- exclusief BTW (€2.418,79 inclusief BTW). Je kunt ook in 3 of 5 termijnen betalen.

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Je hebt nu drie keuzes.

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Besef ook goed dat het feit dat je nog geen winstgevend bedrijf hebt, heel logisch is.

We zijn opgeleid om een functie in een normale baan te bekleden. We zijn niet opgeleid om te ondernemen. Het ondernemerschap vereist een andere manier van denken en handelen dan je nu gewend bent. Dat moeten we allemaal leren. Ik heb ook nog steeds een business coach en zal er ook altijd één hebben.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: Ik blijf nog wat langer in loondienst en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijzen die je bereidt bent om te betalen.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.

Het enige wat je nodig hebt om te starten met de Business Boost Academy is een droom en een flinke dosis motivatie. Je hebt geen website nodig, geen ideale klant, geen product aanbod, niks. Daar gaan we samen aan werken gedurende de Academy.

De online omgeving

Let’s do this

Je krijgt toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Maar dan ook echt alles. In deze online omgeving zit letterlijk al mijn kennis gebundeld.

Het is vrijwel onmogelijk om alles in 3 maanden te volgen. Daarom houd je hier onbeperkt toegang tot. Tijdens de Academy behandelen we de modules die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. De rest kun je later volgen.

Sommige dingen zul je misschien ook al weten, maar herhaling is altijd goed. Er valt altijd iets te verbeteren en je leert altijd wel iets nieuws. Er zijn meerdere ondernemers geweest die de Academy hebben gevolgd die ook al een uitgebreid programma hadden gevolgd van bijvoorbeeld Ninke van der Leck en Simone Levie, maar alsnog veel nieuwe dingen leerden.

Je kunt ervoor kiezen om wekelijks toegang te krijgen tot 1 module of ik kan alles in 1x voor je open zetten zodat je er op je eigen tempo doorheen kunt.

Dit is wat je krijgt:

Jouw verhaal en je why
Als zelfstandig ondernemer begint en eindigt alles met jou. Daarom kijken we eerst naar jou als individu. Wat betekent vrijheid voor jou? Hoe heb jij jouw bedrijf in te richten om dit te ervaren? Maar ook: Wat is jouw verhaal? Mensen kopen tegenwoordig namelijk niet alleen een product of dienst, maar ook echt een verhaal en een relatie. Daarnaast duiken we in je why. Waarom doe je wat je doet? We gaan jouw drijfveer vinden en duidelijk communiceren.
Je ideale klant
Hoe meer mensen je probeert aan te spreken, hoe minder mensen zich écht aangesproken voelen. Daarom kijken we in module 2 naar je ideale klant. Wat is de pijn en verlangen van jouw ideale klant? Hoe kun je hem/haar zo goed mogelijk raken met jouw teksten? Van wie word jij echt blij? Hoe specifieker en passender jouw ideale klant, hoe blijer jij wordt van je klanten en hoe meer jij jezelf kunt positioneren als expert en dus ook hogere prijzen kunt vragen.
Product aanbod
Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf. In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt. Hierin helpen we je ook met het bepalen van je prijzen.
Doelen en plan van aanpak
In deze module duiken we in het bepalen van doelen en hoe je deze ook daadwerkelijk haalt met een duidelijk plan van aanpak. Hiervoor krijg je het strategisch plan en documenten die ik persoonlijk gebruik om elke maand mijn omzet te plannen. Mede dankzij deze manier van werken bouwde ik in no time bedrijven met een hoge omzet.
Een converterende website
De meeste websites zijn helaas visitekaartjes. Ze zien er mooi uit, maar leveren geen leads en klanten op. Dat is natuurlijk zonde. Daarom leer je in deze module alles over het maken van een website die er mooi uit ziet én leads en klanten oplevert. Kleine side note: Je leert niet hoe je technisch gezien een website moet maken.
Jouw klantreis/salesfunnel

Om ervoor te zorgen dat je snel en consistent klanten aantrekt leer je in deze module hoe je een goede salesfunnel – oftewel een klantreis – maakt. Dit kan op allerlei manieren en we vinden altijd een manier die bij jou past.

Succes met social media
Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf. In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt. Hierin helpen we je ook met het bepalen van je prijzen.
Gratis weggevers

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep op een laagdrempelige manier kennis kan maken met jou en jij je ideale klant aantrekt is het belangrijk om een gratis weggever te hebben, bijvoorbeeld een Ebook. In deze module leer je hoe je een goede gratis weggever maakt waarmee je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt en motiveert om naast je gratis weggever ook je betaalde producten te kopen.

Webinars en challenges

Een van de redenen waarom mijn bedrijf zo snel is gegroeid is dankzij webinars en challenges. Als je dit goed doet, kun je er mega snel klanten mee genereren. In deze tijd is dit extra belangrijk want door corona zijn we meer afhankelijk van online manieren om onze doelgroep te bereiken en samen te krijgen.

Adverteren op social media

Met content kom je een heel eind, maar het duurt wel veel langer om leads en klanten te krijgen. Daarom leer je in deze module hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram. Door te adverteren kun je veel sneller je doelgroep bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je een winstgevende campagne maakt. En don’t worry. Dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

Email marketing

Email marketing is de nummer 1 converterende vorm van marketing. Daarom leer je in deze module alles over het schrijven van goede emails en hoe je snel klanten maakt van de mensen die op jouw emaillijst staan.

Sales

Online marketing is fantastisch, maar om van een volger een klant te maken ben je vaak nog afhankelijk van een sales gesprek. Daarom leer je in deze module alles over het voeren van een goed sales gesprek zonder dat je pusherig hoeft te zijn. Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding.

Data van alle sessies

Groeps kick off

30 mei van 10:00-12:00

 

Live Q&A’s met Tineke

Donderdag 2 juni van 13:00-14:30

Woensdag 15 juni van 11:00-12:30

Dinsdag 28 juni van 10:30-12:00

Donderdag 14 juli van 13:00-14:30

Donderdag 28 juli van 10:00-11:30

Vrijdag 12 augustus van 10:30-12:00

Donderdag 25 augustus van 13:30-15:00

 

Masterclass door Tineke & nakijksessies

 

Persona: 7 juni van 10:30-12:00

Product aanbod: maandag 20 juni van 13:00-14:30

Instagram: dinsdag 5 juli van 10:30-12:00

Sales: maandag 1 augustus 10:30-12:00

Weggevers: donderdag 18 augustus 10:00-11:30

Salesfunnels: dinsdag 30 augustus 11:30-13:00

 

Content uurtjes

Woensdag 13 juli van 10:30-12:00

Maandag 22 augustus van 10:30-12:00

 

Afsluiting:

Vrijdag 9 september van 13:00-14:00

 

 

Data van alle sessies

Groeps kick off

Maandag 26 september van 10:00-12:00 

Live Q&A’s met Tineke
Donderdag 13 oktober van 13:00-14:30
Woensdag 26 oktober van 10:00-11:30
Dinsdag 8 november van 13:30-15:00
Maandag 21 november van 10:00-11:30
Donderdag 8 december van 10:30-12:00
Dinsdag 20 december van 13:00-14:30

Je kunt al je vragen (eventueel anoniem) stellen via een vragenformulier. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn bij de sessies. 

Nakijksessies / hot seat door Tineke en 2 andere Business Coaches
Persona nakijksessie: vrijdag 7 oktober van 9:00-10:30
Product aanbod nakijksessie: woensdag 19 oktober van 13:00-14:30
Instagram / Facebook / LinkedIn nakijksessie: maandag 31 oktober van 11:00-12:30
Sales masterclass en hot seat coaching: donderdag 17 november van 10:00-11:30
Weggever nakijksessie: Dinsdag 13 december van 10:00-11:30

Let op: Van iedereen wordt de persona en het product aanbod persoonlijk nagekeken.

Voor de social media nakijksessie worden een aantal Instagram, Facebook en LinkedIn accounts geselecteerd. Hier wordt uitgebreide feedback opgegeven zodat iedereen daarvan kan leren.

Voor de sales masterclass en hot seat coaching geeft Tineke eerst een masterclass over sales van een half uur. Daarna selecteert ze 3 mensen die ze on the spot gaat coachen op hun sales vaardigheden.

Voor de weggever nakijksessie worden er opnieuw een aantal weggevers geselecteerd die klassikaal worden nagekeken. 

Je website mag je via de mail insturen en dan ontvang je uitgebreide, persoonlijke feedback op je homepagina, je over mij pagina en 1 van je salespagina’s. Je mag 2x je website insturen voor feedback.

Content uurtjes

Donderdag 3 november van 10:00-11:15
Donderdag 1 december van 13:00-14:15

Tijdens de content uurtjes werkt iedereen via Zoom gezamenlijk aan zijn/haar content.

In de eerste 5 minuten geeft Tineke een aantal content tips en doet ze een meditatie om uit je hoofd en in je lijf te komen.

Daarna gaat iedereen 30 minuten voor zichzelf schrijven. Bijvoorbeeld 3 Instagram posts of 2 emails of een salespagina. Dit mag je zelf bepalen.

Na 30 minuten vraagt Tineke wie er niet lekker in zit. Die mensen neemt ze apart en coacht ze op hun vraagstukken.

De mensen die in een fijn schrijfritme zitten werken dan gewoon door.

Na 15 minuten coaching komen Tineke en de rest van de BBA’ers weer terug en schrijven ook nog 30 minuten door. 

Afsluiting:
Vrijdag 6 januari van 14:00-15:00

Het team wat jou gaat helpen

Vaak krijg ik de vraag: Wie heeft jou geholpen om zo snel te groeien?

Dat is niet één persoon geweest maar meerdere personen. Ik heb echt van alles gedaan om te bereiken wat ik nu heb. Business coaching, breathwork, hypnose, mindset coaching, energy healing, cursussen op het gebied van de wet van aantrekking en nog veel meer.

Daarom zeg ik ook vaak: It takes a village.

De transformatie naar succesvol ondernemer maak je niet zomaar. Om jouw dromen te realiseren heb je een transformatie te ondergaan als mens. Jouw bedrijf is namelijk slechts een reflectie van jou.

Daarom krijg je in de Business Boost Academy niet alleen mijn begeleiding, maar ook van andere experts. Mensen die mij enorm hebben geholpen met mijn persoonlijke en zakelijke groei. Mensen die allemaal door mij persoonlijk zijn gecoacht en stuk voor stuk een succesvol bedrijf runnen.

Tineke zwart

Strategie / Marketing / Mindset

Als Founder van de Business Boost Academy help ik je 3 maanden lang om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. De modules in de online omgeving zijn door mij gemaakt, je mag mij al jouw vragen stellen en ik help je daarnaast ook om elke maandag je focuspunten voor die week te bepalen. We kijken samen naar wat voor jou op dat moment belangrijk is gezien je doelen en hoe je dat op een manier kunt realiseren die bij jou past.

Tamara van vliet

Business Coach

Tamara is dé expert op het gebied van copywriting. Ze hanteert dezelfde principes als Tineke en heeft alle programma’s bij Tineke doorlopen. In de BBA helpt ze je met je website en kijkt ze persoonlijk jouw website (homepagina, over mij pagina en 1 salespagina) na. De groep wordt in 2en gedeeld aan het begin. Je kunt bij Tamara of bij Elisha worden ingedeeld. Je kunt een eventuele voorkeur aangeven.

elisha laisina

Business Expert

Elisha is één van dé online ondernemers in Nederland en wordt al langere tijd 1:1 gecoacht door Tineke. Elisha draait consistent 10k omzet per maand weet alles salesfunnels, strategie, het maken van online producten en online omgevingen en copywriting. In de BBA kijkt Elisha jouw website persoonlijk na en krijg je feedback in tekst of video format (afhankelijk van jouw voorkeur). 

Merel Lankhorst

Business Coach

Door haar jarenlange ervaring met het opzetten van landelijke campagnes weet Merel als geen ander hoe je teksten schrijft die mensen raken, emoties prikkelen en aanzetten om in actie te komen. In de BBA geeft Merel feedback op jouw website teksten. Zo zorgen we er samen voor dat leukste klanten bij jou willen kopen.

Anne niemeijer

Mindset Expert

De meeste ondernemers houden niet van sales, maar gelukkig houdt Anne er wel van en leert ze jou hoe je al je blokkades omtrent sales kunt doorbreken en hoe je zo goed wordt in sales dat je moeiteloos klanten aantrekt. Ze combineert hierin het praktische met het spirituele. Gedurende de Academy is zij één van de mindset experts waar je uit kunt kiezen om een call van 1 uur mee in te plannen.

Maartje strijbis

Mindset Expert

Maartje is één van dé EFT experts van Nederland. Middels EFT (wat staat voor Emotional Freedom Technique) helpt ze jou met een unieke methode om je belemmerende overtuigingen los te laten. Tijdens de BBA is zij één van de mindset experts waar je uit kunt kiezen om een (online) EFT sessie van 1,5 uur in te boeken. Gedurende zo’n sessie kun je afscheid nemen van angsten en onzekerheden.

Monique van roekel

Mindset Therapeut

Monique is mindset therapeut en heeft als missie om vrouwelijke ondernemers te laten leven en ondernemen in vrijheid en in flow. Ze helpt je met het doorbreken van mentale en emotionele blokkades, het verwerken van trauma’s en het veranderen van gedrag. Hiervoor maakt ze gebruik van een hele bijzondere, maar zeer snel werkende, methode op basis van de invloed van geur op de hersenen. In de Academy heb je de mogelijkheid om een online 1 op 1 sessie van 1 uur in te plannen. Je krijgt de benodigde olie per post toegestuurd.

Tamara Stroop

Mindset Expert

Tamara staat bekend om ondernemen vanuit essentie. Waarbij je ongeacht het resultaat, oordelen en omstandigheden loyaal aan jezelf blijft. In een call van 1 uur brengt ze je terug naar jouw essentie, zodat je helderheid krijgt over waar je naartoe wilt, waartoe je instaat bent en hoe je dat op jouw manier integreert in je bedrijf.

Babette Stroes

Mindset Expert

Het is Babette’s missie om werkende moeders te helpen zichzelf beter te begrijpen en vanuit zelfacceptatie en (zelf)vertrouwen weer rust gaan ervaren in het dagelijkse leven/ondernemerschap. Als jij je een speelbal voelt van terugkerende negatieve gedachten, emoties en gedragspatronen waar je niet blij mee bent maar waar je maar geen grip op krijgt. Dan kan Babette je in 1 sessie helpen dit te doorbreken zodat jij zelftwijfel, zelfkritiek, zelfsabotage en emotionele uitbarstingen kunt inruilen voor zelfacceptatie, zelfliefde en vertrouwen in je eigen authentieke weten.

Hieronder lees je wat de huidige BBA'ers over de vernieuwde BBA en mij zeggen.

Deze eerste maand van de BBA overtreft nu al mijn verwachtingen!

Tineke geeft je echt de handvatten die je nodig hebt als ondernemer. Want dat ondernemen een vak is, daar ben ik inmiddels wel achter!

Ik heb niet alleen geleerd hoe ik klanten aan kan trekken, maar ook hoe ik de júíste klanten aantrek. In een maand tijd ben ik gegroeid van iemand met veel kennis en expertise, naar een ondernemer die dit ook nog eens goed weet in te zetten.

Ik vind het bewonderenswaardig hoeveel persoonlijke aandacht Tineke heeft voor iedereen, en het verrassend leuk dat je ook veel leert van de andere ondernemers in de groep. Ik verheug mij nu al op de komende maanden.

Als je twijfelt, dan zou ik zeggen: doen! Ga je geen spijt van krijgen.

Kimberley Galenkamp

Blijkind

Overdeliveren is een understatement!

Er is zo veel persoonlijke aandacht voor iedereen. Alle vragen worden uitgebreid beantwoord, de communicatie is top, de online modules zijn duidelijk en fijn te volgen.

Ik ben blij dat ik ben ingestapt. Fijn om op deze manier nog eens mijn ideale klant, website teksten, aanbod, enz onder handen te nemen.

Na 5 jaar ondernemen heb ik nu alweer veel geleerd en nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan.

Shari coenen

Way of Shari

Werken met jou is de beste zet ever! Jouw uitstraling en empathie maakt dat ik me kwetsbaar op durfde te stellen. Dat én jouw kennis, ervaring, je enthousiasme en het feit dat je me uitdaagt uit m’n comfortzone te stappen maakt ik enorm gegroeid ben. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. En dat smaakt naar meer!!!!!!

Christel Schalke
Life Coach

Ik zit nu 1 maand in de BBA en in de eerste maand van de BBA leer je zoveel hoe ondernemen in elkaar zit.

Tineke vergeet geen één punt die je moet weten.

Daarnaast neemt Tineke voor iedereen de tijd. Ze helpt je echt verder en kan je heel goed motiveren.

Iedereen heeft een coach zoals Tineke nodig. Als je twijfelt om in te stappen, gewoon doen! Het is het echt waard!

Monique Beers

Law of Attraction Expert & Eigenaar Velau (groentecakes)

Ik ben nu al zo ontzettend blij met de BBA van Tineke.

In een maand tijd ben ik gegaan van een gevoel van “ik doe maar wat” naar een ondernemer met vertrouwen en een duidelijk plan.

Het is zo fijn hoe snel Tineke je de kennis heeft om je echt een fundament neer te laten zetten voor je bedrijf. Mijn doelgroep, mijn aanbod, mijn sales voelen nu echt stevig en als iets waar ik vol vertrouwen in heb.

Daarnaast de connectie die Tineke met je maakt en de hoeveelheid aan persoonlijke aanmoedigen zijn echt zo waardevol.

Tineke is echt betrokken bij jou en je bedrijf.

Ik raad het iedereen aan!

Irene Boon

.
Vrouwencoach

Ik vind de BBA tot dusver mindblowing.

Ik twijfelde een beetje of ik zou beginnen aan de BBA. Ik dacht dat ik alleen de training winstgevend adverteren van haar nodig had.

Nou, dat had ik niet helemaal goed…..

De BBA helpt me echt om opnieuw een stevige fundering te bouwen voor mijn bedrijf.

De opdrachten keren mijn hoofd helemaal binnenstebuiten en met de feedback en Q&A-sessies wordt alles nog scherper en helderder.

Tineke maakt echt het verschil. Wekelijks krijg je een inkijkje in het brein van Tineke. En dat maakt het verschil. Ik leer veel van de feedback die ze geeft.

Je kunt de BBA zo zwaar of licht voor jezelf maken als je wilt. De theorie is niet heel moeilijk, maar juist het vertalen naar mijn eigen onderneming vergt tijd en een andere manier van denken.

Tineke zit er op een gebalanceerde manier bovenop dat iedereen alles uit de BBA haalt. En tegelijkertijd krijg je de ruimte om je eigen pad te volgen.

Ik ben een persoon die niet snel om hulp vraagt, een beetje eerst de kat uit de boom kijken, eerst de energie ‘voelen’.

Zowel tijdens de nakijk sessies als in de FB-groep is Tineke daar een Tovenares in.

Ze creëert een bad van veiligheid en maakt dat ik me direct kwetsbaar durf op te stellen.

Tot nu toe geen één moment spijt gehad. Ik kijk uit naar wat er nog meer gaat komen.

Natalie Fillet

Nataliefde

Review Tineke Zwart I Luka Jacobs

Ik ben mega blij dat ik ben ingestapt in de Business Boost Academy! Het heeft me zoveel inzichten en rust gegeven. Ik begrijp nu hoe een bedrijf in elkaar zit en hoe je met bepaalde stappen slim om kunt gaan. Het zijn inzichten die me rust en zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ik heb er enorm veel energie en enthousiasme door gekregen en dit zagen mijn ideale klanten ook. Hierdoor steeg mijn omzet vrijwel direct!

Luka Jacobs

Interieurstyliste & Webshop Eigenaar

Dit is wat er de afgelopen weken in de besloten Facebook groep gebeurde.

Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart

Veelgestelde vragen

De BBA start op 26 september 2022 en eindigt vrijdag 6 januari 2023. Elke week zijn er sessies behalve in de week van 3 oktober en tijdens de 2 weken van Kerst en Oud & Nieuw. Dan zijn Tineke en het BBA team namelijk met vakantie.

De investering voor de BBA is €1.999 exclusief 21% als je in 1x betaalt. Je kunt ook in 3 termijnen van €692 ex BTW betalen of in 5 termijnen van €425. Als je in termijnen betaalt, betaal je €25 ex BTW per termijn extra aan administratiekosten.

Voor kennisondernemers zoals coaches en online marketeers, maar ook voor webshop eigenaren en fotografen. Stuur even een mail naar info@tinekezwart.nl. Dan denk ik graag met je mee of het slim is om in te stappen.

Alle sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld in zowel video als audio format. Je houdt onbeperkt toegang tot alle sessies dus je hebt alle tijd en ruimte om alles te volgen.

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online omgeving als de besloten Facebook groep.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.

Wat zeg je ervan? Doe je mee? 🙂 

Ik ben er meer dan klaar voor! Hopelijk zie ik je snel aan de ‘andere kant’.