….

Jaa you did it! 🥳

Je hebt je aangemeld voor de live dag op donderdag 9 maart 2023 in (de buurt van) Utrecht. Woop woop! Van harte welkom aan ‘deze kant’.

Super leuk dat je erbij bent!

Je ontvangt straks alle informatie en de factuur in je inbox.

Dat duurt vaak even een paar minuten, dus voor nu heb ik nog iets tofs voor je. Daarvoor mag je even voorbij de blije minions scrollen
😉

Het organiseren van deze live dag voelt voor mij echt als een feestje, dus toen dacht ik: Hoe kan ik hier een nóg groter feest van maken? Waar heb ik nog meer zin in wat voor de deelnemers ook tof zou zijn?

Voor de live dag op 24 januari heb ik 3 etentjes weg gegeven en nu geef ik graag een exclusieve hot seat coaching sessie weg voor 3 personen.

Dit houdt in dat ik met 3 personen in de week
na de live dag (datum bepalen we in samenspraak) een sessie van 1,5 uur doe waarin we per persoon bespreken wat voor jou belangrijke acties zijn voor de komende tijd om je doelen / dromen te realiseren.

Voor iedereen is er dus veel persoonlijke aandacht (minimaal 30 minuten per persoon) en dit is ook meteen een mooie kans om weer te netwerken / Masterminden met andere ondernemers omdat je samen in de sessie zit.

Om daar kans op te maken mag je de story hieronder delen op Instagram en mij erin taggen (@tineke_zwart). Je kunt de story opslaan of er een screenshot van maken en even bijsnijden op je telefoon (indien nodig).

Tot 9 maart! Ik heb er zin in!
>

>

>