Podcast Succesvol Ondernemen I Tineke Zwart

Wil jij tips, inzichten en persoonlijke ervaringen over online marketing, sales, strategie en mindset?

De top 4 meest beluisterde podcasts:

01

Mijn 14 tips om zelfverzekerder te ondernemen.

02

Meer dan 6 ton omzet in 2021. Mijn grootste inzichten 8 en 4 grootste f*ck-ups van dit jaar.

03

Het belang van het kiezen van een ideale klant. Hoe kies je een ideale klant en spreek je hem/haar vervolgens ook écht aan?

04

Hoe je de Law of Attraction succesvol voor je laat werken.

Nieuwste podcasts:

#91 if you don’t own you shadows, they will own you

Als ondernemer houden we ons vaak veel bezig met het vergaren van praktische kennis. Denk aan dingen als: Hoe trek je volgers aan op Instagram? Hoe voer je een goed salesgesprek? Dat zijn belangrijke dingen om een succesvol bedrijf te bouwen, maar wat nog belangrijker is, is om je schaduwkanten te erkennen, omarmen en benutten. Daar zit namelijk voor elke ondernemer heel veel goud. In deze podcast neem ik je mee in de magie van schaduwkanten. Ik vertel je wat het exact is, hoe je die van jou ontdekt en omarmt, wat mijn schaduwkanten zijn en nog veel meer.

#89 de exacte cijfers, lessen en f*ck-ups van mijn laatste lancering

De hele maand mei heb ik mijn Business Boost Academy gelanceerd. Uiteindelijk ben ik op maandag 30 mei met 72 ondernemers van start gegaan. In deze podcast deel ik de exacte cijfers van deze lancering zoals de totale omzet, maar ook hoeveel mensen bijvoorbeeld in 1x, 3x of 6x hebben betaald. Daarnaast deel ik wat ik goed en minder goed heb aangepakt in deze lancering en wat ik daarvan heb geleerd. Tot slot deel ik wat ik heb gedaan om de lancering niet alleen financieel gezien goed te laten verlopen, maar ook energetisch gezien.

#88 het draait wél om geld – zo doorbreek je je geldblokkades

Veel ondernemers zijn opgevoed met overtuigingen als “Het draait niet om geld.” en “Geld maakt niet gelukkig.” Eén van de desastreuze gevolgen daarvan is dat het merendeel van de ondernemers binnen een paar jaar zijn/haar droom moet opgeven omdat ze niet rond kunnen komen. Ze hebben een slechte relatie met geld en stoten geld daardoor vaak ook onbewust af. In deze podcast leg ik uit waarom het wél om geld draait en hoe je ervoor zorgt dat je op een gezonde manier alsnog geld aantrekt en er juist ook heel veel goeds mee kunt doen.