Podcast Succesvol Ondernemen I Tineke Zwart

Wil jij tips, inzichten en persoonlijke ervaringen over online marketing, sales, strategie en mindset?

De top 4 meest beluisterde podcasts:

01

Wat moet je praktisch en mentaal gezien doen om consistent € 10.000 omzet per maand te draaien?

02

Hoe bouw je een automatische en winstgevende salesfunnel?

03

Mijn grootste lessen als ondernemer

04

De 8 meest gemaakte online marketing fouten

Nieuwste podcasts:

#51 In gesprek met spiritueel business coach kim rietvink over business, geld en spiritualiteit

In deze podcast spreek ik één van mijn business vriendinnen en mede business coach, Kim Rietvink. Kim is één van de weinige vrouwen die ik ken die helemaal schaamteloos zichzelf is, 100% in haar kracht staat en zich over alles eerlijk uitspreekt. We praten over hoe zij haar internationale coach bedrijf zo snel heeft opgebouwd en hoe ze €250.000 draaide vorig jaar – en daarmee haar omzet verdubbelde – terwijl ze maar 3,5 dag per week werkte, zwanger was en ook met verlof was.

#50 in gesprek met Patrick elsenberg (hair tattoo artist) over zijn mentale groei en grootste inzichten als ondernemer

In deze podcast spreek ik mijn allereerste klant die nog steeds klant bij me is; Patrick Elsenberg. Patrick was ‘vroeger’ docent Nederlands, maar vond een nieuwe passie nadat hij zelf voor het eerst in aanraking kwam met haarpigmentatie toen hij steeds kaler en daardoor onzekerder werd. Hij nam zelf haarpigmentatie en dat veranderde zijn leven in positieve zin. Hij heeft zich toen laten omscholen tot Hair Tattoo Artist en is zijn eigen bedrijf gestart. Nu helpt hij zowel kale(nde) mannen als vrouwen om hun zelfvertrouwen weer terug te krijgen middels hair tattoo. In deze podcast vertelt hij over zijn eigen ondernemersreis, deelt hij zijn grootste inzichten als ondernemer en hoe hij voor z’n grote droom is gegaan ondanks dat hij vroeger veel gekleineerd is.

#49 Hoe je alles manifesteert met je mind en lichaam – in gesprek met romy nijkamp (rtt specialist)

Inmiddels weten we steeds meer over onze mind en lichaam en de magische werking ervan. Zo krijg je bijvoorbeeld op jonge leeftijd al bepaalde overtuigingen mee die op latere leeftijd tot uiting komen en in veel gevallen voor uitdagingen zorgen. Daarnaast weten we ook dat alles een bepaalde trilling heeft – inclusief je eigen gedachten – en dat je daarmee een bepaalde realiteit aantrekt. In deze podcast spreek ik Romy Nijkamp. Romy is opgeleid Rapid Transformational Therapy specialist en behaalt magische resultaten met haar klanten, waaronder ikzelf. Middels 1 sessie hielp ze me bijvoorbeeld van mijn migraine af. Ze helpt mensen niet alleen met bepaalde onzekerheden of belemmerende patronen, maar net zo goed met fysieke uitdagingen zoals mijn migraine.