Jaa super tof dat je je hebt aangemeld voor de gratis masterclass! 🥳


Helaas moet je nog even wachten voordat de masterclass plaatsvindt. Ik wil je alleen direct al helpen met een waardevol inzicht.

Ik weet niet of je al eens hebt gehoord van een salesfunnel?

Dat is een geautomatiseerde klantreis waarbij je middels een gratis weggever en circa 8 tot 10 mails potentiële klanten in stapjes kennis laat maken met jou en je producten.

De gratis weggever kan dan bijvoorbeeld een ebook, checklist, guide of masterclass zijn.

Je maakt 1x de gratis weggever en de mails en vervolgens kun je alles automatisch laten versturen middels een mailsysteem (ik gebruik Mailblue hiervoor).

Dankzij een salesfunnel draaide ik met dit bedrijf binnen 3 maanden al 10k omzet per maand en 500k omzet in mijn tweede jaar.

Het heeft meerdere voordelen voor zowel jou als je doelgroep:

1. Jij hoeft niet continu zichtbaar te zijn op social media. De funnel doet het werk voor je.

2. Je doelgroep valt niet middenin een verhaal. Op Instagram ga je iemand volgen en beland je soms meteen in een lancering of een vakantie terwijl je nog niet eens goed weet wie die persoon is. In een salesfunnel kun je mensen stapsgewijs en in een logische volgorde kennis laten maken met jou.

3. Je kunt de funnel personaliseren. Op Instagram kun je bijvoorbeeld een week hebben waarin je product X verkoopt. Iedereen die dat product al gevolgd heeft ziet die stories ook terwijl ze er niks meer aan hebben want ze hebben het al gekocht.

In een mailfunnel kun je instellen dat als iemand een bepaald product al gekocht heeft, dat ze een ander soort mail ontvangen.

4. Je verzamelt email adressen. Email marketing is de enige vorm van marketing waarbij je niet afhankelijk bent van een ander platform. Je mail komt sowieso in de inbox terecht. Bij Instagram, LinkedIn, TikTok en Facebook is het altijd maar afwachten hoeveel mensen je gaat bereiken. Soms werkt het algoritme voor je en soms werkt het tegen je. Er valt in ieder geval geen peil op te trekken. 

Ideaal toch? Ik ben groot fan in ieder geval 🙂 Het enige waar ik geen fan van ben is dat funnels vaak heel spammerig en salesy zijn. Ik heb daarom mijn eigen methode ontwikkelt. Dit is een methode waarbij je nog steeds super veel kunt verkopen, maar dan zonder spammerig te zijn.

Mijn funnels zijn eerder een soort online trainingen.

Mocht je dit interessant vinden, je kunt voor slechts €25 ex BTW mijn Salesfunnel Training kopen. Deze training bestaat uit een masterclass (die ook te beluisteren is als podcast) van dik een uur waarin ik exact vertel hoe je een winstgevende funnel maakt. Ik deel zowel wat er in de mails mag staan, maar ook hoe je de funnel technisch gezien bouwt in Mailblue. 

 

Meer omzet, vrijheid en plezier door middel van een salesfunnel

Ben jij een ondernemer met een grote droom, maar weinig geduld? Wil je zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen helpen, maar tegelijkertijd ook goed verdienen?

Volg dan mijn online training over het bouwen van een winstgevende salesfunnel. Dit is een automatische klantreis waarmee je dus ook automatisch klanten aantrekt.

In deze training deel ik alles over wat er in je mails mag staan, hoe je een goede weggever maakt, hoe vaak je mag mailen en hoe je het technisch gezien maakt. En no worries, dit is veel makkelijker dan veel mensen denken.

Je bent hier niet voor niets. Je hebt je aangemeld voor mijn masterclass en dat betekent dat je voelt dat er meer in zit. En dat je tegelijkertijd grote dromen hebt. Niet alleen zakelijk maar ook privé.

Je hebt je al gecommit aan het ondernemerschap, maar je wilt meer.

Meer klanten.
Meer omzet.
Meer vrijheid.
Meer plezier.

De realiteit is alleen voor veel ondernemers dat ze hier moeite mee hebben. Het is niet voor niets dat 50% na 1 jaar alweer is gestopt en 70% zelfs binnen 5 jaar.

En tegelijk is het logisch. Veel ondernemers maken de inschattingsfout dat ze alleen even een goede website en logo moeten laten maken en dat ze dan wel klanten krijgen.

Maar helaas… Tegenwoordig werkt het niet meer zo.

Dit zorgt ervoor dat veel ondernemers vastlopen. Ze schieten met losse flodders. En het levert allemaal net niks op. Je volgt hier en daar wat Instagram cursussen en langzaam groei je wat meer in volgers, maar ze worden geen klant.

Het frustreert je en je geduld is op. Je weet niet meer waar je op moet focussen, maar wilt ook niet opgeven. Je bent een doorzetter en dit ondernemen gaat je lukken. Je bent nu alleen klaar met alleen maar doen. Je wilt nu het JUISTE doen.

Tijd om dit patroon te doorbreken.

Want terwijl jij aan het aanrommelen bent helpt iemand anders jouw klanten en heeft die wel het bedrijf en leven waar jij van droomt.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid..

Dankzij een salesfunnel heb ik het bedrijf kunnen bouwen waar ik altijd van heb gedroomd.

Mijn eerste bedrijf was financieel gezien een mega succes. Binnen 6 maanden draaiden we (ik had het samen met mijn ex-vriend) een miljoen omzet. Maar mentaal gezien ging ik er aan onderdoor.

Uiteindelijk sneuvelde niet alleen het bedrijf, maar ook de relatie en verhuisde ik terug van een villa aan het strand in Kaapstad naar een zolderkamer in Amsterdam.

Ik wist door die ervaring al veel van funnels, maar had ze vooral ingezet voor klanten en niet voor mezelf.

Ik ging ermee aan de slag en er ging een wereld voor me open.

Klanten stroomden moeiteloos en automatisch binnen.

Aanvragen kwamen voor m’n gevoel uit het niets, ik hoefde niet elke dag zichtbaar te zijn op Instagram, sales gesprekken voelden als een formaliteit omdat ze door de mails uit mijn funnel al zoveel over me wisten en eigenlijk al hadden besloten dat ze met me wilden werken en binnen korte tijd had ik zelfs een wachtrij voor mijn coaching programma’s.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe zo’n funnel er uitziet in een mailsysteem.

Wat is het addertje?

Ik krijg wel eens de vraag: Wat is het addertje? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

En dat snap ik.

Er is niet echt een addertje, maar wat je wel mag beseffen is dat het bouwen van een salesfunnel even wat tijd kost. Je dient namelijk een gratis product te maken, mails te schrijven en de techniek in te richten.

Ook werk een funnel vaak nog niet direct 100% optimaal, dus er gaat ook tijd zitten in het optimaliseren van je funnel.

Maar uiteindelijk kost het minder tijd dan elke dag zichtbaar zijn op Instagram en daarmee ook afhankelijk zijn van een kanaal waarbij het algoritme vaak tegen je werkt en je bereik opeens veel minder is.

Als je een emailadres hebt van iemand weet je gewoon zeker dat je mail bij die persoon terecht komt.

Daarnaast hoor je ook steeds vaker van mensen dat hun Instagram profiel opeens geblokkeerd wordt. En dan heb je niks… Instagram is niet van jou. Daarom ben je afhankelijk van het platform.

E-mailadressen zijn wel van jou en die data kun je nooit kwijt raken.

Hoe zit de training in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

It’s time to fly

Van nuchtere Fries zonder geld naar 1 miljoen omzet binnen 6 maanden

Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om zowel ondernemers als bedrijven te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 34 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Ik had niks met social media en ben opgevoed met quotes als: Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via een salesfunnel.

Mede dankzij mijn salesfunnel is er inmiddels een wachtlijst voor mijn coaching programma’s en draai ik gemiddeld 50k omzet per maand. Hoe jij ook zorgt voor zo’n consistente klantenstroom, dat leer ik je in deze online training.

Dit is wat anderen over de online training zeggen.

“Voordat ik de training winstgevende salesfunnel volgde vond ik het nog erg lastig hoe ik een goede salesfunnel moest opzetten.

Ik ging vrij open de training in. Ik had niet heel veel verwachtingen ervan. Maar ik heb zoveel geleerd!

Ik heb geleerd hoe een goedlopende salesfunnel eruit moeten zien en welke stappen ik moet nemen. Tineke legt het heel duidelijk uit aan de hand van voorbeelden. Ze laat zelfs zien hoe haar salesfunnel eruit ziet!

Aan het einde van de training wist ik precies welke stappen ik moest gaan zetten om mijn salesfunnel te gaan maken. Ik zou deze training zeker aanraden aan ondernemers die ook nog niet goed weten hoe ze een salesfunnel moeten opzetten.”

Mariska Werbata
Personal Trainer

“Wow wat een fijne training was dit! In 1u levert Tineke zoveel waarde. Ze deelt zowel haar eigen geheimen als best practices en cijfers van haar klanten. Ik heb de slides opslaan en ga deze regelmatig terug bekijken om vandaar mijn eigen salesfunnel te verbeteren. Ik raad het iedereen aan als je heel praktische handvaten wilt om meteen aan de slag te gaan of jouw bestaande funnel te verbeteren!”

Elisa Vergote
Business Coach

“Je hoort steeds vaker ondernemers zeggen dat salesfunnels niet werken. Dat snap ik, want als je zomaar iets doet dan werkt het ook niet.

Als je deze training volgt, durf ik je bijna te garanderen dat het wél werkt. Tineke legt namelijk haarfijn uit hoe je een goede funnel opbouwt. Die bestaat namelijk voornamelijk uit het geven van heel veel waarde en dat is wat ik zelf ook het allerliefste doe.

Door mijn funnel leren mijn klanten mij nu beter kennen en het geeft mij de kans om heel gefaseerd mijn expert status te claimen en een passend aanbod te doen. Het zorgt ervoor dat ik meer klanten kan bereiken en meer impact kan maken, zonder dat het mij meer tijd kost.

Daardoor kan ik mijn bedrijf opschalen en mijn tijd vooral besteden aan dat wat ik het allerliefste doe: mijn klanten helpen. Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen!”

Yvette Lans
Doorbraak Coach

“Tineke kan echt supergoed uitleggen en deze training is dan ook heel fijn om te volgen. Ik wist al veel over dit onderwerp, maar heb alsnog veel nieuwe dingen geleerd van deze training. Tineke neemt je in een uurtje helemaal mee in de wereld van salesfunnels en gebruikt heel veel eigen voorbeelden, waardoor het heel praktisch wordt. Ze geeft echt mega veel waarde weg en haar enthousiasme is aanstekelijk, dus ik zou niet twijfelen en deze cursus gewoon meteen kopen!”

Joëlle Van rheeden

Life Coach

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.

Wat is de investering?

Normaal gesproken is het €47 exclusief 21% BTW (€56,87 inclusief BTW), maar nu tijdelijk €25 exclusief BTW.

Voor wie is de training interessant?

Voor coaches, marketeers, fotografen en webshop eigenaren.

Blijf je toegang houden tot de online omgeving?

Ja, je blijft life-time toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd volgen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Inmiddels hebben meer dan 1000 mensen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied.

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.

Niet tevreden, geld terug garantie. Je hoeft niks uit te leggen en je kunt ook nog na een jaar je geld terug vragen. Je hebt dus niks te verliezen. En puur voor de transparantie, er is nog maar 1 iemand geweest die haar geld heeft teruggevraagd.