Meer vrijheid, voldoening en omzet met een online bedrijf

Meer vrijheid, omzet en voldoening met een online bedrijf

In 3 maanden leer je niet alleen álles over het bouwen van een succesvol online bedrijf, maar je wordt ook geholpen om alle kennis succesvol en consistent toe te passen.

De nieuwe ronde van de Business Boost Academy start op maandag 3 april en duurt tot en met vrijdag 14 juli. Hieronder vind je alle informatie.

Wil jij beginnen of ben jij begonnen met online ondernemen omdat je meer vrijheid wilt, veel mensen wilt helpen en zelf goed wilt verdienen?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal, maar uiteindelijk is ondernemen gewoon een spel met bepaalde spelregels. Als je het spel eenmaal begrijpt en je volgt bepaalde regels, dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf te bouwen.

Daarom heb ik de Business Boost Academy ontwikkeld. Speciaal voor coaches, online marketeers, fotografen en andere dienstverlenende ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen, die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online en ondernemers die al een prima omzet draaien maar simpelweg voelen dat er nog veel meer in zit.

In de BBA help ik je samen met 2 andere top Business Coaches en 5 top Mindset Coaches in 3 maanden met een ijzersterke fundering voor je bedrijf zodat je een consistente stroom klantenstroom genereert.

Je leert de exacte stappen die ik heb genomen om mijn bedrijven super snel te laten groeien. Niet alleen qua sales en marketing, maar ook qua mindset.

It’s time to spread your wings and fly.

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Je vindt het stiekem doodeng, maar je bent klaar voor de volgende stap. Je voelt dat je droom en je passie om mensen te helpen groter is dan je angst.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je wilt op een slimme manier meer klanten en omzet uit online kanalen halen.

Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt.

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om juist omzet te realiseren.

Je wilt het niet meer alleen doen en verlangt ernaar dat iemand je stap voor stap helpt en je alles samen met een team van experts – die je in elke stap begeleiden en feedback geven – en een groep gelijkgestemden je bedrijf laat goeien.

In de BBA leren we niet 1 methode. Daar geloof ik namelijk niet in.

Ik geloof dat iedereen een ander pad mag bewandelen naar succes, wat succes ook maar voor jou mag betekenen.

Voor de één is dat door alleen maar online trainingen te verkopen via webinars. Voor de ander is dat door alleen maar 1 op 1 trajecten te verkopen via Instagram en een podcast.

In de BBA kijken mijn team en ik echt naar jou als individu. Waar word jij gelukkig van? Waar geloof jij in? Van welke marketing word je blij?

Aan de hand daarvan creëren we een product aanbod en denken we een marketing strategie uit.

Wat we wel bij iedereen doen is dat we werken volgens onze Be-Do-Have Methode. Ik geloof namelijk dat je eerst mag ZIJN en DOEN voordat je kunt HEBBEN.

Daarmee bedoel ik dat je eerst de man of vrouw mag worden die in staat is om een succesvol bedrijf te bouwen. Daarvoor mag je zelfvertrouwen uitstralen. Durven verkopen. Doorzettingsvermogen hebben. Denken in kansen.

Maar met alleen denken kom je er niet. Je mag ook gaan DOEN. Consistent. Ik geloof in een mix van de law of attraction en consistent actie nemen. 

Dan tot slot… Als je mindset én je acties kloppen, dan kun je alles hebben wat je wilt. Veel klanten zonder dat je keihard werkt. Een succesvol bedrijf terwijl je ook nog steeds een geweldige moeder bent. Een consistente klantenstroom zonder dat jij de hele tijd zichtbaar hoeft te zijn.

En nog zoveel meer… Als je de Be-Do-Have Methode succesvol toepast zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart en mijn ondernemersavontuur begon in 2015. Ik zag mezelf toen totaal nog niet als ondernemer. Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in Joure (Friesland) en het advies wat ik mee kreeg was om vooral nooit een eigen bedrijf te starten.

In 2015 woonde ik alleen samen in Amsterdam met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika. Hij was ondernemer pur sang en motiveerde me om samen met hem een online marketing bedrijf te starten.

Ik was voorbereid op financiële onzekerheid maar na 6 maanden hadden we onze eerste miljoen omzet gedraaid. We verhuisden naar een villa aan het strand in Florida, bouwden ons bedrijf verder uit en leefden het ‘perfecte plaatje’. Maar van binnen voelde het voor mij niet goed. Ik haalde geen voldoening uit het bedrijf en de relatie ging steeds meer bergafwaarts.

Business coach Tineke Zwart

Lang verhaal kort; ik heb na 2 jaar een punt gezet achter de relatie, ben uit het bedrijf gestapt en terug verhuisd van Kaapstad naar Nederland.

Na een jaar soul searching kwam ik er eindelijk achter wie ik ben en wat mijn missie is; namelijk zelfstandig ondernemers helpen om meer impact te maken en daar ook gewoon goed mee te verdienen.

Opnieuw groeide mijn bedrijf ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik meteen €125.000 omzet en in mijn tweede jaar €500.000. Simpelweg door dezelfde spelregels weer toe te passen als in mijn eerste bedrijf.

Mijn uitdaging bleef alleen dat ik nog steeds te hard bleef werken waardoor ik me financieel vrij voelde, maar niet mentaal.

De afgelopen maanden is het me gelukt om dat patroon eindelijk te doorbreken waardoor ik nu vrijheid in de breedste zin van het woord ervaar.

Dit gun ik jou ook. Daarom gaat het in de Academy niet alleen over hoe je meer klanten en omzet aantrekt, maar ook hoe je je bedrijf los kunt laten zodat je kunt genieten van je privé leven zonder in gedachten nog steeds ‘aan’ te staan.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Voor wie is de Business Boost Academy?

In de Business Boost Academy leid ik je samen met meerdere experts in 3 maanden op tot online ondernemer en leren we je alles over het genereren van een consistente klantenstroom via online kanalen.

De BBA is met name waardevol voor ondernemers die:

1. Net gestart zijn met online ondernemen of op het punt staan om te starten en het meteen goed aan willen pakken. Je hebt niks nodig om te kunnen starten. Je kunt gewoon instappen zonder dat je bijvoorbeeld een website hebt. Het enige wat je nodig hebt is dat je ongeveer weet wat voor bedrijf je wilt starten.

2. Nu al een prima omzet draaien door middel van online producten, maar dit veel verder willen opschalen.

3. Nu een uurtje factuurtje model hanteren en de vertaalslag willen maken naar online cursussen en/of trajecten.

4. Een fysiek bedrijf hebben of hebben gehad en nu een online bedrijf (deels of helemaal) willen bouwen.

5. Bezig zijn met een nieuwe positionering. Je hebt al een online bedrijf (gehad), maar je wilt een nieuwe kant op. Een nieuwe doelgroep. Een nieuw aanbod. Enz.

Tot slot is het belangrijk dat je een Facebook account hebt of bereid bent om die aan te maken. Een groot deel van de BBA vindt namelijk plaats via een besloten Facebook groep.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt.

Na de Business Boost Academy heb jij:

De investering voor de Business Boost Academy bedraagt €2.500,- exclusief BTW. Je kunt ook in 3 of 5 termijnen betalen.

Mocht je uit België of een ander land komen, dan wordt de BTW automatisch verlegd op de betaalpagina na het invullen van het land waar je woont, je bedrijfsnaam en BTW ID nummer.

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Hieronder lees je wat de huidige BBA'ers over de BBA en Tineke zeggen.

Ik twijfelde of ik wel ver genoeg was om in een traject te stappen, want ik was nog niet begonnen voor mezelf.

Maar de BBA blijkt precies wat ik nodig had! Ik heb in de eerste maand al zoveel stappen ondernomen 🙂

Tineke deelt enorm veel waarde, ook haar energie en de actieve community maken dit een top programma.

Een aanrader voor wie een energie boost nodig heeft, voor als je ergens op vastloopt of een gestructureerde manier zoekt om de zaken weer te evalueren.

Erica Ly

Business Coach

Ik ben fan van de BBA. Je leert er zo veel, de waarde die Tineke deelt is echt mega.

Ik heb voor haar gekozen omdat ze ook echt op mindset in gaat, je uitdaagt en een schop onder de kont geeft als dat nodig is.

De calls met Tineke en haar team zijn super waardevol en ik had nooit verwacht dat je echt leuke contacten onderling er op na houdt.

Ik ben echt verrast door de kracht van een besloten community en iedere keer weer nieuwsgierig naar een post in de groep.

Tessa Goossens

Eigenaar Happy Baby, Happy Mama

Ik zit nu 1 maand in de BBA en in de eerste maand van de BBA leer je al zoveel over hoe online ondernemen in elkaar zit.

Tineke vergeet geen één punt die je moet weten.

Daarnaast neemt Tineke voor iedereen de tijd. Ze helpt je echt verder en kan je heel goed motiveren.

Iedereen heeft een coach zoals Tineke nodig. Als je twijfelt om in te stappen, gewoon doen! Het is het echt waard!

Monique Beers

Eigenaar Velau (groentecakes)

Ik heb even getwijfeld of de BBA wel iets voor mij zou zijn, omdat ik nog geen bedrijf heb, maar wel de wens en de plannen om te gaan starten. Alleen zat ik een beetje vast en wist niet goed waar ik moest beginnen.

Na een maand ben ik al zo blij dat ik mij heb aangemeld.

Het was de eerste week een beetje veel met alle info. Maar na die week is alles veel duidelijker. Ik weet zeker dat ik nog niet zover was als ik niet in de BBA was gestapt.

Doordat er wekelijks contact momenten zijn ben je zo bezig met je bedrijf dat alles op zijn plaats begint te vallen.

Tineke is super behulpzaam, reageert overal op en stimuleert en inspireert ons heel erg. Je kan echt letterlijk alles vragen in de Q&A sessies en in de besloten Facebook groep.

Je leert ook heel veel van de vragen van de andere deelnemers. Ik ben echt heel blij dat ik de BBA ben gaan doen.

Luciana Saleh 

Life Coach

Wát een teacher is Tineke zeg!

Ik wist al zeker 2 jaar dat ik met haar wilde werken, maar ik wist niet goed welk programma het beste bij mij zou aansluiten.

Toen deze nieuwe versie van de BBA online kwam voelde ik dat dit het wel eens kon zijn. Met Tineke er over gehad en zij kon dit volledig beamen. En wat ben ik blij dat ik ben ingestapt!

Het is onwijs fijn om zo vaak al je vragen bij Tineke te kunnen stellen, en ze neemt er ook ruim de tijd voor.

Ook is het een grote meerwaarde dat je je website kunt laten checken door een van baar specialisten. Ook zit er een uitgebreide online omgeving bij.

Qua kennis wist ik het meeste al wel, maar de valkuil zit het ‘m vooral in het ook werkelijk toepassen, en daar heb ik nu een stok achter de deur voor.

Ook heb ik een fijn groepje masterminders gevonden om geregeld mee te sparren, super waardevol! Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Sanne Raaimakers

Content Expert

Je hebt nu drie keuzes.

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Besef ook goed dat het feit dat je nog geen winstgevend bedrijf hebt, heel logisch is.

We zijn opgeleid om een functie in een normale baan te bekleden. We zijn niet opgeleid om te ondernemen. Het ondernemerschap vereist een andere manier van denken en handelen dan je nu gewend bent. Dat moeten we allemaal leren. Ik heb ook nog steeds een business coach en zal er ook altijd één hebben.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: Ik blijf nog wat langer in loondienst en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijzen die je bereidt bent om te betalen.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.

Het enige wat je nodig hebt om te starten met de Business Boost Academy is een droom en een flinke dosis motivatie. Je hebt geen website nodig, geen ideale klant, geen product aanbod, niks. Daar gaan we samen aan werken gedurende de Academy.

Let op: Je kunt binnen de eerste 2 weken nog kosteloos uitstappen als het je niet bevalt om wat voor reden dan ook. Je hebt dus niks te verliezen.

De online omgeving

Let’s do this

Je krijgt toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. Maar dan ook echt alles. In deze online omgeving zit letterlijk al mijn kennis gebundeld.

Het is vrijwel onmogelijk om alles in 3 maanden te volgen. Daarom houd je hier onbeperkt toegang tot. Tijdens de Academy behandelen we de modules die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. De rest kun je later volgen.

Sommige dingen zul je misschien ook al weten, maar herhaling is altijd goed. Er valt altijd iets te verbeteren en je leert altijd wel iets nieuws. Er zijn meerdere ondernemers geweest die de Academy hebben gevolgd die ook al een uitgebreid programma hadden gevolgd van bijvoorbeeld Ninke van der Leck en Simone Levie, maar alsnog veel nieuwe dingen leerden.

Je kunt ervoor kiezen om wekelijks toegang te krijgen tot 1 module of ik kan alles in 1x voor je open zetten zodat je er op je eigen tempo doorheen kunt. Alle modules bestaan uit tekst, video’s en audio. Je kunt dus zelf kiezen op welke manier je de kennis tot je wilt nemen.

Dit is wat je krijgt:

Jouw verhaal en je why
Als zelfstandig ondernemer begint en eindigt alles met jou. Daarom kijken we eerst naar jou als individu. Wat betekent vrijheid voor jou? Hoe heb jij jouw bedrijf in te richten om dit te ervaren? Maar ook: Wat is jouw verhaal? Mensen kopen tegenwoordig namelijk niet alleen een product of dienst, maar ook echt een verhaal en een relatie. Daarnaast duiken we in je why. Waarom doe je wat je doet? We gaan jouw drijfveer vinden en duidelijk communiceren.
Je ideale klant
Hoe meer mensen je probeert aan te spreken, hoe minder mensen zich écht aangesproken voelen. Daarom kijken we in module 2 naar je ideale klant. Wat is de pijn en verlangen van jouw ideale klant? Hoe kun je hem/haar zo goed mogelijk raken met jouw teksten? Van wie word jij echt blij? Hoe specifieker en passender jouw ideale klant, hoe blijer jij wordt van je klanten en hoe meer jij jezelf kunt positioneren als expert en dus ook hogere prijzen kunt vragen.
Product aanbod
Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf. In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt. Hierin helpen we je ook met het bepalen van je prijzen.
Doelen en plan van aanpak
In deze module duiken we in het bepalen van doelen en hoe je deze ook daadwerkelijk haalt met een duidelijk plan van aanpak. Hiervoor krijg je het strategisch plan en documenten die ik persoonlijk gebruik om elke maand mijn omzet te plannen. Mede dankzij deze manier van werken bouwde ik in no time bedrijven met een hoge omzet.
Een converterende website
De meeste websites zijn helaas visitekaartjes. Ze zien er mooi uit, maar leveren geen leads en klanten op. Dat is natuurlijk zonde. Daarom leer je in deze module alles over het maken van een website die er mooi uit ziet én leads en klanten oplevert. Kleine side note: Je leert niet hoe je technisch gezien een website moet maken.
Jouw klantreis/salesfunnel

Om ervoor te zorgen dat je snel en consistent klanten aantrekt leer je in deze module hoe je een goede salesfunnel – oftewel een klantreis – maakt. Dit kan op allerlei manieren en we vinden altijd een manier die bij jou past.

Succes met social media

Zichtbaarheid op social media is een onmisbaar element in het bouwen van een bedrijf. Daarom leer je in deze module alles over hoe je volgers, leads en klanten aantrekt op social media. Aan de ene kant leer je over slimmigheidjes die je in kunt zetten (zoals hashtags) en aan de andere kant leer je alles over goede storytelling technieken.

Gratis weggevers

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep op een laagdrempelige manier kennis kan maken met jou en jij je ideale klant aantrekt is het belangrijk om een gratis weggever te hebben, bijvoorbeeld een Ebook. In deze module leer je hoe je een goede gratis weggever maakt waarmee je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt en motiveert om naast je gratis weggever ook je betaalde producten te kopen.

Webinars en challenges

Een van de redenen waarom mijn bedrijf zo snel is gegroeid is dankzij webinars en challenges. Als je dit goed doet, kun je er mega snel klanten mee genereren. In deze tijd is dit extra belangrijk want door corona zijn we meer afhankelijk van online manieren om onze doelgroep te bereiken en samen te krijgen.

Adverteren op social media

Met content kom je een heel eind, maar het duurt wel veel langer om leads en klanten te krijgen. Daarom leer je in deze module hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram. Door te adverteren kun je veel sneller je doelgroep bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je een winstgevende campagne maakt. En don’t worry. Dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

Email marketing

Email marketing is de nummer 1 converterende vorm van marketing. Daarom leer je in deze module alles over het schrijven van goede emails en hoe je snel klanten maakt van de mensen die op jouw emaillijst staan.

Sales

Online marketing is fantastisch, maar om van een volger een klant te maken ben je vaak nog afhankelijk van een sales gesprek. Daarom leer je in deze module alles over het voeren van een goed sales gesprek zonder dat je pusherig hoeft te zijn. Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding.

Het team wat jou gaat helpen

Vaak krijg ik de vraag: Wie heeft jou geholpen om zo snel te groeien?

Dat is niet één persoon geweest maar meerdere personen. Ik heb echt van alles gedaan om te bereiken wat ik nu heb. Business coaching, breathwork, hypnose, mindset coaching, energy healing, cursussen op het gebied van de wet van aantrekking en nog veel meer.

Daarom zeg ik ook vaak: It takes a village.

De transformatie naar succesvol ondernemer maak je niet zomaar. Om jouw dromen te realiseren heb je een transformatie te ondergaan als mens. Jouw bedrijf is namelijk slechts een reflectie van jou.

Daarom krijg je in de Business Boost Academy niet alleen mijn begeleiding, maar ook van andere experts. Mensen die mij enorm hebben geholpen met mijn persoonlijke en zakelijke groei. Mensen die allemaal door mij persoonlijk zijn gecoacht en stuk voor stuk een succesvol bedrijf runnen.

Tineke zwart

Strategie / Marketing / Mindset

Als Founder van de Business Boost Academy help ik je 3 maanden lang om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. De modules in de online omgeving zijn door mij gemaakt, je mag mij al jouw vragen stellen en ik help je daarnaast ook om elke maandag je focuspunten voor die week te bepalen. We kijken samen naar wat voor jou op dat moment belangrijk is gezien je doelen en hoe je dat op een manier kunt realiseren die bij jou past.

Tamara van vliet

Business Coach

Tamara is dé expert op het gebied van copywriting. Ze hanteert dezelfde principes als Tineke en heeft alle programma’s bij Tineke doorlopen. In de BBA helpt ze je met je website en kijkt ze persoonlijk jouw website (homepagina, over mij pagina en 1 salespagina) na. De groep wordt in 2en gedeeld aan het begin. Je kunt bij Tamara of bij Elisha worden ingedeeld. Je kunt een eventuele voorkeur aangeven.

elisha laisina

Business Expert

Elisha is één van dé online ondernemers in Nederland en wordt al langere tijd 1:1 gecoacht door Tineke. Elisha draait consistent 10k omzet per maand weet alles salesfunnels, strategie, het maken van online producten en online omgevingen en copywriting. In de BBA kijkt Elisha jouw website persoonlijk na en krijg je feedback in tekst of video format (afhankelijk van jouw voorkeur). 

Merel Lankhorst

Business Coach

Door haar jarenlange ervaring met het opzetten van landelijke campagnes weet Merel als geen ander hoe je teksten schrijft die mensen raken, emoties prikkelen en aanzetten om in actie te komen. In de BBA geeft Merel feedback op jouw website teksten. Zo zorgen we er samen voor dat leukste klanten bij jou willen kopen.

Anne niemeijer

Mindset Expert

De meeste ondernemers houden niet van sales, maar gelukkig houdt Anne er wel van en leert ze jou hoe je al je blokkades omtrent sales kunt doorbreken en hoe je zo goed wordt in sales dat je moeiteloos klanten aantrekt. Ze combineert hierin het praktische met het spirituele. Gedurende de Academy is zij één van de mindset experts waar je uit kunt kiezen om een call van 1 uur mee in te plannen.

Maartje strijbis

Mindset Expert

Maartje is één van dé EFT experts van Nederland. Middels EFT (wat staat voor Emotional Freedom Technique) helpt ze jou met een unieke methode om je belemmerende overtuigingen los te laten. Tijdens de BBA is zij één van de mindset experts waar je uit kunt kiezen om een (online) EFT sessie van 1,5 uur in te boeken. Gedurende zo’n sessie kun je afscheid nemen van angsten en onzekerheden.

Monique van roekel

Mindset Therapeut

Monique is mindset therapeut en heeft als missie om vrouwelijke ondernemers te laten leven en ondernemen in vrijheid en in flow. Ze helpt je met het doorbreken van mentale en emotionele blokkades, het verwerken van trauma’s en het veranderen van gedrag. Hiervoor maakt ze gebruik van een hele bijzondere, maar zeer snel werkende, methode op basis van de invloed van geur op de hersenen. In de Academy heb je de mogelijkheid om een online 1 op 1 sessie van 1 uur in te plannen. Je krijgt de benodigde olie per post toegestuurd.

Tamara Stroop

Mindset Expert

Tamara staat bekend om ondernemen vanuit essentie. Waarbij je ongeacht het resultaat, oordelen en omstandigheden loyaal aan jezelf blijft. In een call van 1 uur brengt ze je terug naar jouw essentie, zodat je helderheid krijgt over waar je naartoe wilt, waartoe je instaat bent en hoe je dat op jouw manier integreert in je bedrijf.

Hieronder lees je wat de huidige BBA'ers over de BBA en mij zeggen.

Met mijn laatste spaargeld nam ik de “gok” en stapte in de BBA.

Al een jaar was ik bezig om mijn bedrijf te laten groeien en ervoor te zorgen dat ik hiervan kon leven. Toch stagneerde mijn omzet en zat ik bijna op het punt van opgeven. Het was nu of nooit en ik zou het mezelf nooit vergeven als ik er niet alles aan gedaan zou hebben.

Om eerlijk te zijn stapte ik met gemengde gevoelens in, hoe kon dit nou ervoor zorgen dat ik zou groeien? Boven verwachtingen was dit juist wat ik nodig had!

Wat is er veel veranderd in drie maanden tijd!

Mijn website en salesfunnel staan nu goed en hier haal ik vrijwel al mijn klanten uit. Ik heb heel mijn aanbod samen met Tineke omgegooid naar een passend aanbod voor mijn klanten maar ook voor mezelf.

Met de helft van het werk dat ik normaal erin zou stoppen heb ik nu mijn omzet verdriedubbled! Zoveel stappen genomen die ik anders nooit had durven nemen.

Ik ben Tineke (en de motiverende groep) eeuwig dankbaar! Ik hoef nu geen baan te zoeken naast mijn bedrijf! De stekker eruit trekken? Die gedachten zijn er niet meer. Ik ben het ondernemen weer leuk gaan vinden. Van strugglen, gestressed voelen naar mezelf weer goed voelen en in flow zitten.

Tineke is altijd super betrokken, legt alles duidelijk en rustig uit en weet wat ze doet! Bedankt!

Silvie van de Ree

Eigenaar The Concussion Community

Deze eerste maand van de BBA overtreft nu al mijn verwachtingen!

Tineke geeft je echt de handvatten die je nodig hebt als ondernemer. Want dat ondernemen een vak is, daar ben ik inmiddels wel achter!

Ik heb niet alleen geleerd hoe ik klanten aan kan trekken, maar ook hoe ik de júíste klanten aantrek. In een maand tijd ben ik gegroeid van iemand met veel kennis en expertise, naar een ondernemer die dit ook nog eens goed weet in te zetten.

Ik vind het bewonderenswaardig hoeveel persoonlijke aandacht Tineke heeft voor iedereen, en het verrassend leuk dat je ook veel leert van de andere ondernemers in de groep. Ik verheug mij nu al op de komende maanden.

Als je twijfelt, dan zou ik zeggen: doen! Ga je geen spijt van krijgen.

Kimberley Galenkamp

Blijkind

Ik vind de BBA tot dusver mindblowing.

Ik twijfelde een beetje of ik zou beginnen aan de BBA. Ik dacht dat ik alleen de training winstgevend adverteren van haar nodig had.

Nou, dat had ik niet helemaal goed…..

De BBA helpt me echt om opnieuw een stevige fundering te bouwen voor mijn bedrijf.

De opdrachten keren mijn hoofd helemaal binnenstebuiten en met de feedback en Q&A-sessies wordt alles nog scherper en helderder.

Tineke maakt echt het verschil. Wekelijks krijg je een inkijkje in het brein van Tineke. En dat maakt het verschil. Ik leer veel van de feedback die ze geeft.

Je kunt de BBA zo zwaar of licht voor jezelf maken als je wilt. De theorie is niet heel moeilijk, maar juist het vertalen naar mijn eigen onderneming vergt tijd en een andere manier van denken.

Tineke zit er op een gebalanceerde manier bovenop dat iedereen alles uit de BBA haalt. En tegelijkertijd krijg je de ruimte om je eigen pad te volgen.

Ik ben een persoon die niet snel om hulp vraagt, een beetje eerst de kat uit de boom kijken, eerst de energie ‘voelen’.

Zowel tijdens de nakijk sessies als in de FB-groep is Tineke daar een Tovenares in.

Ze creëert een bad van veiligheid en maakt dat ik me direct kwetsbaar durf op te stellen.

Tot nu toe geen één moment spijt gehad. Ik kijk uit naar wat er nog meer gaat komen.

Natalie Fillet

Nataliefde

Ik ben nu al zo ontzettend blij met de BBA van Tineke.

In een maand tijd ben ik gegaan van een gevoel van “ik doe maar wat” naar een ondernemer met vertrouwen en een duidelijk plan.

Het is zo fijn hoe snel Tineke je de kennis heeft om je echt een fundament neer te laten zetten voor je bedrijf. Mijn doelgroep, mijn aanbod, mijn sales voelen nu echt stevig en als iets waar ik vol vertrouwen in heb.

Daarnaast de connectie die Tineke met je maakt en de hoeveelheid aan persoonlijke aanmoedigen zijn echt zo waardevol.

Tineke is echt betrokken bij jou en je bedrijf.

Ik raad het iedereen aan!

Irene Boon

.
Vrouwencoach

Ik ben begonnen met de BBA omdat ik meer dan genoeg vaktechnische kennis heb, maar het online ondernemen niet echt lekker onder de knie krijg. Dat is toch echt een vak apart.

Al zoveel geleerd op het gebied van marketing/sales en mindset in 1 maand, ben heel benieuwd wat de komende 2 maanden mij nog gaan brengen.

De modules zitten bomvol informatie, zowel in geschreven vorm als in video vorm.

Daarnaast zijn er ook meer dan genoeg mogelijkheden om je vragen te stellen, in de Q&A of in de besloten Facebook groep.

Doordat er elke week wel een contactmoment is, via een Q&A of nakijksessie, blijf je ook gemotiveerd om met de cursus bezig te blijven. Zelf vind ik het ook heel leerzaam om de vragen (en de antwoorden daarop) van anderen te horen.

Tineke is super betrokken en heeft echt voor iedereen aandacht.

Mocht je nog twijfelen om de volgende ronde in te stappen… stop met twijfelen en GA ERVOOR!

Kirsten van Ossenbruggen

Financieel Business Partner

Overdeliveren is een understatement!

Er is zo veel persoonlijke aandacht voor iedereen. Alle vragen worden uitgebreid beantwoord, de communicatie is top, de online modules zijn duidelijk en fijn te volgen.

Ik ben blij dat ik ben ingestapt. Fijn om op deze manier nog eens mijn ideale klant, website teksten, aanbod, enz onder handen te nemen.

Na 5 jaar ondernemen heb ik nu alweer veel geleerd en nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan.

Shari coenen

Way of Shari

Dit is wat er de afgelopen weken in de besloten Facebook groep gebeurde.

Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart
Review Tineke Zwart

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt de Business Boost Academy?

De BBA start op maandag 3 april en eindigt op vrijdag 14 juli.

Wat kost de Business Boost Academy?

De BBA kost €2500 ex BTW. Je kunt ook in 3 of 5 termijnen betalen.

Mijn bedrijf staat niet geregistreerd in Nederland. Kan ik me dan ook aanmelden?

Ja, dat kan zeker. Vrijwel elke ronde doen er meerdere ondernemers uit België en vaak ook uit andere landen mee. Op de betaalpagina wordt de BTW dan automatisch verlegd waardoor je 0% BTW betaalt. Je mag hiervoor eerst alle gegevens invullen. Daarna wordt de BTW er automatisch afgehaald.

Word je ook geholpen met de techniek in de BBA?

Ja, ook daar word je bij geholpen. In de online omgeving staan allerlei technische video’s. Zo leer je onder andere de techniek van mailfunnels in Mailblue/ActiveCampaign, hoe je webinars geeft in WebinarGeek en hoe je adverteert op Facebook en Instagram. Mocht je hierin vastlopen, dan kun je altijd om hulp vragen.

Ik heb een webshop. Kan ik dan ook mee doen?

Ja, dat kan. Sommige modules zijn dan alleen niet 100% relevant voor je, maar ook dan kun je alsnog heel veel uit de BBA halen. Ik raad je alleen wel aan om mij dan even te mailen op info@tinekezwart.nl met uitleg over jouw bedrijf. Dan denk ik even met je mee of het passend is.

Qua timing komt het voor mij nu niet zo goed uit, maar ik wil wel de BBA ooit volgen. Wanneer start de volgende ronde?

De eerstvolgende ronde staat nu gepland voor eind januari 2023. Ook ben ik bezig om er een doorlopend programma van te maken waarbij je maandelijks in kunt stappen. Hier heb ik nu alleen nog niet een definitief besluit over genomen. Mocht je op de hoogte willen worden gehouden, meld je dan even aan voor mijn nieuwsbrief via https://www.tinekezwart.com/gratis-inspiratie-boost/

Wat als ik niet bij een sessie kan zijn?

Alle sessies worden opgenomen en achteraf gedeeld in zowel video als audio format. Je houdt onbeperkt toegang tot alle sessies dus je hebt alle tijd en ruimte om alles te volgen.

Tot wanneer houd ik toegang tot de online omgeving en de besloten Facebook groep?

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online omgeving als de besloten Facebook groep.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Word je verplicht om met bepaalde systemen te werken?

Nee, je wordt nergens toe verplicht. Je mag je website gewoon (laten) bouwen in het systeem wat jouw voorkeur heeft. De meeste BBA’ers gebruiken hiervoor WordPress. Wel raden we aan om te werken met Mailblue als mailsysteem omdat dat voor vrijwel elk type business het beste en meest betaalbare mailsysteem is. Maar ook dit wordt niet verplicht. Mocht je het lastig vinden om zelf keuzes te maken op technisch gebied, dan kunnen we je hierbij helpen.

Ik heb heel veel last van belemmerende overtuigingen. Is het dan slim om mee te doen?

Elke ondernemer heeft last van belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden, dus dat is heel normaal. Voor de BBA is het alleen wel belangrijk dat je klaar bent om daadwerkelijk in beweging te komen en dat je serieus voor je bedrijf wilt gaan. Je wordt in de BBA ook geholpen op mindset gebied, maar het is niet alleen een mindset programma. Mocht je dus echt wekelijks merken dat je volledig bevriest, dan raad ik aan om specifiek iets te doen op het gebied van mindset. 

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.