Ben jij een coach, therapeut of psycholoog en ben je er klaar voor om sneller te groeien met je bedrijf?

Laat mij je helpen om een consistente klantenstroom aan te trekken via online kanalen. Ik leer je om niet harder te werken, maar slimmer.

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin de 6 praktische stappen en mijn 4 mindset tips om dit te realiseren.

Ben jij een coach, therapeut of psycholoog ben je er klaar voor om sneller te groeien met je bedrijf?

Laat mij je helpen om een consistente stroom aan klanten te genereren via online kanalen. Ik leer je om niet harder te werken, maar slimmer.

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin de 6 praktische stappen en mijn 4 mindset geheimen om dit te realiseren.

Je hebt een grote droom,
maar je loopt vast.

Je bent zelfstandig ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde ervaren, maar ook omdat je gewoon weet dat je iets waardevols te bieden hebt. Je weet dat je mensen oprecht kunt helpen en doet ook niets liever dan dat.

Je droomt onder andere van het maken van een online training en verlangt naar meer vrijheid. In de breedste zin van het woord. Financieel, fysiek, mentaal en spiritueel.

Maar op dit moment is de realiteit waarschijnlijk anders dan dat.

Dat is heel vervelend, maar tegelijkertijd ook heel logisch. Niemand heeft ooit geleerd om te ondernemen en in de huidige volle markt is het niet meer voldoende om alleen maar goed te zijn in je eigen vak. Het is nodig om het ondernemersvak te leren.

Doordat de meeste ondernemers dat alleen niet doen of maar een klein beetje hebben ze moeite om hun (online) bedrijf te laten groeien.

Er komt dan voor je gevoel veel meer bij kijken dan je had verwacht en dan voelt het allesbehalve moeiteloos.

Dan kun je vaak of jezelf of die succesvolle op ondernemers op Insta die het allemaal zo moeiteloos hebben laten lijken wel vervloeken. 

Voor hen lijkt het allemaal zo simpel en dan kijk je naar jezelf en denk je: Ik doe maar wat. 

Als je alleen ook maar een beetje op mijn ideale klant lijkt dan wil je extreem graag een succesvol bedrijf bouwen en er is geen haar op je hoofd die erover nadenkt om die droom op te geven.

Dat is super goed, maar dat zorgt er vaak ook voor dat je voor je gevoel 24/7 aan staat en dat je alle kennis opslurpt die er maar is. In de hoop dat je de gouden tip gaat ontdekken die voor jou het verschil gaat maken.

Het gevolg daarvan is alleen vaak weer dat hoe meer je in je opneemt, hoe verwarrender het wordt. Zeker als je kennis consumeert van allerlei verschillende mensen want iedereen zegt weer wat anders. 

Je weet en voelt dus op dit moment: Het mag anders. Je wordt gek van de twijfels over alles. 

Zit mijn product aanbod wel goed in elkaar? Zitten mensen wel op mij te wachten? Wie ben ik nou om van alles te roepen over mijn vakgebied? Is mijn content wel waardevol? Hoe ga ik mezelf onderscheiden?

Heb jij het gevoel dat…

It’s time to fly

Ik geloof dat iedereen iets unieks bezit en ik geloof ook dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen.

Ik geloof ook dat voor iedereen het pad naar succes – wat succes ook maar voor jou mag betekenen – anders is.

Daarom leer ik mijn klanten niet 1 manier.

De ene ondernemer wordt namelijk dolgelukkig van het maken en aanbieden van alleen maar online trainingen via webinars.

Terwijl de andere ondernemer juist dolblij wordt van 1 op 1 trajecten die ze verkoopt via Instagram en een podcast.

Ik kijk daarom altijd naar de individu. Ik ben slecht in heel veel dingen, maar waar ik ongelofelijk goed in ben is dat ik in een paar seconden zie waar iemand zichzelf nog blokkeert en welke stappen iemand mag zetten om een bedrijf te bouwen waar ze dolgelukkig van wordt en goed mee verdient.

Het juiste moment daarvoor is NU.

We zitten in een enorme transitie met z’n allen en het is nu meer dan ooit tijd om jouw unieke vaardigheden, verhaal en persoonlijkheid te delen met de wereld.

In de eerste plaats omdat je de wereld een beetje mooier wilt maken en in de tweede plaats om voor jezelf de mentale en financiële vrijheid te creëren waar je zo naar verlangt.

Daarom is dit naast een stukje tekst op mijn website ook vooral een uitnodiging. Een uitnodiging aan jou om je plek te claimen en de stappen te nemen die je mag nemen om meer impact te maken met je bedrijf.

Weet dat je nodig bent. En weet dat er nog meer dan genoeg plek is voor jou.

De markt is nog niet verzadigd, ook al denken veel mensen van wel. 

Er is nog meer dan genoeg plek voor jou als coach, therapeut, psycholoog, marketing / branding expert of ander soort dienstverlenende ondernemer.

In de huidige markt red je het alleen niet meer door alleen een beetje zichtbaar te zijn op Instagram. De markt is zeker nog niet té vol maar hij is wel vol. Dat zorgt ervoor dat minstens 80% van het hele plaatje moet kloppen om een positie te claimen in de markt en consistent klanten aan te trekken.

Het is tijd om dingen anders te doen en om te groeien.

Want wees eens eerlijk… Hoe lang houd je het nog vol op deze manier? Maar nog belangrijker: Hoe lang accepteer je deze situatie nog voor jezelf?

Welke prijs heb je al betaald voor je bedrijf? Hoeveel frustratie, onzekerheid en ongemakkelijke gesprekken met je partner, vrienden of familie heeft je bedrijf je al gekost?

Hoe vaak is er al gevraagd: Hoe gaat het met je bedrijfje? Heb je je eerste klant al? Kun je er een beetje van rondkomen?

Dus, wat zeg je ervan? Durf je het aan om de eerste stap te nemen om écht impact te gaan maken en goed te verdienen zonder dat je jezelf over de kop werkt of dat je allemaal manipulatieve sales en marketing trucjes moet toepassen?
.

Of wil je liever nog even aan blijven rommelen en het zelf proberen?

De keuze is helemaal aan jou.

Het is in ieder geval totaal niet gek dat je moeite hebt met het ondernemerschap. Jij bent ongetwijfeld goed in je vak. Of het nou coachen, fotograferen of ontwerpen is. Maar online ondernemen is ook een vak.

Gun jezelf de middelen om dat vak te leren. Het is namelijk niet zomaar een vak. Het is een spel op hoog niveau. Maar als je eenmaal de regels snapt van dat spel, dan wordt het zoveel leuker en makkelijker.

En weet je wat het ook is? Mijn ideale klant lijkt op mij. Tot in detail. Vaak heeft ze moeite om om hulp te vragen. Ze is al snel bang om anderen tot last te zijn en haar hele leven doet ze al zoveel dingen alleen en zelfstandig, in het ondernemerschap probeert ze dat ook weer.

Vaak is dat het gevolg van het feit dat ze, net als ik, de oudste thuis is of in ieder geval degene die zich de oudste thuis heeft gevoeld omdat een broer of zus bijvoorbeeld meer aandacht kreeg in verband met een fysieke of mentale uitdaging.

Dat maakt je zelfstandig. Dat maakt dat je op een onbewust niveau gestopt bent om om hulp en aandacht te vragen want vroeger was het beter als je dat niet deed. 

Als ondernemer mag je dat patroon alleen echt doorbreken. In het ondernemerschap heb je hulp nodig. Hebben we elkaar nodig.

Terwijl jij druk bezig bent met perfectioneren,
twijfelen en aanrommelen helpt iemand
anders jouw klanten.

Terwijl jij druk bezig bent met perfectioneren, twijfelen en aanrommelen helpt iemand anders jouw klanten.

Gratis E-book Tineke Zwart

Hi, ik ben Tineke!

Online marketing en business coach Tineke Zwart

Hi, ik ben Tineke!

Als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om coaches te helpen om een consistente stroom aan klanten aan te trekken via online kanalen.

Toen ik 34 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet gedacht dat ik ooit zou gaan ondernemen. Niemand in mijn familie is ondernemer, maar ik heb altijd gevoeld dat ik anders ben. Ik verhuisde bijvoorbeeld op mijn 20ste al naar Zuid-Korea en ging voor m’n gevoel altijd links als anderen rechts gingen.

Ik besloot om in het diepe te springen en bleek een geboren ondernemer te zijn. Met mijn eerste online bedrijf draaide ik binnen een half jaar een miljoen. Ik miste alleen de verbinding met mensen en besloot om het anders aan te pakken en meer te coachen. Ook daarmee draaide ik in mijn eerste jaar 125k omzet en in mijn tweede jaar 500k.

Ik help mijn klanten zowel op het gebied van strategie als mindset. Want als je financieel én mentaal vrijer wilt zijn, dan zijn deze beide elementen even belangrijk.

Zij gingen je voor en creëerden een ripple effect dankzij online kanalen waardoor ze nu meer impact maken met hun bedrijf:

Tineke is een geweldige business coach. Ze heeft me enorm geholpen om in slechts drie maanden een stevig fundament voor mijn nieuwe business als EFT Specialist & Life Coach neer te zetten. Tineke deelt bizar veel waarde, haar expertise is groots en ze is altijd persoonlijk bereikbaar en betrokken bij al haar klanten. I learned from the best, dankjewel lieve Tineke!

Maartje Strijbis

EFT Coach

Ik zit nu 5 maanden in het transformers programma van Tineke.
Wauw, wat een transformatie heb ik doorgemaakt.

Tineke heeft er voor gezorgd dat mijn bedrijf volledig veranderd is. Dat mijn aanbod beter bij mij past.
Daarnaast heb ik door haar meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik mijn waarde echt in gaan zien en kan ik mijn klanten nu nog beter helpen.

Tineke denkt goed met je mee. Niet alleen strategisch maar ook op het gebied van mindset. Ze deelt veel waarde, reageert snel, ze is eerlijk en zorgt écht dat je verder kunt.

Ze ziet je en dat heb ik nog nooit eerder mogen meemaken bij een Business coach.

Brigitte van der Wielen

Hormoonexpert

Reeds 3 jaar heb ik coaching mogen ontvangen van Tineke en nog steeds ben ik niet uitgeleerd bij haar. Ze heeft de gave om je als persoon te zien, alles is bespreekbaar en is in staat om met souplesse je bedrijf op te liften met 10k+ per maand. Werken met haar is als ‘je weer kind voelen in een spannend avonturenpark om er vervolgens voldaan met een brede lach en suikerspin weer uit te wandelen waarbij je staat te popelen om opnieuw te beginnen.’ Uit dankbaarheid zeg ik: Het beste wat me overkomen en te vinden is”

Patrick Elsenberg

Hair Tattoo Artist

Ik ben Tineke zo dankbaar voor het 6 maanden coachingsprogramma waar ik afgelopen jaar aan mee heb gedaan! Haar support, haar kennis, haar betrokkenheid (ook nu nog :)) en haar enthousiasme heeft er voor gezorgd dat ik binnen een jaar tijd een volle agenda heb met de ALLERLEUKSTE klanten en ik gewoon dit jaar de 100k omzet al heb behaald! Dankjewel Tineke voor wie je bent – you are amazing!

Corona Meerman

Soul & Strategy Coach

Product Aanbod

E-book

Terwijl jij druk bezig bent met perfectioneren, twijfelen en aanrommelen helpt iemand anders jouw klanten. Ga vandaag nog aan de slag en download hieronder mijn gratis E-book met daarin de 6 praktische stappen en mijn 4 mindset tips om dit te realiseren.

Business Boost
Academy

Ben jij net gestart met (online) ondernemen en wil je zo snel mogelijk je bedrijf goed neerzetten? In de Business Boost Academy leer je stap voor stap om een bedrijf te bouwen waar je consistent ideale klanten mee aantrekt door middel van een product aanbod en online marketing strategie die bij je past.

Podcast

Ik deel bij mijn product aanbod ook even mijn podcast aangezien die veel wordt beluisterd en er zoveel waarde in zit, dat had ook een betaald product had kunnen zijn. In mijn podcast deel ik veel concrete tips over sales, marketing, strategie en mindset.