Online Training: Meer klanten en omzet door winstgevende Facebook & Instagram Ads

Laat je bedrijf sneller groeien met winstgevende, Facebook en Instagram advertenties.

Ben jij al een tijdje aan het ondernemen en gaat het je nog te langzaam? Wil jij sneller en moeitelozer meer klanten en omzet aantrekken? 

Weet jij dat jouw doelgroep zich op Facebook of Instagram bevindt en heb je al wel eens nagedacht over adverteren, maar heb je geen idee hoe je advertenties moet maken?

Of heb je al eens advertenties gemaakt, maar waren de resultaten om te huilen? Zie je overal om je heen mensen fantastische resultaten behalen met advertenties en wil je dat ook?

Doe dan mee aan deze online training waarin ik je stap voor stap leer hoe je winstgevende advertenties maakt op Facebook en Instagram.

Dankzij advertenties draaide mijn eerste bedrijf een miljoenenomzet en groeide ik met mijn tweede bedrijf binnen 2 jaar van 0 naar een jaaromzet van €500.000.

In november 2015 startte ik samen met mijn toenmalige vriend een online marketing bedrijf. We draaiden dag en nacht social media advertenties.

Ik zal je direct eerlijk vertellen dat ik totaal niet gelukkig werd van dat bedrijf, maar we werden wel dusdanig goed in adverteren dat we binnen 6 maanden onze eerst miljoen omzet hadden gedraaid.

We testten letterlijk alles. Teksten, afbeeldingen, doelgroepen. We deden alles voor het beste resultaat.

Ik heb ontzettend veel goed gedaan op het gebied van social media ads en ik heb net zoveel fout gedaan. Waarschijnlijk heb ik nog meer fout gedaan dan goed.

In deze online training leg ik je niet alleen uit hoe je technisch gezien een goede advertentie maakt, maar vooral ook psychologisch gezien.

De reden dat mijn bedrijven zo snel zijn gegroeid is omdat ik een speciale manier gebruik om teksten te schrijven waarmee ik de beste resultaten behaal.

Groei SNELLER door naar the next level met Facebook en Instagram ads.

Facebook en Instagram Ads I Training Tineke Zwart

Aan het einde van deze

Online Training

De investering voor deze training is €397 exclusief BTW.

Facebook en Instagram Ads I Training Tineke Zwart

Je haalt het maximale uit deze training als jij:

Hoe zit de online training in elkaar?

Je houdt onbeperkt toegang tot de online omgeving.

Ik heb meerdere keren een training gegeven over Facebook & Instagram ads bij Competence Factory. Hiervoor betaal je meer dan €1000. In deze online training zit soortgelijke informatie maar dan voor €397 (exclusief 21% BTW).

Dit is de laatste beoordeling:

Beste Facebook en Instagram training I Tineke Zwart
Succesvol bedrijf bouwen I Tineke Zwart

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om zowel ondernemers als bedrijven te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 34 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via online kanalen.

En hoe je dat dan doet via Facebook en Instagram advertenties? Dat ga ik jou leren in deze online training.

Veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

De investering is €397 exclusief 21% BTW. (De BTW is aftrekbaar voor ondernemers.

Je houdt onbeperkt toegang tot de online training.

Met name voor kennisondernemers die nog geen of weinig ervaring hebben met adverteren. Ook is het met name waardevol als je een WordPress website hebt.

De training is NIET geschikt voor webshop eigenaren, fotografen en andere ondernemers die een tastbaar product verkopen. Ook is de training minder relevant als je geen WordPress website hebt, maar bijvoorbeeld een Wix of Squarespace website.

De training staat in Learndash. Zodra je de training koopt wordt er automatisch een account voor je aangemaakt of de cursus wordt direct toegevoegd aan je account als je al een account had bij mij.