Meer vrijheid, voldoening en omzet met een online bedrijf

Meer vrijheid, voldoening en omzet met een online bedrijf

Start nu met de meest uitgebreide online academy van Nederland en België waarin je van A tot Z alles leert over het bouwen van een succesvol online bedrijf.

Na aankoop kun je direct starten met de eerste module of zelfs alle modules als je ervoor kiest om alles in 1x open te zetten.

Wil jij beginnen of ben jij begonnen met (online) ondernemen omdat je mensen wilt helpen terwijl je zelf van meer financiële, maar ook mentale vrijheid geniet?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor moet nemen.

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal en voel je je nog niet een echte ondernemer, maar uiteindelijk is ondernemen gewoon een spel met bepaalde spelregels. Als je het spel eenmaal begrijpt en je volgt bepaalde regels, dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf te bouwen.

Daarom heb ik de Business Boost Academy ontwikkeld. Speciaal voor coaches, therapeuten, psychologen, online marketeers en andere dienstverlenende ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, net zijn begonnen, die al een tijdje ondernemen maar de vertaalslag willen maken naar online en ondernemers die al een prima omzet draaien maar simpelweg voelen dat er nog veel meer in zit.


It’s time to spread your wings and fly.

Het is tijd. Jouw tijd. Dat voel je aan alles.

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten.

Je vindt het stiekem doodeng, maar je weet ook: Je gaat nooit ergens helemaal klaar VOOR zijn. Je moet ergens klaar MEE zijn. En je bent nu klaar met je huidige situatie.

Je voelt dat je droom en je passie om mensen te helpen groter is dan je angst.

Je bent nog maar net ondernemer of misschien al wat langer en je wilt op een slimme manier meer klanten en omzet uit online kanalen halen.

Niet eerst zelf proberen om er vervolgens na 4 maanden achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt.

Je wilt het nu een keer direct goed doen en beseft inmiddels ook dat je dient te investeren in bepaalde kennis om omzet te realiseren. Je weet dat het niet een kwestie is van eerst verdienen, dan investeren maar juist: Eerst investeren, dan verdienen.

In de BBA leer ik je niet 1 methode. Daar geloof ik namelijk niet in.

Ik geloof dat iedereen een ander pad mag bewandelen naar succes, wat succes ook maar voor jou mag betekenen.

Voor de één is dat door alleen maar online trainingen te verkopen via webinars. Voor de ander is dat door alleen maar 1 op 1 trajecten te verkopen via Instagram en een podcast.

In de BBA krijg je daarom toegang tot alle kennis over verschillende strategieën en word je aan de hand van verschillende vragen geholpen om voor jezelf te bepalen op welke strategie jij je nu wilt focussen.

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Tineke Zwart en mijn ondernemersavontuur begon in 2015. Ik zag mezelf toen totaal nog niet als ondernemer. Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in Joure (Friesland) en het advies wat ik mee kreeg was om vooral nooit een eigen bedrijf te starten.

In 2015 woonde ik alleen samen in Amsterdam met mijn toenmalige vriend uit Zuid-Afrika. Hij was ondernemer pur sang en motiveerde me om samen met hem een online marketing bedrijf te starten.

Ik was voorbereid op financiële onzekerheid maar na 6 maanden hadden we onze eerste miljoen omzet gedraaid. We verhuisden naar een villa aan het strand in Florida, bouwden ons bedrijf verder uit en leefden het ‘perfecte plaatje’. Maar van binnen voelde het voor mij niet goed. Ik haalde geen voldoening uit het bedrijf en de relatie ging steeds meer bergafwaarts.

Business coach Tineke Zwart

Lang verhaal kort; ik heb na 2 jaar een punt gezet achter de relatie, ben uit het bedrijf gestapt en terug verhuisd van Kaapstad naar Nederland.

Na een jaar soul searching kwam ik er eindelijk achter wie ik ben en wat mijn missie is; namelijk zelfstandig ondernemers helpen om meer impact te maken en daar ook gewoon goed mee te verdienen.

Opnieuw groeide mijn bedrijf ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik meteen €125.000 omzet en in mijn tweede jaar €500.000. Simpelweg door dezelfde spelregels weer toe te passen als in mijn eerste bedrijf.

Mijn uitdaging bleef alleen dat ik nog steeds te hard bleef werken waardoor ik me financieel vrij voelde, maar niet mentaal.

De afgelopen maanden is het me gelukt om dat patroon eindelijk te doorbreken waardoor ik nu vrijheid in de breedste zin van het woord ervaar.

Dit gun ik jou ook. Daarom gaat het in de Academy niet alleen over hoe je meer klanten en omzet aantrekt, maar ook hoe je je bedrijf los kunt laten zodat je kunt genieten van je privé leven zonder in gedachten nog steeds ‘aan’ te staan.

Terwijl jij bezig bent met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren helpt iemand anders je klanten.

Voor wie is de Business Boost Academy?

 

De BBA is met name waardevol voor ondernemers die:

1. Net gestart zijn met ondernemen of op het punt staan om te starten en het meteen goed aan willen pakken. Je hebt niks nodig om te kunnen starten. Je kunt gewoon instappen zonder dat je bijvoorbeeld een website hebt. Het enige wat je nodig hebt is dat je ongeveer weet wat voor bedrijf je wilt starten.

2. Al een goede omzet draaien maar in een transitiefase zitten. Je begrijpt het ondernemersspel wel al redelijk, maar je wilt doorgroeien naar een volgend niveau en daar kun je hulp bij gebruiken. 

3. Nu een uurtje factuurtje model hanteren en de vertaalslag willen maken naar online cursussen en/of trajecten.

4. Een fysiek bedrijf hebben of hebben gehad en nu een online bedrijf (deels of helemaal) willen bouwen.

De BBA is met name waardevol als je een bedrijf hebt of wilt bouwen met (gedeeltelijk) online producten of als je fysiek werkt maar via online kanalen je klanten wilt aantrekken.

Na de Business Boost Academy heb jij:

De investering voor de BBA is nu tijdelijk €1.250 exclusief 21% BTW in plaats van €1.500 exclusief BTW.

Als ondernemer krijg je de BTW terug tijdens je aangifte omzetbelasting aan het einde van elk kwartaal.

Mocht je uit België of een ander land komen, dan wordt de BTW automatisch verlegd op de betaalpagina na het invullen van het land waar je woont, je bedrijfsnaam en BTW ID nummer.

De normale investering is €1.500 exclusief 21% BTW. Er geldt nu een tijdelijke korting en bonussen.

Je kunt ook in 3 (€442 ex BTW per termijn) of 5 maandtermijnen (€275 ex BTW per termijn) betalen. Klik op de betaalpagina hieronder om aan te geven in hoeveel termijnen je wilt betalen. Let wel: Er komt dan €25 ex BTW per termijn bij aan administratiekosten.

Tijdelijke bonussen:

1. Je krijgt onbeperkt toegang tot de gehele online omgeving in plaats van 1 jaar.

2. Je krijgt mijn Netflix voor ondernemers er gratis bij. Hierin vind je tientallen masterclasses van verschillende ondernemers over allerlei onderwerpen.

3. Je krijgt toegang tot 4 bonus modules. Dit zijn de modules over simpel en succesvol podcasten, het maken en consistent verkopen van een online cursus, klanten aantrekken via LinkedIn en het inzetten van de Wet van Aantrekkingskracht voor je bedrijf.

 

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.

Hieronder lees je wat oud BBA'ers over de BBA en mij zeggen.

Ik twijfelde of ik wel ver genoeg was om in een traject te stappen, want ik was nog niet begonnen voor mezelf.

Maar de BBA blijkt precies wat ik nodig had! Ik heb in de eerste maand al zoveel stappen ondernomen 🙂

Tineke deelt enorm veel waarde.

Een aanrader voor wie een energie boost nodig heeft, voor als je ergens op vastloopt of een gestructureerde manier zoekt om de zaken weer te evalueren.

Erica Ly

Business Coach

Ik ben fan van de BBA. Je leert er zo veel, de waarde die Tineke deelt is echt mega.

Ik heb voor haar gekozen omdat ze ook echt op mindset in gaat, je uitdaagt en een schop onder de kont geeft.

 

Tessa Goossens

Eigenaar Happy Baby, Happy Mama

Ik zit nu 1 maand in de BBA en in de eerste maand van de BBA leer je zoveel over hoe ondernemen in elkaar zit.

Tineke vergeet geen één punt die je moet weten.

Als je twijfelt om in te stappen, gewoon doen! Het is het echt waard!

Monique Beers

Eigenaar Velau (groentecakes)

Ik heb even getwijfeld of de BBA wel iets voor mij zou zijn, omdat ik nog geen bedrijf heb, maar wel de wens en de plannen om te gaan starten. Alleen zat ik een beetje vast en wist niet goed waar ik moest beginnen.

Na een maand ben ik al zo blij dat ik mij heb aangemeld.

Het was de eerste week een beetje veel met alle info. Maar na die week is alles veel duidelijker. Ik weet zeker dat ik nog niet zover was als ik niet in de BBA was gestapt.

Luciana Saleh 

Life Coach

Je hebt nu drie keuzes.

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Besef ook goed dat het feit dat je nog geen winstgevend bedrijf hebt, heel logisch is.

We zijn opgeleid en geprogrammeerd voor een baan in loondienst. We zijn niet opgeleid om te ondernemen. Het ondernemerschap vereist een andere manier van denken en handelen dan je nu gewend bent. Dat moeten we allemaal leren. Ik heb ook nog steeds een business coach en zal er ook altijd één hebben.

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dingen denken als: Ik vind het te duur, dus ik doe het niet. Of: Ik blijf nog wat langer in loondienst en ga later aan de slag met mijn bedrijf. Dat mag allemaal, maar maak voor jezelf een goede afweging tussen de prijzen die je bereidt bent om te betalen.

Je zult altijd ‘pijn’ ervaren. Ongeacht het pad wat je kiest. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de pijn van groei voelen of de pijn van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus aan de slag met je bedrijf en je strategie. Grote kans dat alles verandert.

En ik wil je niet alleen vragen om dat voor jezelf te doen, maar ook voor je potentiële klanten. Zij zitten namelijk op jouw hulp te wachten.

Het enige wat je nodig hebt om te starten met de Business Boost Academy is een droom en een flinke dosis motivatie. Je hebt geen website nodig, geen ideale klant, geen product aanbod, niks. Dat wordt allemaal gaandeweg duidelijk terwijl je de modules volgt.

Let op: Je kunt binnen de eerste 2 weken nog kosteloos uitstappen als het je niet bevalt om wat voor reden dan ook. Je hebt dus niks te verliezen.

De online omgeving

Let’s do this

Je krijgt toegang tot 12 online modules en ook nog 4 bonus modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf.

Je leert niet alleen wat er praktisch gezien nodig is, maar je leert ook alles over mindset en energie. Op die manier WEET je niet alleen wat je moet doen, maar DOE je het ook daadwerkelijk zonder jezelf te saboteren.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle modules. Ik ga er namelijk ook vanuit dat niet alle modules nú relevant voor je zijn. De BBA is niet gemaakt vanuit het idee dat je alle modules in 1x moet volgen.

Jouw focus kan de komende tijd bijvoorbeeld qua marketing liggen op webinars en podcasten. Dan laat je de overige marketing modules links liggen. Maar mocht je later willen focussen op LinkedIn en een ebook, dan heb je de kennis daarvoor alvast in huis.

Sommige dingen zul je misschien ook al weten, maar herhaling is altijd goed. En als je nu nog niet, zoals ik, gemiddeld 50k omzet draait per maand, dan zit er ongetwijfeld heel veel waardevolle kennis voor je in. Je leert namelijk álles wat ik weet.

Je kunt ervoor kiezen om wekelijks toegang te krijgen tot 1 module of om alles in 1x open te zetten.

Als je de BBA aanschaft voor dinsdag 8 augustus 23:59, dan houd je onbeperkt toegang tot alle modules. Koop je de BBA daarna? Dan houd je 2 jaar toegang.

Dit is wat je krijgt:

Jouw verhaal en je why

Als zelfstandig ondernemer begint en eindigt alles met jou. Daarom kijken we eerst naar jou als individu.

Wat betekent vrijheid voor jou? Hoe heb jij jouw bedrijf in te richten om dit te ervaren? Maar ook: Wat is jouw verhaal?

Mensen kopen tegenwoordig namelijk niet alleen een product of dienst, maar ook echt een verhaal en een relatie. Daarnaast duiken we in je why. Waarom doe je wat je doet? We gaan jouw drijfveer vinden en duidelijk communiceren.

Je ideale klant

Hoe meer mensen je probeert aan te spreken, hoe minder mensen zich écht aangesproken voelen.

Daarom kijken we in module 2 naar je ideale klant. Wat is de pijn, verlangen, huidige situatie en belemmeringen van jouw ideale klant? Hoe kun je hem/haar zo goed mogelijk raken met jouw teksten? Van wie word jij echt blij?

Hoe specifieker en passender jouw ideale klant, hoe blijer jij wordt van je klanten en hoe meer jij jezelf kunt positioneren als expert en dus ook hogere prijzen kunt vragen.

Product aanbod

Je product aanbod is één van de belangrijkste dingen binnen je bedrijf.

In module 3 leer je alles over het maken van een strategisch product aanbod, oftewel: een product aanbod wat helemaal past bij jou als ondernemer maar waarmee je ook jouw ideale klant moeiteloos aantrekt.

In deze module word je ook geholpen met het bepalen van je prijzen.

Doelen en plan van aanpak

In deze module duiken we in het bepalen van doelen en hoe je deze ook daadwerkelijk haalt met een duidelijk plan van aanpak.

Hiervoor krijg je het strategisch plan en documenten die ik persoonlijk gebruik om elke maand mijn omzet te plannen.

Mede dankzij deze manier van werken draaide ik binnen 1 jaar 125k en binnen 2 jaar 500k.

Een converterende website

De meeste websites zijn helaas visitekaartjes. Ze zien er mooi uit, maar leveren geen leads en klanten op.

Dat is natuurlijk zonde. Daarom leer je in deze module alles over het maken van een website die er mooi uit ziet én leads en klanten oplevert.

Kleine side note: Je leert niet hoe je technisch gezien een website moet maken. In de module geef ik echter wel tips voor goede en betaalbare websitebouwers die je hierbij kunnen helpen.

Jouw klantreis/salesfunnel

Om ervoor te zorgen dat je snel en consistent klanten aantrekt leer je in deze module hoe je een goede salesfunnel – oftewel een klantreis – maakt.

Je leert mijn unieke salesfunnel methode waarbij je niet spammerig en salesy hoeft te zijn in je mails en waardoor je juist veel klanten aantrekt.

Succes met social media

Zichtbaarheid op social media is een onmisbaar element in het bouwen van een bedrijf.

Daarom leer je in deze module alles over hoe je volgers, leads en klanten aantrekt op social media.

Aan de ene kant leer je over slimmigheidjes die je in kunt zetten (zoals hashtags) en aan de andere kant leer je alles over goede storytelling technieken.

De focus ligt op Instagram in deze module, maar je kunt de kennis net zo goed toepassen op YouTube en TikTok. Er is een aparte bonus module over LinkedIn.

Gratis weggevers

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep op een laagdrempelige manier kennis kan maken met jou en jij je ideale klant aantrekt is het belangrijk om een gratis weggever te hebben, bijvoorbeeld een Ebook of checklist.

In deze module leer je hoe je een goede gratis weggever maakt waarmee je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt en motiveert om naast je gratis weggever ook je betaalde producten te kopen.

Webinars en challenges

Eén van de redenen waarom mijn bedrijf zo snel is gegroeid is dankzij webinars en challenges.

Als je dit goed doet, kun je er mega snel klanten mee genereren.

Webinars bieden ook dé ultieme mogelijkheid om je bedrijf te automatiseren. Je kunt namelijk een webinar opnemen en geautomatiseerd laten afspelen op bepaalde dagen en tijdstippen.

Veel van mijn klanten trekken op deze manier dagelijks klanten aan zonder zelf iets te hoeven doen.

Adverteren op social media

Met content kom je een heel eind, maar het duurt wel veel langer om leads en klanten te krijgen.

Daarom leer je in deze module hoe je winstgevend adverteert op Facebook en Instagram.

Door te adverteren kun je veel sneller je doelgroep bereiken. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe je winstgevende advertenties maakt.

Ik neem je niet alleen stap voor stap mee in de techniek maar ook in dingen als: Hoe schrijf je goede teksten? Hoe maak je een goede landingspagina?

En don’t worry. Dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

Email marketing

Je zou het misschien niet verwachten, maar email marketing staat op plek #1 als het gaat om de meest converterende vorm van marketing.

Ik ben er dan ook groot fan van.

Daarom leer je in deze module alles over het schrijven van goede emails en hoe je snel klanten maakt van de mensen die op jouw emaillijst staan.

Let op: Het gaat hierbij niet zozeer om emails voor in je salesfunnel (dit leer je in module 6), maar om losse nieuwsbrieven.

Sales

Online marketing is fantastisch, maar om van een volger een klant te maken ben je vaak nog afhankelijk van een sales gesprek.

Daarom leer je in deze module alles over het voeren van een goed sales gesprek zonder dat je pusherig hoeft te zijn.

Ik leer je om te verkopen vanuit verbinding. In deze module zit ook mijn Sales Script waarin je exact leert hoe ik mijn salesgesprekken doe.

Bonus module: Simpel en succesvol podcasten

Podcasten is één van de meest converterende vormen van marketing. Via een podcast maak je iemand veel sneller klant dan via Instagram bijvoorbeeld.

Dat komt omdat je met een podcast veel meer de diepte in kunt gaan en omdat je dichterbij voelt. Je bouwt makkelijker een band op met je potentiële klanten.

Ook is een podcast een lange termijn marketing kanaal. Zo wordt mijn eerste podcast (van april 2020) nog steeds elke dag 10 tot 15x beluisterd. In vrijwel elke podcast doe ik een aanbod, dus dankzij mijn podcast komen er elke dag leads en klanten binnen.

Bonus module: Verhoog je bereik en trek klanten aan via Linkedin

LinkedIn is hot op dit moment. Waar het bereik op Instagram vaak om te huilen is, is het bereik op LinkedIn sky high. Zo heb ik bijvoorbeeld “maar” 4000 volgers maar bereik ik regelmatig tussen de 50.000 en 150.000 mensen met mijn posts.

Dit gebeurt alleen niet zomaar. Je moet weten wat je doet. Het algoritme van LinkedIn werkt ook weer totaal anders dan het algoritme van LinkedIn.

In deze module leer je hoe je binnen no time een enorm bereik kunt realiseren zonder veel volgers te hebben en hoe je consistent klanten aantrekt via LinkedIn.

Bonus module: de law of attraction

Het bouwen van een succesvol bedrijf heeft niet alleen te maken met strategie. Het heeft ook te maken met mindset en energie.

Ik verdiep me al jaren in de Law of Attraction en heb het vanaf dag 1 bewust ingezet in mijn bedrijf.

Dit maakt dat ik veel moeitelozer onderneem en veel sneller aantrek wat ik wil. In deze module leer je exact – wetenschappelijk onderbouwd en zonder spiri-wiri taal – wat de Law of Attraction is  hoe je het voor jou en je bedrijf kunt laten werken.

Bonus module: Succesvol een online cursus maken en consistent verkopen

Online cursussen zijn dé manier om veel mensen te helpen zonder dat het je veel tijd kost en om geen plafond te hebben qua inkomen. Hoe heerlijk is dat?! 

Het klinkt geweldig in theorie, maar in de praktijk komt er heel wat bij kijken.

Niet alleen bij het maken van een goede online cursus, maar ook bij het consistent verkopen van je cursus. Mensen kopen namelijk niet zomaar je cursus zodra deze op je website staat.

In deze module leer je exact hoe je een super goede online cursus maakt en hoe je ‘m consistent verkoopt. Je leert allerlei verschillende strategieën zodat je zelf kunt bepalen wat voor jou het beste voelt.

Hieronder lees je wat voormalig BBA'ers over de BBA en mij zeggen.

Met mijn laatste spaargeld nam ik de “gok” en stapte in de BBA.

Al een jaar was ik bezig om mijn bedrijf te laten groeien en ervoor te zorgen dat ik hiervan kon leven. Toch stagneerde mijn omzet en zat ik bijna op het punt van opgeven. Het was nu of nooit en ik zou het mezelf nooit vergeven als ik er niet alles aan gedaan zou hebben.

Om eerlijk te zijn stapte ik met gemengde gevoelens in, hoe kon dit nou ervoor zorgen dat ik zou groeien? Boven verwachtingen was dit juist wat ik nodig had!

Wat is er veel veranderd in drie maanden tijd!

Mijn website en salesfunnel staan nu goed en hier haal ik vrijwel al mijn klanten uit. Ik heb heel mijn aanbod omgegooid naar een passend aanbod voor mijn klanten maar ook voor mezelf.

Met de helft van het werk dat ik normaal erin zou stoppen heb ik nu mijn omzet verdriedubbeld! Zoveel stappen genomen die ik anders nooit had durven nemen.

Ik ben Tineke eeuwig dankbaar! Ik hoef nu geen baan te zoeken naast mijn bedrijf! De stekker eruit trekken? Die gedachten zijn er niet meer. Ik ben het ondernemen weer leuk gaan vinden. Van strugglen, gestressed voelen naar mezelf weer goed voelen en in flow zitten.

Silvie van de Ree

Eigenaar The Concussion Community

Deze eerste maand van de BBA overtreft nu al mijn verwachtingen!

Ik heb niet alleen geleerd hoe ik klanten aan kan trekken, maar ook hoe ik de júíste klanten aantrek. In een maand tijd ben ik gegroeid van iemand met veel kennis en expertise, naar een ondernemer die dit ook nog eens goed weet in te zetten.

Als je twijfelt, dan zou ik zeggen: doen! Ga je geen spijt van krijgen.

Kimberley Galenkamp

Blijkind

Ik vind de BBA tot dusver mindblowing.

Ik twijfelde een beetje of ik zou beginnen aan de BBA. Ik dacht dat ik alleen de training winstgevend adverteren van haar nodig had.

Nou, dat had ik niet helemaal goed…..

De BBA helpt me echt om opnieuw een stevige fundering te bouwen voor mijn bedrijf.

De opdrachten keren mijn hoofd helemaal binnenstebuiten en door de informatie wordt alles nog scherper en helderder.

Je kunt de BBA zo zwaar of licht voor jezelf maken als je wilt. De theorie is niet heel moeilijk, maar juist het vertalen naar mijn eigen onderneming vergt tijd en een andere manier van denken.

Tot nu toe geen één moment spijt gehad. Ik kijk uit naar wat er nog meer gaat komen.

Natalie Fillet

Nataliefde

Ik ben nu al zo ontzettend blij met de BBA van Tineke.

In een maand tijd ben ik gegaan van een gevoel van “ik doe maar wat” naar een ondernemer met vertrouwen en een duidelijk plan.

Mijn doelgroep, mijn aanbod, mijn sales voelen nu echt stevig en als iets waar ik vol vertrouwen in heb.

Ik raad het iedereen aan!

Irene Boon

.
Vrouwencoach

Ik ben begonnen met de BBA omdat ik meer dan genoeg vaktechnische kennis heb, maar het online ondernemen niet echt lekker onder de knie krijg. Dat is toch echt een vak apart.

Al zoveel geleerd op het gebied van marketing/sales en mindset in 1 maand, ben heel benieuwd wat de komende 2 maanden mij nog gaan brengen.

De modules zitten bomvol informatie, zowel in geschreven vorm als in video vorm.

Mocht je nog twijfelen om in te stappen… stop met twijfelen en GA ERVOOR!

Kirsten van Ossenbruggen

Financieel Business Partner

Ik ben blij dat ik ben ingestapt. Fijn om op deze manier nog eens mijn ideale klant, website teksten, aanbod, enz onder handen te nemen.

Na 5 jaar ondernemen heb ik nu alweer veel geleerd en nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan.

Shari coenen

Way of Shari

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt de Business Boost Academy?

De BBA heeft geen start- en einddatum. Je kunt elk moment beginnen en je houdt 2 jaar toegang.

Wat kost de Business Boost Academy?

Normaal gesproken is de investering €1.500 ex BTW, maar nu is de investering tijdelijk €1.250 ex BTW. 

Mijn bedrijf staat niet geregistreerd in Nederland. Kan ik me dan ook aanmelden?

Ja, dat kan zeker. Vrijwel elke ronde doen er meerdere ondernemers uit België en vaak ook uit andere landen mee. Op de betaalpagina wordt de BTW dan automatisch verlegd waardoor je 0% BTW betaalt. Je mag hiervoor eerst alle gegevens invullen. Daarna wordt de BTW er automatisch afgehaald.

Word je ook geholpen met de techniek in de BBA?

Ja, ook daar word je bij geholpen. In de online omgeving staan allerlei technische video’s. Zo leer je onder andere de techniek van mailfunnels in Mailblue/ActiveCampaign, hoe je webinars geeft in WebinarGeek en hoe je adverteert op Facebook en Instagram.

Ik heb een webshop. Kan ik dan ook mee doen?

Nee, dan zou ik je afraden om mee te doen. Het is echt specifiek gemaakt voor coaches, therapeuten, psychologen, marketing experts en andere (online) dienstverlenende ondernemers.

Hoe lang houd ik toegang tot de Academy?

Je houdt 2 jaar toegang vanaf het moment van aankoop. Mocht je na die 2 jaar toegang willen behouden, dan kun je tegen een meerprijs 6 maanden extra toegang bijkopen.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om zo’n investering te doen.

Dat begrijp ik. Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie en gemiste omzet omdat je niet de juiste dingen aan het doen bent?

Word je verplicht om met bepaalde systemen te werken?

Nee, je wordt nergens toe verplicht. Je bent tenslotte ondernemer geworden om je eigen keuzes te maken, dus jij bent en blijft altijd de baas. Ik raad echter wel aan om met bepaalde systemen te werken. Ik heb zelf namelijk van alles geprobeerd en veel systemen zijn niet optimaal. Ik raad aan om met WordPress (.org, niet .com), Mailblue, Moneybird, WebinarGeek en Plug & Pay of WooCommerce te werken.

WordPress is voor je website.

Mailblue is een mailsysteem.

Moneybird is een boekhoudsysteem.

Plug & Pay en WooCommerce zijjn betaalsystemen.

WebinarGeek is een systeem waarin je webinars kunt geven.

Voor vrijwel alle systemen staan er affiliate linkjes in de online omgeving waardoor je vaak met een korting de systemen aan kunt schaffen.

Ik heb heel veel last van belemmerende overtuigingen. Is het dan slim om mee te doen?

Elke ondernemer heeft last van belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden, dus dat is heel normaal. Voor de BBA is het alleen wel belangrijk dat je klaar bent om daadwerkelijk in beweging te komen en dat je serieus voor je bedrijf wilt gaan. Je wordt in de BBA ook geholpen op mindset gebied, maar het is niet alleen een mindset programma. Mocht je dus echt wekelijks merken dat je volledig bevriest, dan raad ik aan om specifiek iets te doen op het gebied van mindset. 

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.com.