Podcast Succesvol Ondernemen I Tineke Zwart

Ontvang 34 besloten podcasts vol met tips op het gebied van sales, marketing, strategie, spiritualiteit en mindset.

.
Inclusief een super eerlijk kijkje achter de schermen in mijn bedrijf en leven.

Hieronder vind je een overzicht van alle podcast afleveringen.

Deze besloten podcast is de perfecte luistercocktail van kennis, mindset, strategie, motivatie, inspiratie & verbinding. Tineke neemt je in haar professioneel enthousiasme mee door alle lagen van het ondernemerschap. Absolute aanrader als je houdt van klare taal, openheid en een stroom aan kennisoverdracht.

Fanny Missiaen

Deze besloten podcast is voor elke dienstverlenende ondernemer die wil vlammen in 2023.

Het is waardevol voor zowel startende als gevestigde ondernemers. 

Ik deel super veel van mijn praktische, mentale en spirituele kennis met je en geef je een super eerlijk kijkje achter de schermen in mijn bedrijf en leven.

Ik neem je mee in de strategische beslissingen die ik neem, maar ik deel ook mijn emotionele ups en downs en al mijn cijfers. 

Tot slot ga ik in deze podcast veel dieper dan in mijn openbare podcast en deel ik ook (spirituele) oefeningen met je waardoor ik veel sneller manifesteer wat ik wil. De meeste van deze oefeningen heb ik nog nooit gedeeld.

Na je aankoop ontvang je alle 34 podcasts tegelijk. Daarna houd je onbeperkt toegang dus je hebt alle tijd en ruimte om ze in je eigen tempo te beluisteren.

Oh Tineke! Wat ik zo heerlijk vind aan jou is hoe open je bent, maar ook hoe je oprecht voelt dat jij opstaat met de intentie: ‘waar kan ik mensen vandaag mee helpen?’ Ondanks dat jij en ik op een gelijkaardig niveau zitten qua ondernemen, blijf je me elke keer verbazen en inspireren. Ik stap dan ook regelmatig wel eens in een challenge, zoals nu laatst de besloten podcasts en geniet ervan om je stem te horen tijdens m’n kokkerellen en ritjes met de tram 😂❤️ Wat je zegt is echt op elk niveau waardevol en ik haal er elke keer weer wat nieuws uit.

Kim de Graeve

Ik luister niet veel podcasts, maar de podcasts van Tineke vind ik echt heel boeiend. Ik vind haar altijd heel open en eerlijk tijdens haar podcasts. Toen ze aangaf dat ze met haar besloten podcasts nog eerlijker en rauwer zou zijn, was ik meteen getriggerd en besloot ik direct deze aan te schaffen. En daar heb ik geen spijt van gehad. Er zitten een paar podcasts tussen waar ik zoveel aan heb (gehad). En dat maakte het de investering meer dan waard.

Patricia Oostvogels

Overzicht van alle besloten podcasts

01

Zo haal je veel meer omzet uit bestaande klanten of uit je netwerk (26 minuten)

02

10 praktische en spirituele tips om meer focus en flow in je dagen te creëren (28 minuten)

03

Dit is ervoor nodig om een consistente klantenstroom en een hoge omzet te creëren (45 minuten)

04

Spelen met het Universum en het vinden van de juiste balans tussen flowen en kaderen (35 minuten)

05

Praktische en mentale tips om succesvol te investeren in crypto. Inclusief mijn verwachtingen voor de crypto markt voor de komende tijd, de strategie die ik hanteer en een deel van de coins die ik koop. (57 minuten)

06

De 7 manieren om je marketing deels of helemaal te automatiseren zodat je niet meer 24/7 bezig hoeft te zijn met zichtbaarheid (46 minuten)

07

Deze 18 punten vormen de mindset van een succesvolle ondernemer. Ontdek hoe een succesvolle ondernemer anders denkt ten opzichte van een niet succesvolle ondernemer. 

08

Marketing en ondernemen in 2023. Wat kun je verwachten en waar mag je je al op voorbereiden?

09

Zo zorg je ervoor dat je onthecht bent van het eindresultaat en daardoor juist meer en sneller manifesteert wat je wilt

10

Schaarste en urgentie inzetten als marketing tool zonder dat het als trucje voelt

11

Q&A podcast – In deze podcast beantwoord ik meer dan 35 vragen van luisteraars

12

Het goud voor jouw bedrijf zit altijd in je schaduwkanten. Zo ontdek je ze en zet je ze in.

13

22 vragen om jezelf te stellen die je helpen naar meer mentale en financiële vrijheid

14

De 3 fases van branding en de 4 fases van je bedrijf (incl. wanneer je op wat mag focussen om te groeien)

15

Waarom het niet per se goed is om snel te groeien met je bedrijf

16

Mijn 14 inzichten naar aanleiding van het Unshakable Event van Suzanne Beukema

17

Hoe een dag in het leger ervoor zorgde dat ik talloze zakelijke inzichten kreeg (incl. welke inzichten dat waren)

18

In podcast 18 beantwoord ik vragen van besloten podcast luisteraars 

19

De exacte cijfers, inzichten en f*ck-ups van mijn grootste lancering ooit van de Business Boost Academy

20

In podcast 18 beantwoord ik vragen van besloten podcast luisteraars 

21

Dit is mijn nummer 1 manifestatietechniek

22

De 10 meest gemaakte marketing fouten

23

Mijn grootste inzichten van mijn workation op Bali

24

Deze 3 kleine, simpele dingen helpen me enorm om succesvol te ondernemen

25

Slimme marketing en sales acties voor elke fase van het ondernemerschap

26

Hoe voorkom je en ga je om met ontevreden klanten, vervelende klanten en klanten die niet in beweging komen?

27

Hoe je succesvol je product(en) verkoopt via Insta DM

28

Waarom het belangrijk is om jouw non negotiables helder te hebben

29

Zo maak je een super goede weggever en winstgevende salesfunnel zonder spammerig te zijn 

30

Zo maak je super snel converterende content zonder jezelf te verliezen in uitstelgedrag, onzekerheden en twijfels

31

Deze podcast is een motivational speech

32

Je maakt het veel te moeilijk in je bedrijf. Dit is waarom en hoe je daarmee stopt. Inclusief talloze voorbeelden van hoe dingen makkelijker kunnen.

33

Podcast 33 is een Q&A podcast waarin ik vragen van luisteraars beantwoord

34

Mijn laatste woorden voor jou. Inclusief 4 cruciale lessen om niet alleen nú succesvol te (blijven) ondernemen, maar ook de komende jaren.

De podcasts staan op een besloten Soundcloud account. Daar kun je ze helaas niet versneld afspelen, maar in de online omgeving staat een gratis tool waarmee je de podcasts in een paar seconden kunt versnellen of vertragen zodat je ze op je eigen voorkeurstempo kunt beluisteren.

De investering voor deze besloten podcasts is eenmalig €97 exclusief 21% BTW.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle podcasts.

Hieronder lees je wat andere luisteraars over de besloten podcast zeggen.

De besloten podcast serie van Tineke is enorm waardevol. De afleveringen laten je nadenken over jou als persoon, jou als ondernemer, voer jij je bedrijf onder jouw voorwaarden, en nog zoveel facetten. Alles wordt open, respectvol en liefdevol besproken. Tineke heeft een bijzonder fijne stem om naar te luisteren.

Ik beveel deze podcast van harte aan. Er zit zoveel waarde in, zelfs als je denkt dat misschien niet alles van toepassing is voor jou, in de andere afleveringen zit meer dan genoeg om je te laten groeien!

Daniëlle Rijks

Tineke deelt ontzettend veel waardevolle informatie, over diverse onderwerpen (passend bij het thema ondernemen natuurlijk). Ze is heel open en dat waardeer ik zeer. De onderwerpen zetten je aan het denken en door de variatie is er altijd van alles wat je toe kunt passen. Zowel voor startende ondernemers als ondernemers die al een paar jaar succesvol bezig zijn.

Joyce Dunnewold

Ik heb mee gedaan aan de besloten podcast van Tineke. Ik heb er enorm van genoten om zoveel waardevolle content te ontvangen van Tineke! Om op deze manier kennis en inzichten te vergaren van Tineke zorgt ervoor dat je echt kan leren denken als Tineke wat natuurlijk geweldig is omdat ze echt heel goed is, vooral in Marketing! Ze heeft in mijn opzicht echt overdelivered.

Dori van Hulst

Geen moment spijt gehad om mee te doen aan de besloten podcast van Tineke Zwart. Heel veel waarde voor een kleine investering. Ondanks dat ik al 20 jaar ondernemer ben wordt hier informatie en ervaring gedeeld waar ik echt wat aan heb voor nu en de toekomst.

Ramona de Brock

Ik heb de besloten podcast reeks bij Tineke gevolgd en ook kijkje achter de schermen waarin Tineke je meeneemt in al haar ins en outs op zakelijk en ook een stukje persoonlijke gebied. Dit is waarom ik Tineke zo een fijn persoon vind als startende ondernemer. Zij is en zichzelf en deelt veel over haar als persoon, en belangrijker nog zij heeft zoveel verstand van hoe je een eigen bedrijf opzet en neemt hierin alle aspecten mee. Ze bekijkt het holistisch en weet dat het 1 niet zonder het ander kan. Ze weet dat als jij jezelf tegenhoudt, beperkende overtuigingen of trauma uit het verleden het langer gaat duren dat jij je bedrijf kan opzetten. Ik als holistisch therapeut vind het supertof dat zij dit als groter geheel bekijkt en je niet alleen leert hoe je een bedrijf op kan zetten, maar vooral alle aspecten die hier bij komen kijken.

Janneke Bulens

Opnieuw heeft Tineke alle verwachtingen overtroffen. Ze heeft super waardevolle podcasts gemaakt met een enorme diversiteit aan onderwerpen. Elke vraag die weleens in het hoofd van een ondernemer opkomt, weet ze te beantwoorden in de podcasts. Een absolute aanrader voor iedereen die wil groeien in het ondernemerschap en wil leren om elke dag een betere ondernemer te worden.

Josien Hannema

Iedere week een Tineke-boost! Zo voelde dat voor mij toen ik de besloten podcasts kocht. Ik had natuurlijk ook de gratis podcasts kunnen luisteren, maar dit was meer een stok achter de deur. Er zat zoveel waarde en variatie in aan tips, inzichten, motivatie en een eerlijke spiegel in dat ik nog steeds niet helemaal klaar ben.

Maaike Verberg