Besloten podcast

Meld je hieronder aan voor 6 gratis besloten podcasts waar je onbeperkt toegang tot houdt. Na jouw aanmelding ontvang je ze alle 6 direct in je inbox. Je kunt deze podcasts aanvragen t/m 30 november 2022. Daarna wordt deze pagina offline gehaald.

Een overzicht van de 6 podcasts

Podcast 1 gaat over mijn 10 grootste inzichten als ondernemer.

Deze vraag was door 5 verschillende mensen gesteld voor de Q&A podcast dat ik dacht: Laat ik daar een losse podcast over opnemen en er uitgebreid op ingaan.

Deze podcast duurt 46 minuten.

Podcast 2 is een Q&A podcast.

In deze podcast beantwoord ik 38 vragen van luisteraars van deze besloten podcast.

Ik heb alle vragen voor je in een document gezet zodat je kunt kijken welke vragen er gesteld zijn en zodat je eventueel wat makkelijker in de podcast kunt zoeken naar antwoorden op bepaalde vragen.

Deze podcast duurt 1 uur en 31 minuten.

Podcast 3 gaat over content en een grote verandering die daarin aan het plaatsvinden is.

Als je jezelf in de top van jouw markt wilt positioneren en veel meer bereik, volgers en klanten aan wilt trekken, dan wil je rekening houden met datgene wat ik in deze podcast deel.

Deze podcast duurt 17 minuten.

Podcast 4 gaat over de vragen:

Moet je nog wel kennis delen op je online kanalen of alleen maar je visie?

En als je wel je kennis nog moet delen, hoeveel deel je dan en wat deel je dan om ervoor te zorgen dat je volgers wel nog steeds ook je klanten worden?

De reden dat ik deze vragen beantwoord in deze podcast is omdat ik de laatste tijd veel posts voorbij zie komen waarin wordt gezegd dat de tijd van kennis delen voorbij is en dat mensen alleen nog maar je visie willen horen.

Ik ben het daar alleen niet mee eens en ik hanteer een andere methode.

Ik deel juist nog heel veel kennis en dat werkt heel goed, maar ik houd rekening met een aantal cruciale dingen.

Deze methode zorgt ervoor dat ik veel minder ups en downs heb in mijn omzet, dat ik veel meer ideale klanten aantrek en dat ik me relaxter voel in mijn marketing waardoor ik veel meer inspiratie heb en makkelijker content deel.

Deze podcast duurt 34 minuten.

Podcast 5 gaat over een gratis webinar wat ik onlangs meerdere keren heb gegeven.

In deze podcast deel ik álles over het geven van gratis webinars en beantwoord ik onder andere onderstaande vragen.

✓ In welke fase is het slim om webinars te gaan geven? (spoiler: zelfs als startende ondernemer kan dit super slim zijn)

✓ Wat is een goede opbouw voor een webinar zodat je maximale conversie behaalt?

✓ Welke zinnen gebruik ik die mijn conversie enorm hebben verhoogt (deze zinnen kun je ook gewoon gebruiken in andere marketing vormen)

✓ Welk systeem gebruik ik voor mijn webinars?

✓ Hoeveel mails stuur ik voorafgaand aan het webinar en na het webinar en wat zet ik in die mails?

Verder neem ik je ook mee in de inhoud van mijn webinar omdat ik daarin allemaal dingen deel die super waardevol voor je zijn.

Podcast 6 gaat over het verhogen van je zogenaamde energetische setpoint.

Dit is dus niet echt een praktische podcast, maar een wat spirituelere podcast.

Ik geloof namelijk dat het creëren van een succesvol bedrijf en een gelukkig, betekenisvol leven aan de ene kant te maken heeft met het nemen van hele concrete acties, maar aan de andere kant ook met onzichtbaar werk.

Dingen als jezelf helen, visualiseren, mediteren, bewustwording, enz.

Vaak is dat laatste zelfs nog belangrijker.

Door je energetische setpoint te veranderen creëer je een ander punt van aantrekking. Dit betekent dat je minder aantrekt van datgene wat je niet wilt en meer aantrekt van datgene wat je wél wilt.

Dit herken je waarschijnlijk wel. We hebben allemaal dingen waarvan het lijkt alsof we het keer op keer aantrekken.

Of dat nou bepaalde gevoelens zijn die we steeds weer voelen (twijfel en onzekerheid bijvoorbeeld), bepaalde situaties (bijvoorbeeld geld tekort) of een bepaalde soort mensen (bijvoorbeeld narcistische mensen of klanten die steeds over je grenzen heen gaan).

Door je energetische setpoint te veranderen creëer je voor jezelf een nieuwe frequentie waarop jij vibreert waardoor je veel moeitelozer een nieuwe realiteit aantrekt.  

Deze podcast duurt 44 minuten.

Meld je hieronder gratis aan en ontvang alle podcasts in 1x. Ze zijn gratis en je houdt onbeperkt toegang.

Let op: Je kunt de besloten podcasts aanvragen t/m 30 november 2022. Daarna haal ik deze pagina offline. Als je daarvoor de podcasts aanvraagt houd je wel gewoon onbeperkt toegang tot de podcasts.