Meer omzet, vrijheid en plezier door middel van een salesfunnel

Ben jij een ondernemer met een grote droom, maar weinig geduld? Wil je zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen helpen, maar tegelijkertijd ook goed verdienen?

Volg dan mijn online training over het bouwen van een winstgevende salesfunnel. Dit is een automatische klantreis waarmee je dus ook automatisch klanten aantrekt.

In deze training deel ik alles over wat er in je mails mag staan, hoe je een goede weggever maakt, hoe vaak je mag mailen en hoe je het technisch gezien maakt. En no worries, dit is veel makkelijker dan veel mensen denken.

Je hebt je al gecommit aan het ondernemerschap, maar je wilt meer.

Meer klanten.
Meer omzet.
Meer vrijheid.
Meer plezier.
Meer moeiteloosheid.

De realiteit is alleen voor veel ondernemers dat ze hier moeite mee hebben. Het is niet voor niets dat 50% na 1 jaar alweer is gestopt en 70% zelfs binnen 5 jaar.

En tegelijk is het logisch. Veel ondernemers maken de inschattingsfout dat ze alleen even een goede website en logo moeten laten maken en dat ze dan wel klanten krijgen.

Maar helaas… Tegenwoordig werkt het niet meer zo.

Dit zorgt ervoor dat veel ondernemers vastlopen. Ze schieten met losse flodders. En het levert allemaal net niks op. Je volgt hier en daar wat Instagram cursussen en langzaam groei je wat meer in volgers, maar ze worden geen klant.

Ook is het bereik op Instagram de laatste tijd niet om over naar huis te schrijven.

Dat is ongelofelijk frustrerend.

Ik maak al jaren gebruik van funnels (niet van die irritante spammerige funnels) en het werkt ook al jaren succesvol voor veel van mijn klanten als voor mij.

Tijd om dit patroon te doorbreken.

Want terwijl jij aan het aanrommelen bent helpt iemand anders jouw klanten en heeft die wel het bedrijf en leven waar jij van droomt.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en onzekerheid naar meer impact, omzet en vrijheid

Dankzij een salesfunnel heb ik het bedrijf kunnen bouwen waar ik altijd van heb gedroomd.

Mijn eerste bedrijf was financieel gezien een mega succes. Binnen 6 maanden draaien we (ik had het samen met mijn ex-vriend) een miljoen omzet. Maar mentaal gezien ging ik er aan onderdoor.

Uiteindelijk sneuvelde niet alleen het bedrijf, maar ook de relatie en verhuisde ik terug van een villa aan het strand in Kaapstad naar een zolderkamer in Amsterdam.

Ik wist door die ervaring al veel van funnels, maar had ze vooral ingezet voor klanten en niet voor mezelf.

Ik ging ermee aan de slag en er ging een wereld voor me open.

Klanten stroomden moeiteloos en automatisch binnen.

Aanvragen kwamen voor m’n gevoel uit het niets, ik hoefde niet elke dag zichtbaar te zijn op Instagram, sales gesprekken voelden als een formaliteit omdat ze door de mails uit mijn funnel al zoveel over me wisten en eigenlijk al hadden besloten dat ze met me wilden werken en binnen korte tijd had ik zelfs een wachtrij voor mijn coaching programma’s.

Misschien vraag je je op dit moment nog af wat een salesfunnel nou precies is. Uiteindelijk is het niks anders dan een gecommuniceerd communicatieproces. Ik noem het altijd liever een klantreis.

Mensen komen op je website terecht waar je iets gratis aanbiedt. Bijvoorbeeld een Ebook, checklist of audio. Daarna krijgen ze nog een X aantal mails (meestal zo’n 8 tot 10) automatisch waarin je ze langzaam kennis laat maken met jou en je dienst of product.

Ook bied je in deze mails al je producten aan zodat je deze kunt verkopen en je doelgroep dus ook echt verder kunt helpen.

Veel funnels zijn alleen vrij irritant. Je wordt gespamd en er wordt vooral gefocust op verkopen.

Ik heb een andere strategie. Mijn funnels zijn bijna online trainingen. Er zit veel waarde in en het voelt veel fijner voor mensen om in te zitten.

Daarnaast leveren mijn funnels veel meer conversie op dan bij veel andere ondernemers. Mensen noemen het nu zelfs de Tineke Zwart Methode, haha.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe zo’n funnel er uit ziet in een mailsysteem.

Wat is het addertje?

Ik krijg wel eens de vraag: Wat is het addertje? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

En dat snap ik.

Er is niet echt een addertje, maar wat je wel mag beseffen is dat het bouwen van een salesfunnel even wat tijd kost. Je dient namelijk een gratis product te maken, mails te schrijven en de techniek in te richten.

Maar uiteindelijk kost het minder tijd dan elke dag zichtbaar zijn op Instagram en daarmee ook afhankelijk zijn van een kanaal waarbij het algoritme vaak tegen je werkt en je bereik opeens veel minder is.

Als je een emailadres hebt van iemand weet je gewoon zeker dat je mail bij die persoon terecht komt.

Daarnaast hoor je ook steeds vaker van mensen dat hun Instagram profiel opeens geblokkeerd wordt. En dan heb je niks… Instagram is niet van jou. Daarom ben je afhankelijk van het platform.

E-mailadressen zijn wel van jou en die data kun je nooit kwijt raken.

Hoe zit de training in elkaar?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

It’s time to fly

Wat zijn de voordelen van een salesfunnel?

Hieronder som ik graag alle voordelen van een salesfunnel voor je op.

1. Jij hoeft niet continu zichtbaar te zijn op social media.

De funnel doet het werk voor je. Ik word ’s ochtends vaak wakker met nieuwe bestellingen in mijn inbox die via mijn funnel komen.

2. Je doelgroep valt niet middenin een verhaal.

Op Instagram ga je iemand volgen en beland je soms meteen in een lancering of een vakantie terwijl je nog niet eens goed weet wie die persoon is. In een salesfunnel kun je mensen stapsgewijs en in een logische volgorde kennis laten maken met jou.

3. Je kunt de funnel personaliseren.

Op Instagram en andere social media platformen kun je mensen helaas niet uitsluiten.

Als ik bezig ben om bijvoorbeeld mijn Business Boost Academy te lanceren, dan zien alle BBA klanten die stories ook gewoon. Ook al hebben ze de BBA al gekocht.

In een mailfunnel kun je instellen dat als iemand een bepaald product al gekocht heeft, dat ze een ander soort mail ontvangen.

Daarmee hebben ze een veel fijnere klantreis omdat ze alleen content krijgen die ook echt relevant is voor ze.


4. Je verzamelt email adressen en bent niet afhankelijk van het algoritme van social media.

Email marketing is de enige vorm van marketing waarbij je niet afhankelijk bent van een ander platform. Je mail komt sowieso in de inbox terecht. 

Bij Instagram, LinkedIn, TikTok en Facebook is het altijd maar afwachten hoeveel mensen je gaat bereiken. Soms werkt het algoritme voor je en soms werkt het tegen je. Er valt in ieder geval geen peil op te trekken. 

Op Instagram stories bereiken mijn klanten en ik vaak nog maar 10 tot 20% van onze volgers terwijl we met een funnel vaak een openingsratio hebben tussen de 50 en 90%. 

Ideaal toch? Ik ben groot fan in ieder geval 🙂

Van nuchtere Fries zonder geld naar 1 miljoen omzet binnen 6 maanden

Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om zowel ondernemers als bedrijven te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 34 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via een salesfunnel.

Mede dankzij mijn salesfunnel zitten mijn programma’s vaak binnen no time vol en draai ik gemiddeld €50.000 omzet (€30.000 winst) per maand. Hoe jij ook zorgt voor zo’n consistente klantenstroom, dat leer ik je in deze online training.

Dit is wat anderen over de online training zeggen.

“Voordat ik de training winstgevende salesfunnel volgde vond ik het nog erg lastig hoe ik een goede salesfunnel moest opzetten.

Ik ging vrij open de training in. Ik had niet heel veel verwachtingen ervan. Maar ik heb zoveel geleerd!

Ik heb geleerd hoe een goedlopende salesfunnel eruit moeten zien en welke stappen ik moet nemen. Tineke legt het heel duidelijk uit aan de hand van voorbeelden. Ze laat zelfs zien hoe haar salesfunnel eruit ziet!

Aan het einde van de training wist ik precies welke stappen ik moest gaan zetten om mijn salesfunnel te gaan maken. Ik zou deze training zeker aanraden aan ondernemers die ook nog niet goed weten hoe ze een salesfunnel moeten opzetten.”

Mariska Werbata
Personal Trainer

“Wow wat een fijne training was dit! In 1u levert Tineke zoveel waarde. Ze deelt zowel haar eigen geheimen als best practices en cijfers van haar klanten. Ik heb de slides opslaan en ga deze regelmatig terug bekijken om vandaar mijn eigen salesfunnel te verbeteren. Ik raad het iedereen aan als je heel praktische handvaten wilt om meteen aan de slag te gaan of jouw bestaande funnel te verbeteren!”

Elisa Vergote
Business Coach

“Je hoort steeds vaker ondernemers zeggen dat salesfunnels niet werken. Dat snap ik, want als je zomaar iets doet dan werkt het ook niet.

Als je deze training volgt, durf ik je bijna te garanderen dat het wél werkt. Tineke legt namelijk haarfijn uit hoe je een goede funnel opbouwt. Die bestaat namelijk voornamelijk uit het geven van heel veel waarde en dat is wat ik zelf ook het allerliefste doe.

Door mijn funnel leren mijn klanten mij nu beter kennen en het geeft mij de kans om heel gefaseerd mijn expert status te claimen en een passend aanbod te doen. Het zorgt ervoor dat ik meer klanten kan bereiken en meer impact kan maken, zonder dat het mij meer tijd kost.

Daardoor kan ik mijn bedrijf opschalen en mijn tijd vooral besteden aan dat wat ik het allerliefste doe: mijn klanten helpen. Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen!”

Yvette Lans
Doorbraak Coach

“Tineke kan echt supergoed uitleggen en deze training is dan ook heel fijn om te volgen. Ik wist al veel over dit onderwerp, maar heb alsnog veel nieuwe dingen geleerd van deze training. Tineke neemt je in een uurtje helemaal mee in de wereld van salesfunnels en gebruikt heel veel eigen voorbeelden, waardoor het heel praktisch wordt. Ze geeft echt mega veel waarde weg en haar enthousiasme is aanstekelijk, dus ik zou niet twijfelen en deze cursus gewoon meteen kopen!”

Joëlle Wiggins
Life Coach

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een mail.

Wat is de investering?

Normaal gesproken is het €47 exclusief 21% BTW (€56,87 inclusief BTW), maar nu tijdelijk €25 exclusief BTW.

Voor wie is de training interessant?

Voor coaches, marketeers, fotografen en webshop eigenaren.

Blijf je toegang houden tot de online omgeving?

Ja, je blijft life-time toegang houden dus je kunt de training in je eigen tijd volgen.

Wat als ik niet tevreden ben?

Inmiddels hebben meer dan 1000 mensen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied.

Heb je andere vragen?

Stuur dan gerust een mail naar info@tinekezwart.nl.

Niet tevreden, geld terug garantie. Je hoeft niks uit te leggen en je kunt ook nog na een jaar je geld terug vragen.