Leer in Jip & Janneke taal hoe je in 2024 en 2025 geld kunt verdienen met crypto.

Leer in Jip & Janneke taal hoe je geld kunt verdienen en meer financiële rust kunt creëren met crypto.
In mijn gratis online masterclass vertel ik je exact wat crypto nou precies is, waarom het juist nú interessant is om in te investeren en hoe je dat precies doet met zoveel mogelijk winst. Inclusief opname.

Het is je vast niet ontgaan dat crypto weer volop in het nieuws is geweest de afgelopen tijd. De cryptomarkt bevindt zich weer in een zogenaamde ‘bull run’, wat betekent dat de waarde van veel cryptomunten gedurende een langere periode omhoog gaat.
.
Alle experts zeggen dat de crypto markt de komende 12-18 maanden flinke stijgingen zal laten zien.
.
De kans is groot dat je daardoor nu steeds meer FOMO (Fear Of Missing Out) krijgt. Je wilt meedoen met het ‘spel’ en profiteren van deze snelle stijgingen.
.
Tegelijkertijd vind je het alleen ook spannend en zitten er nog minstens 832 belemmerende overtuigingen in de weg.
.
Is het niet heel technisch en ingewikkeld allemaal? Kan ik dat wel?
.
Gaat dit me veel tijd kosten? Ik ben al zo druk.
.
Wat als ik al m’n geld kwijt raak?
.

Ben ik niet al te laat?
.
Je wilt de boot (deze keer) alleen ook niet missen en bent er klaar voor om door de stemmen in je hoofd te breken.

.
Je hoort namelijk al langere tijd de verhalen om je heen van mensen die veel geld hebben verdiend met crypto. Ook wil je naast je bedrijf of baan in loondienst een extra en passievere inkomstenbron creëren, dus je weet dat je hier nu echt iets mee mag.
.
Je wilt er meer over leren, maar liever niet van één of andere crypto cowboy op Instagram die alleen maar laat zien hoeveel Ferrari’s hij heeft gekocht van z’n crypto winst of van een financieel expert die zulke moeilijke woorden gebruikt dat je na een stukje uitleg nog meer vragen hebt dan daarvoor.
.
Herken je je in bovenstaande? Meld je dan aan voor deze gratis online masterclass. Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt achteraf een opname. De masterclass duurt ongeveer een uur.

Mijn verwachting is dat de meeste cryptomunten minimaal x10 gaan de komende maanden.

Crypto bestaat inmiddels 15 jaar en in de afgelopen 15 jaar is er geen enkele asset (denk aan: aandelen, goud of vastgoed) geweest waarmee je meer geld had kunnen verdienen dan met crypto.

Over andere assets wordt altijd gezegd dat je er vooral lang in moet zitten omdat je de markt niet kunt timen. Het is een kwestie van geduld hebben.

Bij crypto is dit alleen niet het geval. De cryptomarkt kan heel snel op en neer gaan, maar het beweegt altijd in een bepaald ritme. Hierdoor kun je veel beter inspelen op kansen en dus ook sneller veel geld verdienen.

De cryptomarkt draait steeds in cyclussen van 4 jaar.  

Elke 4 jaar stijgt de waarde van Bitcoin en veel andere coins binnen een paar maanden gigantisch. Dit komt doordat er elke 4 jaar een zogenaamde ‘halving’ plaatsvindt. Dit betekent, kort gezegd, dat Bitcoin schaarser wordt en daardoor neemt de waarde toe.

In totaal zijn er nu 4 halvings geweest en elke keer zie je dat de cryptomarkt ontploft gedurende de 12 tot 18 maanden na de halving. Het goede nieuws is dat de vierde en laatste halving echt net geweest is. Namelijk op 19 april. Er is dus geen beter moment om in te stappen dan nú.

Of nou ja, als je in 2009 al Bitcoin had gekocht was dat wel beter geweest 😉

Ik wil zoveel mogelijk 'gewone' mensen helpen om in 2024 en 2025 geld te verdienen met crypto.

Wist je dat Bitcoin ooit is ontwikkeld om de macht terug te geven aan gewone mensen? Het is ontwikkeld tijdens de enorme financiële crisis in 2009, toen banken massaal omvielen nadat ze allerlei grote fouten hadden gemaakt. Het vertrouwen in banken en ‘de elite’ zakte hierdoor zo erg, dat Bitcoin is ontwikkeld vanuit de gedachte om mensen zelf weer de controle over geld te geven.

Ik kan me heel erg vinden in deze visie en ik gun het meer mensen dat ze leren hoe ze geld voor zich kunnen laten werken. De meeste mensen zijn namelijk toch nog altijd hard aan het werk voor soms veel, maar vaak ook zelfs weinig, geld.

Niemand heeft ons ooit op school geleerd hoe we geld moeten verdienen en al helemaal niet hoe we geld moeten investeren zodat het voor ons kan werken. Dat vind ik zo zonde, dus met deze cursus hoop ik daar verandering in te brengen. 

In Nederland wordt er altijd maar gezegd dat geld niet gelukkig maakt, maar het hebben van meer geld biedt zoveel meer vrijheid en kansen. Het zal je niet opeens gelukkig maken als je al ongelukkig was, maar stel je voor wat je kunt doen als je net even wat meer – of zelfs veel meer – te besteden hebt?

Dan hoef je niet meer zo te stressen over of je komende maand wel weer genoeg klanten aan gaat trekken. Je kunt die ene reis die je altijd al wilde maken net even wat zorgelozer boeken en maken. Je hoeft niet meer zo krampachtig vast te houden aan die baan in loondienst die al maanden je ziel uit je zuigt. Je hoeft je geen, of minder, zorgen te maken over geld, waardoor je meer met aandacht in het moment kunt zijn. Je bent beter in staat om gezondere producten (die vaak duurder zijn dan ongezonde producten) te kopen.

Niemand kan dit soort ingewikkelde en technische dingen zo makkelijk uitleggen als dat Tineke dat kan.

En door crypto zoveel begrijpelijker te maken, haal je ook een heel groot deel van het ‘enge’ van investeren in crypto weg.

.

Marjolein Baas

Nog even voorstellen…

Ik ben Tineke Zwart en ik ben crypto-miljonair. Dat voelt heel apart om te schrijven 😅

Ik volg de markt al sinds 2010 omdat mijn toenmalige vriend op dat moment voor €125 meer dan 250 Bitcoins had gekocht. Hij vroeg destijds nog of ik niet ook wat wilde kopen, maar ik vond het allemaal maar vaag en eng, dus ik zei nee.

Ik was opgevoed met het idee dat je hard moet werken voor je geld en dat je je geld beter op je bankrekening kunt laten staan. Daar is het veilig.

Uiteindelijk belandde ik in 2017 als marketing consultant in de crypto wereld. Sindsdien ben ik zelf ook in crypto gaan investeren. Eerst met kleine bedragen – tussen de €5 en €50 – omdat ik het spannend vond en 2 jaar geleden ben ik steeds grotere bedragen gaan investeren. Inmiddels heb ik meer dan €300.000 in crypto gestoken.

Business coach Tineke Zwart

Meld je hieronder aan voor de gratis masterclass. De masterclass is live, dus je kunt ook vragen stellen.

Er is geen enkele asset geweest in de afgelopen 10 jaar die vaker over de kop is gegaan dan crypto.

Voor wie is deze gratis masterclass?

Deze masterclass is voor mensen die:
.
1. Op dit moment niks of nog maar heel weinig verstand hebben van crypto, maar zich daar wel in willen verdiepen op een simpele manier.
.
2. Zich er al wel eens in hebben proberen te verdiepen, maar elke keer niet verder kwamen omdat ze er niks van begrepen als iemand het aan ze uit probeerde te leggen. In deze cursus leg ik alles in Jip & Janneke taal aan je uit.
.
3. Minimaal €200 zouden kunnen investeren in crypto. Er is geen maximaal bedrag. 
.
4. Willen leren hoe ze crypto automatisch kunnen kopen en verkopen, zodat ze niet continu zelf alles in de gaten hoeven te houden.
.
5. De komende 12 tot 18 maanden extra geld willen verdienen met crypto zonder te hoeven day traden. 
.
Deze masterclass is voor zowel particulieren als ondernemers.

Deze masterclass is NIET voor mensen die:
.
1. Heel uitgebreid willen leren over hele technische dingen, zoals technische analyse.
.
2. Vooral willen leren over succesvol day traden. 
.
3. Het doodeng vinden om geld te investeren in crypto en vooral bang zijn dat ze het geld gaan verliezen.

In deze masterclass leer je onder andere:

⚡️ Wat crypto nou precies is en waarom het zo interessant is om juist nu in crypto te investeren.

⚡️ Wat de verwachtingen zijn voor 2024, 2025 en de lange termijn.

⚡️ Waarom je je geld vrij snel weer uit crypto wilt halen om zoveel mogelijk rendement te maken. 

⚡️ Welke platformen je kunt gebruiken om op een hele simpele manier crypto te kopen en verkopen.

⚡️ Hoe je bepaalt welke coins potentie hebben om minimaal x10 te gaan.

⚡️ Hoe je ervoor zorgt dat het je zo weinig mogelijk tijd kost.

Ik heb nooit iets begrepen van crypto, ook al heb ik wel 10 keer geprobeerd om het te begrijpen. Maar als Tineke het uitlegt, snap ik het eindelijk en heb ik ook zin om ermee aan de slag te gaan.

Shari de Graaf

Ik ben 2 jaar geleden in crypto gestapt en Tineke heeft me daarbij geholpen. Ik heb er €1.500 ingestoken en dat bedrag is nu €8.000 geworden.

Katherina Wiersma