Word lid van een groep gelijkgestemde ondernemers

De deuren zijn gesloten tot maandag 29 augustus. Op 5 september start de nieuwe maand met het thema:

Copywriting

Op 28 augustus zal deze pagina worden geüpdatet en komt alle informatie over dit thema hieronder te staan.

Het maandthema van 5 september t/m 7 oktober is: Converterende Copywriting.

“Ik ben hier met een missie. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en daar zelf goed mee verdienen, maar ik loop vast. Hoe heb jij dit gedaan? En kun je me helpen?”

In het kort is dit de meest gestelde vraag die ik krijg.

Op de één of andere manier trek ik nooit hobby ondernemers aan, maar ondernemers met een grote missie.

Hun bedrijf is niet zomaar een middel om geld mee te verdienen. Het is meer dan dat.

Het is hun purpose.
Een verlengstuk van zichzelf.
Een middel om impact mee te maken.

En ze zijn bereid ‘to do whatever it takes’ om daar een succes van te maken.

Ook al ben je misschien nog maar net gestart met ondernemen.

Ik zeg altijd: Ik trek een beetje de gekke Henkies aan. Mensen die denken dat ze de wereld kunnen veranderen en dat uiteindelijk ook doen. Ik ben zelf ook een gekke Henkie wat dat betreft.

Jij gaat door waar andere mensen allang waren gestopt. Je schijt regelmatig in je broek omdat je weer op het punt staat om een spannende beslissing te nemen, maar je doet het.

Waarschijnlijk heb je je altijd al anders gevoeld. Niet alleen als ondernemer, maar misschien zelfs al wel in het gezin waarin je bent opgegroeid.

Je denkt anders. Je handelt anders. Je dromen zijn vele malen groter dan ‘normaal’. Ze zijn zo groot dat je er zelf soms bang van wordt.

Ondanks dat je je missie tot in je tenen voelt en al lang en breed besloten hebt om daar vol voor te gaan, word je ook nog regelmatig tegen gehouden.

Het ondernemerschap maakt je pijnlijk bewust van dingen die je zou moeten doen, maar waarvan je simpelweg niet weet HOE je het moet doen en je wordt regelmatig geconfronteerd met je eigen belemmerende gedachten en gedrag.

Denk aan gedachten als: Kan ik dit wel? Zitten mensen hier echt wel op te wachten? Wat als het niet lukt? Wat als ik de verkeerde keuze maak? Zijn er niet al teveel online cursussen? Ik ben slecht met techniek. Kan ik wel een online cursus maken?!

Maar je hebt soms net zo goed last van onhandige gedragspatronen zoals uitstelgedrag of dat je een tijd niet lekker in de flow zit en alles stroperig voelt.

Maak je geen zorgen.
Daarin ben je niet de enige.

In deze Mastermind krijg je daarom niet alleen de kennis om dat te doen, maar vooral ook de middelen om in actie te komen en in actie te blijven.

Komende Mastermind maand (inclusief het thema) start op maandag 25 juli en eindigt op vrijdag 26 augustus. Je kunt instappen tot dinsdag 26 juli 9:00 uur.

Na je aanmelding wordt je meteen toegelaten tot de besloten Facebook groep waar meer dan 200 ondernemers in zitten.  

In de Facebook groep mag je al jouw vragen stellen aan de overige leden, vieren we samen successen en helpen we elkaar om uit een dip te komen of een tegenslag te verwerken.

Ook krijg je meteen toegang tot een besloten podcast van 1 uur en 20 minuten (inclusief script) waarin ik veelgestelde vragen beantwoord over het maken en verkopen van een online cursus. Maar bijvoorbeeld ook over hoe je je cursisten motiveert om jouw cursus ook echt te volgen.

Het niveau van de groep is heel breed. Er zitten ondernemers in die pas net begonnen zijn en ook ondernemers die €10.000+ omzet per maand draaien.

In deze Mastermind draait het alleen niet om het niveau. Het draait om elkaar verder helpen. En het draait om het samenbrengen van een groep super ambitieuze ondernemers die zich altijd anders hebben gevoeld en zich thuis voelen in deze Mastermind.

Richard rore

Transformed people, transform people.

Groei naar the next level met een online cursus

Online cursussen zijn dé manier om zoveel mogelijk mensen te helpen en zelf een vrij leven te leiden.

Veel ondernemers denken dat er geen plek meer is voor hun cursus, maar dat is er wel. De verwachting is dat de markt voor online cursussen nog gaat verdrievoudigen de komende paar jaar.

Je moet alleen wel weten hoe je dit goed doet zodat jouw cursus niet op de stapel belandt bij jouw deelnemers en zodat je ‘m ook consistent verkoopt.

Komende maand ga je onder andere ontdekken:

Review Tineke Zwart I Tamara de Jong

“Tineke kan letterlijk je leven transformeren.”

“Ondanks dat ik al veel kennis had over online marketing, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider wordt van je bedrijf.

Ze geeft je ook enorm veel vertrouwen, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben over mezelf en mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart.”

Tamara de jong

Online Business Coach

Ok, nu even praktisch. Wat gaan we precies doen?

Ik heb deze Mastermind ontwikkeld omdat ik zelf behoefte had aan een groep gelijkgestemden en omdat ik nog veel meer mensen wilde helpen.

Vooral mensen die al een andere business coach hebben, maar ook van mij willen leren en mensen die geen duizenden Euro’s hebben voor een business coach.

Daarom is de investering voor deze Mastermind maar €147 exclusief 21% BTW.

Je kunt elke maand in en uitstappen en zit dus nergens aan vast. Elke maand behandel ik een ander thema. Het nieuwe thema bepaal ik altijd vlak van tevoren. Ik weet nu dus nog niet wat het thema zal zijn in september.

Dit is wat je krijgt:

De investering voor de Mastermind is €147 ex BTW per maand.

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de content van de vorige maanden. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

 

Review Tineke Zwart I Shari Coenen

“Dankzij Tineke steeg mijn omzet met 300%.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.

Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.”

Shari Coenen

Voedingscoach

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten als je actief mee doet:

Review Tineke Zwart I Marleen Bosman

“Wauw Tineke ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met de Mastermind. Wat een tips heb ik al in de eerste maand kunnen implementeren. Ik start elke week op maandag met je fb live en dit geeft me focus. Door de juiste vragen te stellen hou ik mijn doelen voor ogen en maak ik keuzes die week.

De community is heel actief en wat een fijne mastermind ondernemers zijn er. Ik merk echt dat ik er enthousiast van wordt, veel energie van krijg en gemotiveerd door raak. Precies waar een mastermind voor bedoelt is. Leren van elkaar en elkaar verder helpen.

De besloten podcast is ontzettend waardevol. Ik heb weer een hele nieuwe kijk op mijn klantreis en ben druk aan het implementeren. En ik ga starten met crypto…die stap durfde ik nog niet te zetten. Ik kijk uit naar deze maand. Keep going!”

Marleen bosman

Food I Love

Waarom kost het zo weinig?

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: Waarom is de prijs zo laag?

Zeker nu Celine Charlotte tegelijkertijd haar online cursus over online cursussen voor €1999 aan het promoten is en de kennis elkaar voor een groot deel overlapt. 

I know, het is een
bizar lage prijs. Als je er elke maand al 1 (extra) online training door verkoopt verdien je het al terug.

Is er een addertje? Nee. Dit is mijn manier van ‘giving back’. Ik ben niet opgegroeid in een rijke familie of met extra kansen die anderen niet krijgen bijvoorbeeld.

Ik heb kansen leren zien, creëren en benutten. Ik heb me omringd met de juiste mensen en me door hen laten ‘besmetten’. Ze zeggen niet voor niets dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.

Het heeft alleen wel veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier.

Daarnaast wil ik er niet alleen zijn voor de mensen die maandelijks €2500 kunnen besteden aan mijn 1:1 coaching, maar ook aan de mensen die die mogelijkheid nog niet hebben of die al bij een andere coach in een traject zitten, maar ook graag van mij zouden willen leren.

In mijn Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien. Niet alleen financieel, maar ook mentaal en spiritueel.

Dit is een plek waar zinnen als ‘dit is onmogelijk’ en ‘is dat niet wat te ambitieus?’ niet bestaan. Hier is alles mogelijk. En we helpen elkaar om onze crazy dreams te realiseren.

Tot slot heb ik vast ergens nog een money mindset blokkade 😉 Daarom heb ik ook besloten om straks de prijs te verhogen en die blijf ik ook verhogen. Doe er dus nu nog je voordeel mee.

 

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om ondernemers te helpen naar mentale en financiële vrijheid.

Toen ik 33 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en ook niet van de relatie. In maart 2017 liet ik daarom alles achter en begon opnieuw.

In 2018 startte ik uiteindelijk dit bedrijf. Een bedrijf wat 100% bij me past. Opnieuw groeide ik snel. Niet alleen qua omzet (van 0 naar €500.000 jaaromzet in 2 jaar), maar vooral ook als mens. Ik ontmoette de liefde van m’n leven, creëerde diepere en fijnere relaties met vrienden en familie en werkte aan een fit en gezond lichaam.

Ik kijk ernaar uit om je mee te nemen op mijn ‘reis’ en mijn inzichten inclusief ups en downs eerlijk met je te delen.

Veelgestelde vragen

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook op mentaal en energetisch niveau. En aangezien het onderwerp van komende maand 'online cursussen' is is het ook belangrijk dat je een online cursus wilt maken of al één hebt die je wilt verbeteren qua inhoud, opbouw en marketing strategie.

Op dit moment zitten er bijna 200 ondernemers in de community. Je kunt nog instappen tot 25 juli 9:00 uur dus ik verwacht dat er nog zo'n 50 ondernemers maximaal bij komen.

Dit is een on-going Mastermind. We starten op maandag 25 juli. Komende maand eindigt op vrijdag 26 augustus. Je kunt er daarom voor kiezen om on-going lid te blijven (maandelijks opzegbaar) of je zegt het op na deze maand. Je zit in ieder geval nergens aan vast.

Je krijgt achteraf een opname waar je onbeperkt toegang tot houdt.

Tijdens de live Q&A mag je mij al je vragen stellen. Ook doe ik tussendoor in de besloten Facebook groep vaak nog een Q&A. Ik vraag bijvoorbeeld vaak op het einde: Heb je gekregen wat je zocht? Zo niet, kom het dan nu bij me claimen en stel je vraag.

Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je elke maand afmelden. Doe dat dan deze ronde voor 18 augustus. Meld je je niet af, dan loopt het gewoon elke maand door. In de bevestigingsmail staat uitleg hoe je je in 5 seconden weer heel makkelijk kunt afmelden.

Ja, dat kan. Elke maand gaan de deuren een week open. De eerstvolgende startdatum is 5 september. De deuren gaan op 29 augustus weer open. Indien je later lid wordt krijg je geen toegang tot de content van vorige maanden tenzij je die maanden lid bent geweest en nu weer opnieuw lid wilt worden.

Je kunt dan wel lid worden, maar helaas mis je dan de onderdelen die in de Facebook groep plaatsvinden. Het is dus handig om wel een account aan te maken.

Als je nu de Business Boost Academy of 1:1 coaching bij me volgt krijg je gratis toegang tot de Mastermind zolang je in het programma zit. Daarna kun je gewoon lid worden. Hier ontvang je aan het einde van je traject een mail over.

Mocht je nog twijfelen, hieronder lees je nog wat extra reviews over de Mastermind.

.

.

.

.

.