Wil je 2021 goed afsluiten en in 2022 doorbreken naar ongekende hoogte?

Is jouw bedrijf niet zomaar een hobby, maar je passie? En ben jij klaar voor mentale én financiële vrijheid? Dan is dit de Mastermind voor jou.

Ik neem je, samen met alle experts die mij persoonlijk hebben geholpen, mee op een reis die je nooit meer zult vergeten.

Je krijgt niet alleen alle strategische tools om next level te gaan, maar ook alle mentale tools.

Vanaf maandag 31 januari deel ik in deze Mastermind álle stappen die ik zelf heb gezet om naar mentale en financiële vrijheid te groeien. Daarbij krijg je toegang tot alle experts die me hierbij hebben geholpen.

“Ik ben hier met een missie. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en daar zelf goed mee verdienen, maar ik loop vast. Hoe heb jij dit gedaan? En kun je me helpen?”

In het kort is dit de meest gestelde vraag die ik krijg.

Op de één of andere manier trek ik nooit hobby ondernemers aan, maar ondernemers met een grote missie.

Hun bedrijf is niet zomaar een middel om geld mee te verdienen. Het is meer dan dat.

Het is hun purpose.
Een verlengstuk van zichzelf.
Een middel om impact mee te maken.

En ze zijn bereid ‘to do whatever it takes’ om daar een succes van te maken.

Ook al ben je misschien nog maar net gestart met ondernemen.

Ik zeg altijd: Ik trek een beetje de gekke Henkies aan. Mensen die denken dat ze de wereld kunnen veranderen en dat uiteindelijk ook doen. Ik ben zelf ook een gekke Henkie wat dat betreft.

Jij gaat door waar andere mensen allang waren gestopt. Je schijt regelmatig in je broek omdat je weer op het punt staat om een spannende beslissing te nemen, maar je doet het.

Waarschijnlijk heb je je altijd al anders gevoeld. Niet alleen als ondernemer, maar misschien zelfs al wel in het gezin waarin je bent opgegroeid.

Je denkt anders. Je handelt anders. Je dromen zijn vele malen groter dan ‘normaal’. Ze zijn zo groot dat je er zelf soms bang van wordt.

Ondanks dat je je missie tot in je tenen voelt en al lang en breed besloten hebt om daar vol voor te gaan, word je ook nog regelmatig tegen gehouden.

Het ondernemerschap maakt je pijnlijk bewust van dingen die je zou moeten doen, maar waarvan je simpelweg niet weet HOE je het moet doen en je wordt regelmatig geconfronteerd met je eigen belemmerende gedachten en gedrag.

Denk aan gedachten als: Kan ik dit wel? Zitten mensen hier echt wel op te wachten? Wat als het niet lukt? Wat als ik de verkeerde keuze maak? 

Maar je hebt soms net zo goed last van onhandige gedragspatronen zoals uitstelgedrag of dat je een tijd niet lekker in de flow zit en alles stroperig voelt.

Maak je geen zorgen.
Daarin ben je niet de enige.

In deze Mastermind krijg je daarom niet alleen de kennis om dat te doen, maar vooral ook de middelen om in actie te komen en in actie te blijven.

De kans is groot dat je al meer dan genoeg weet. Tuurlijk mis je nog bepaalde kennis, maar het is nu vooral tijd om te doen in plaats van te denken.

(Je kunt instappen tot 28 januari 20:00 uur. Daarna gaan de deuren dicht. Indien je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot 2 mega waardevolle bonussen, namelijk mijn online training over het bouwen van een winstgevende salesfunnel en mijn besloten podcast over succesvol beleggen in cryptocurrencies.)

Richard rore

Transformed people, transform people.

Iedereen kan succesvol worden

Ondernemen is fantastisch en ik geloof dat elke ondernemer mega succesvol kan zijn.

Zolang je missie maar groter is dan je angsten, je blijft investeren in de juiste kennis en bereidt bent om naar jezelf te kijken als iets niet lekker loopt in plaats van te wijzen naar een ander.

Business Boost Academy I Tineke Zwart

Ondernemen is fantastisch en ik geloof dat elke ondernemer mega succesvol kan zijn.

Zolang je missie maar groter is dan je angsten, je blijft investeren in de juiste kennis en bereidt bent om naar jezelf te kijken als iets niet lekker loopt in plaats van te wijzen naar een ander.

Om succesvol te zijn heb je een grote mate van zelfleiderschap nodig.

En inmiddels weet ik – na 3 succesvolle bedrijven te hebben gebouwd – dat er veel meer bij komt kijken dan alleen sales, marketing en strategie.

Die dingen zijn super belangrijk en zullen ook uitvoerig aan bod komen in deze Mastermind, maar uiteindelijk valt of staat je succes met hoe jij bent als persoon.

Je kunt alles weten over funnels en advertenties, maar als je vervolgens met bibberende stem je aanbod doet aan de telefoon ga je geen ja krijgen.

En je kunt de ene na de andere klant binnenhalen, maar als jij vervolgens niet je grenzen durft aan te geven waardoor je 24/7 aan staat, ben je dan echt zo succesvol als dat het voor de buitenwereld lijkt?

En je kunt alles in je bedrijf perfect voor elkaar hebben, maar als je ‘s avonds huilend in slaap valt omdat je je zo eenzaam voelt, ervaar je dan wel echt vrijheid?

Ik geloof daarom dat je op 3 vlakken werk hebt te doen om mentaal en financieel vrij te kunnen zijn. Op energetisch, mentaal en strategisch niveau. Deze 3 onderdelen komen dan ook alle drie aan bod.

Hier ben ik zelf de afgelopen jaren heel diep ingedoken. Ik heb me op alle vlakken binnenstebuiten laten keren.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen een bedrijf heb waar ik gelukkig van word en super goed mee verdien, maar daarnaast ook een fijne relatie heb met mijn vriend, vrienden en familie en een gezond lichaam.

En dat gun ik jou ook.

Review Tineke Zwart I Tamara de Jong

“Tineke kan letterlijk je leven transformeren.”

“Ondanks dat ik al veel kennis had over online marketing, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider wordt van je bedrijf.

Ze geeft je ook enorm veel vertrouwen, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben over mezelf en mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart.”

Tamara de jong

Online Business Coach

Ok, nu even praktisch. Wat gaan we nou precies doen?

Op dit moment zitten al mijn coachprogramma’s vol en zijn er voor alle programma’s lange wachtlijsten. 

Daarom heb ik deze Mastermind ontwikkeld. Niet alleen om een grotere groep mensen te kunnen helpen, maar ook om coaching beschikbaar te maken voor meer mensen. Niet iedereen heeft de middelen om voor een paar duizend Euro in een coach te investeren.

 

Dit is wat je krijgt:

De investering voor de Mastermind is 127,- exclusief BTW per maand.

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de sessies e.d. die eerder zijn gedeeld. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

Review Tineke Zwart I Shari Coenen

“Dankzij Tineke steeg mijn omzet met 300%.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.

Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.”

Shari Coenen

Voedingscoach

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten als je actief mee doet:

Review Tineke Zwart I Marleen Bosman

“Wauw Tineke ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met de Mastermind. Wat een tips heb ik al in de eerste maand kunnen implementeren. Ik start elke week op maandag met je fb live en dit geeft me focus. Door de juiste vragen te stellen hou ik mijn doelen voor ogen en maak ik keuzes die week.

De community is heel actief en wat een fijne mastermind ondernemers zijn er. Ik merk echt dat ik er enthousiast van wordt, veel energie van krijg en gemotiveerd door raak. Precies waar een mastermind voor bedoelt is. Leren van elkaar en elkaar verder helpen.

De besloten podcast is ontzettend waardevol. Ik heb weer een hele nieuwe kijk op mijn klantreis en ben druk aan het implementeren. En ik ga starten met crypto…die stap durfde ik nog niet te zetten. Ik kijk uit naar deze maand. Keep going!”

Marleen bosman

Food I Love

Wat is de investering?

De investering is slechts 127,- exclusief BTW per maand.

I know, het is een bizar lage prijs. Als je er elke maand al 1 extra online training door verkoopt verdien je het al terug.

Is er een addertje? Nee. Dit is mijn manier van ‘giving back’. Ik ben niet opgegroeid in een rijke familie of met extra kansen die anderen niet krijgen bijvoorbeeld.

Ik heb kansen leren zien, creëren en benutten. Ik heb me omringd met de juiste mensen en me door hen laten ‘besmetten’. Ze zeggen niet voor niets dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.

Het heeft alleen wel veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier.

Daarnaast wil ik er niet alleen zijn voor de mensen die maandelijks €1500 kunnen besteden aan coaching, maar ook aan de mensen die die mogelijkheid nog niet hebben of die al bij een andere coach in een traject zitten, maar ook graag van mij zouden willen leren.

In mijn Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien. Niet alleen financieel, maar ook mentaal.

Dit is een plek waar zinnen als ‘dit is onmogelijk’ en ‘is dat niet wat te ambitieus?’ niet bestaan. Hier is alles mogelijk. En we helpen elkaar om onze crazy dreams te realiseren.

Succesvol bedrijf bouwen I Tineke Zwart

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om ondernemers te helpen naar mentale en financiële vrijheid.

Toen ik 32 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en ook niet van de relatie. In maart 2017 liet ik daarom alles achter en begon opnieuw.

In 2018 startte ik uiteindelijk dit bedrijf. Een bedrijf wat 100% bij me past. Opnieuw groeide ik snel. Niet alleen qua omzet (van 0 naar 500k jaaromzet in 2 jaar), maar vooral ook als mens. Ik ontmoette de liefde van m’n leven, creëerde diepere en fijnere relaties met vrienden en familie en werkte aan een fit en gezond lichaam.

Ik ben er meer dan klaar voor om al mijn kennis met nog veel meer mensen te delen. In deze Mastermind neem ik je mee in alle stappen die ik zelf heb gezet, maar ook de stappen die ik nú zet. Hierin deel ik zowel de dingen die ik goed heb gedaan maar ook mijn fouten.

Veelgestelde vragen

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook op mentaal en energetisch niveau.

Op dit moment zijn er 297 mensen actief lid in de Mastermind. Er zijn echter ook altijd weer afmeldingen elke maand. Ik verwacht dat we in november/december opnieuw met circa 300 leden zullen zijn.

Dit is een on-going Mastermind. We starten op maandag 10 januari en elke maand heeft 1 of 2 thema's. De komende maand eindigt op vrijdag 11 februari. Je kunt er daarom voor kiezen om on-going lid te blijven (maandelijks opzegbaar) of je zegt het op na deze maand. Je zit in ieder geval nergens aan vast.

Je krijgt achteraf een opname waar je onbeperkt toegang tot houdt.

Tijdens de live Q&A mag je mij al je vragen stellen. Ook doe ik tussendoor in de besloten Facebook groep vaak nog een Q&A. Ik vraag bijvoorbeeld vaak op het einde: Heb je gekregen wat je zocht? Zo niet, kom het dan nu bij me claimen en stel je vraag.

Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je elke maand afmelden voor het einde van de nieuwe ronde.  Meld je je niet af, dan loopt het gewoon elke maand door.

Elke maand gaan de deuren kort open. De eerstvolgende startdatum is 10 januari. De deuren gaan op 3 januari weer open.

Je kunt dan wel lid worden, maar helaas mis je dan de onderdelen die in de Facebook groep plaatsvinden. Het is dus handig om wel een account aan te maken.

Als je nu de Business Boost Academy, de Online Business School of Transformers programma bij me volgt krijg je gratis toegang tot de Mastermind zolang je in het programma zit. Daarna kun je gewoon lid worden. Hier ontvang je aan het einde van je traject een mail over.