Wat tof dat je mijn gratis Ebook hebt gedownload!

Je krijgt nu deze pagina te zien omdat de deuren van mijn Mastermind weer tijdelijk geopend zijn. Mocht je hier interesse in hebben, je bent van harte welkom!

De nieuwe maand start op maandag 5 september en duurt t/m vrijdag 7 oktober.

Het thema van komende maand is:

Converterende Copy

Het maandthema van 5 september t/m 7 oktober is: Converterende Copywriting.

Goede teksten kunnen schrijven is één van de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt op dit moment.

De afgelopen jaren is de concurrentie in allerlei vakgebieden enorm toegenomen. Dat maakt het uitdagender om een succesvol bedrijf te bouwen en te behouden.

Eén van de belangrijkste vaardigheden die je in de huidige markt nodig hebt is dat je goede teksten kunt schrijven waarmee je jouw doelgroep écht raakt en in beweging krijgt.

Door middel van de juiste woorden en de juiste opbouw van een stuk tekst kun je zoveel impact maken.

Met woorden kun je mensen raken. Je kunt ze ‘aan’ zetten tot actie. Hoop geven. Meer vertrouwen laten voelen. Een diepe verbinding met jou laten ervaren. 

Daarom is en blijft copy één van mijn favoriete onderwerpen. Ik blijf het magisch vinden hoe je vaak met 1 woord of 1 zin al zo’n grote impact kunt maken.

Ik heb bijvoorbeeld laatst nog gehad dat een mail in mijn funnel 5% meer conversie opleverde nadat ik 1 zin had toegevoegd. 

Het feit dat het dus een uitdagendere markt is tegenwoordig vind ik daarom alleen maar leuk. Het nodigt me uit om een nog betere versie van mezelf te worden. Op allerlei gebieden.

Als jij daar ook van houdt, dan pas je waarschijnlijk in deze Mastermind.

Na aanmelding word je direct toegelaten tot de besloten Facebook groep waar je kunt masterminden met mij en andere ondernemers.

Je denkt anders. Je handelt anders. Je dromen zijn vele malen groter dan ‘normaal’. Ze zijn zo groot dat je er zelf soms bang van wordt.

Deze Mastermind is niet voor iedereen.

Ik ben hier niet mee gestart vanuit het idee om hier zoveel mogelijk mensen in te krijgen. Ik ben ermee gestart vanuit een eigen verlangen naar meer connectie en verbinding met gelijkgestemden.

Deze Mastermind is voor ondernemers die heel groot dromen. Zakelijk en privé.

Er is niks mis met hobby ondernemers, maar jij bent allesbehalve een hobby ondernemer.

Jij wilt impact maken. Je wilt niet de massa volgen. Je doet dingen graag net even anders.

Je ziet de wereld door een andere bril.

Waar andere mensen vaak vanuit angst denken en kijken naar onmogelijkheden ben jij iemand die juist denkt: Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kan ik toch mijn doel bereiken ondanks dat er veel uitdagingen zijn?

Jij gaat door waar andere mensen al lang gestopt waren.

En in plaats van dat je andere mensen of situaties de schuld geeft van bepaalde uitdagingen in je leven kijk je altijd eerst naar jezelf en stel je jezelf de vraag: Wat had ík anders kunnen doen?

Jij weet dat je voor 95% je eigen werkelijk creëert door je energetische frequentie, gedachten en gedrag. 

Het maakt voor deze Mastermind niet uit of je een gevestigde ondernemer bent of een startende ondernemer.

Aan de hand van deze tekst voel je gelijk al of dit resoneert of niet.

You’re not alone.

Mensen zoals jij en ik voelen zich vaak niet onbegrepen.

Dat kan ervoor zorgen dat je nog meer in je ‘zelfstandige modus’ kruipt.

Je bent het gewend om veel dingen zelfstandig te regelen. Dat is je comfort-zone geworden.

Jij bent de laatste die om hulp zal vragen en als je het doet, dan ben je al snel bang dat je negatief bent of dat je iemand tot last bent. 

In deze Mastermind zitten alleen maar mensen zoals jij en ik.

Op deze plek komen de ‘onbegrepen’ samen om gezien, gehoord en begrepen te worden.

Het ondernemerschap is een fantastisch spel, maar het is ook de meest extreme vorm van persoonlijke ontwikkeling. Daarom doen we dit samen.

Ik kies elke maand een thema waar de focus op ligt en daarnaast helpen we elkaar. Dagelijks wordt er ‘gemastermind’ in de besloten Facebook groep. Elke vrijdag vieren we schaamteloos onze successen en dagelijks delen we onze grootste uitdagingen en kwetsbaarheden met elkaar. 

Mocht je nu al aan gaan van deze tekst, weet dat je meer dan welkom bent. Meer dan 220 Masterminders en ik wachten op je aan ‘de andere kant’ 😊

Richard rore

Transformed people, transform people.

Groei naar the next level met converterende copy

Komende maand leer je álles over het schrijven van converterende copy.

Niet alleen voor je Instagram, LinkedIn, je website, advertenties en nieuwsbrieven, maar zelfs voor het maken van video’s en podcasts. Dat begint namelijk vaak ook met een tekst die je uitwerkt.

De gast experts en ik gaan dit thema aan de ene kant belichten vanuit een hele praktische kant en aan de andere kant vanuit een mentaal / energetische kant.

Komende maand ga je onder andere ontdekken:

Review Tineke Zwart I Tamara de Jong

“Tineke kan letterlijk je leven transformeren.”

“Ondanks dat ik al veel kennis had over online marketing, wist zij me ook echt te leren hoe je een leider wordt van je bedrijf.

Ze geeft je ook enorm veel vertrouwen, waardoor ik nu veel zelfverzekerder ben over mezelf en mijn bedrijf. Ze is een coach met een gouden hart.”

Tamara de jong

Online Business Coach

Ok, nu even praktisch. Wat kost het en wat is de agenda?

Zoals ik hierboven al schreef ben ik met deze Mastermind gestart omdat ik een groep gelijkgestemden wilde samen brengen, maar ook omdat ik meer mensen wilde helpen.

Niet alleen ondernemers die ook mijn 1 op 1 coaching hadden kunnen en willen betalen, maar bijvoorbeeld ook ondernemers die geen duizenden Euro’s (over) hebben voor een Business Coach. 

Of ondernemers die al een coach hebben, maar ook graag van mij willen leren.

Daarom is de investering voor deze Mastermind maar €147 exclusief 21% BTW.

Je kunt elke maand in en uitstappen en zit dus nergens aan vast. Elke maand behandel ik een ander thema. Het nieuwe thema bepaal ik altijd vlak van tevoren. Ik weet nu dus bijvoorbeeld nog niet wat het thema in oktober gaat zijn.

Dit is wat je krijgt:

De investering voor de Mastermind is €147 ex BTW per maand.

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de content van de vorige maanden. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

 

Review Tineke Zwart I Shari Coenen

“Dankzij Tineke steeg mijn omzet met 300%.”

“Een half jaar lang was Tineke mijn coach. Ik zeg bewust niet “businesscoach” want door haar is veel meer veranderd dan alleen m’n bedrijf.

Ze heeft mij helpen groeien, maar ook zeker mijn bedrijf. Mijn omzet is met 300% gestegen en dit was me nooit gelukt zonder haar.”

Shari Coenen

Voedingscoach

Dit zijn de resultaten die je kunt verwachten als je actief mee doet:

Review Tineke Zwart I Marleen Bosman

“Wauw Tineke ik wilde je even laten weten dat ik onwijs blij ben met de Mastermind. Wat een tips heb ik al in de eerste maand kunnen implementeren. Ik start elke week op maandag met je fb live en dit geeft me focus. Door de juiste vragen te stellen hou ik mijn doelen voor ogen en maak ik keuzes die week.

De community is heel actief en wat een fijne mastermind ondernemers zijn er. Ik merk echt dat ik er enthousiast van wordt, veel energie van krijg en gemotiveerd door raak. Precies waar een mastermind voor bedoelt is. Leren van elkaar en elkaar verder helpen.

De besloten podcast is ontzettend waardevol. Ik heb weer een hele nieuwe kijk op mijn klantreis en ben druk aan het implementeren. En ik ga starten met crypto…die stap durfde ik nog niet te zetten. Ik kijk uit naar deze maand. Keep going!”

Marleen bosman

Food I Love

Waarom kost het zo weinig?

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: Waarom is de prijs zo laag?

I know, het is een bizar lage prijs. Je hebt het binnen no time terug verdiend. Zeker deze maand aangezien copy de nummer 1 tool is om meer klanten aan te trekken.

Is er een addertje? Nee. Dit is mijn manier van ‘giving back’. Ik ben niet opgegroeid in een rijke familie of met extra kansen die anderen niet krijgen bijvoorbeeld.

Ik heb kansen leren zien, creëren en benutten.

Ik heb me omringd met de juiste mensen en me door hen laten ‘besmetten’.

Ze zeggen niet voor niets dat je het gemiddelde wordt van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat.

Het heeft alleen wel veel tijd en energie gekost om dit allemaal uit te zoeken. Ik gun jou een snellere en makkelijkere manier.

Daarnaast wil ik er niet alleen zijn voor de mensen die maandelijks €2500 kunnen besteden aan mijn 1:1 coaching, maar ook aan de mensen die die mogelijkheid nog niet hebben of die al bij een andere coach in een traject zitten, maar ook graag van mij zouden willen leren.

In mijn Mastermind creëer ik de ultieme omgeving om te groeien. Niet alleen financieel, maar ook mentaal en spiritueel.

Dit is een plek waar zinnen als ‘dit is onmogelijk’ en ‘is dat niet wat te ambitieus?’ niet bestaan. Hier is alles mogelijk. En we helpen elkaar om onze crazy dreams te realiseren.

Tot slot heb ik vast ergens nog een money mindset blokkade 😉 Daarom heb ik ook besloten om straks de prijs te verhogen en die blijf ik ook verhogen. Doe er dus nu nog je voordeel mee.

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Tineke Zwart en het is mijn missie om ondernemers te helpen naar mentale en financiële vrijheid.

Toen ik 33 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik werd alleen niet gelukkig van dat bedrijf en ook niet van de relatie. In maart 2017 liet ik daarom alles achter en begon opnieuw.

In 2018 startte ik uiteindelijk dit bedrijf. Een bedrijf wat 100% bij me past. Opnieuw groeide ik snel. Niet alleen qua omzet (van 0 naar €500.000 jaaromzet in 2 jaar), maar vooral ook als mens. Ik ontmoette de liefde van m’n leven, creëerde diepere en fijnere relaties met vrienden en familie en werkte aan een fit en gezond lichaam.

Ik kijk ernaar uit om je mee te nemen op mijn ‘reis’ en mijn inzichten inclusief ups en downs eerlijk met je te delen.

Veelgestelde vragen

Voor alle ondernemers die voelen dat er meer in zit en die bereid zijn om aan zichzelf te werken. Niet alleen op strategisch niveau, maar ook op mentaal en energetisch niveau. En aangezien het onderwerp van komende maand 'online cursussen' is is het ook belangrijk dat je een online cursus wilt maken of al één hebt die je wilt verbeteren qua inhoud, opbouw en marketing strategie.

Op dit moment zitten er 220 ondernemers in de community. Ik verwacht komende maand met circa 180 tot 230 ondernemers te zijn. 

Dit is een on-going Mastermind. Elke maand is er alleen een vast thema en heb je maar een paar dagen om in te stappen. De nieuwe maand start op maandag 5 september en eindigt op vrijdag 7 oktober.

Je krijgt achteraf een opname waar je onbeperkt toegang tot houdt.

Tijdens de live Q&A mag je mij al je vragen stellen. Ook doe ik tussendoor in de besloten Facebook groep vaak nog een Q&A. Ik vraag bijvoorbeeld vaak op het einde: Heb je gekregen wat je zocht? Zo niet, kom het dan nu bij me claimen en stel je vraag.

Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je elke maand afmelden. Doe dat dan deze ronde voor 4 oktober. Meld je je niet af, dan loopt het gewoon elke maand door. In de bevestigingsmail staat uitleg hoe je je in 5 seconden weer heel makkelijk kunt afmelden.

Ja, dat kan. Elke maand gaan de deuren een week open. De eerstvolgende startdatum is 5 september. De deuren gaan op 29 augustus weer open. Indien je later lid wordt krijg je geen toegang tot de content van vorige maanden tenzij je die maanden lid bent geweest en nu weer opnieuw lid wilt worden.

Je kunt dan wel lid worden, maar helaas mis je dan de onderdelen die in de Facebook groep plaatsvinden. Het is dus handig om wel een account aan te maken.

Als je nu de Business Boost Academy of 1:1 coaching bij me volgt krijg je gratis toegang tot de Mastermind zolang je in het programma zit. Daarna kun je gewoon lid worden. Hier ontvang je aan het einde van je traject een mail over.

Doe je mee?

Mocht je nog twijfelen, hieronder lees je nog wat extra reviews over de Mastermind.

.

.

.

.

.