Meer omzet met je bedrijf I Tineke Zwart

Online Training: Meer klanten en omzet door Facebook & Instagram Ads

Laat je bedrijf sneller groeien met winstgevende, Facebook en Instagram advertenties.

Ben jij al een tijdje aan het ondernemen en gaat het je nog te langzaam? Wil jij sneller en moeitelozer klanten en omzet realiseren? 

Weet jij dat jouw doelgroep zich op Facebook of Instagram bevindt en heb je al wel eens nagedacht over adverteren, maar heb je geen idee hoe je advertenties moet maken?

Of heb je al eens advertenties gemaakt, maar waren de resultaten om te huilen? Zie je overal om je heen mensen fantastische resultaten behalen met advertenties en wil je dat ook?

Doe dan mee aan deze online training waarin ik je stap voor stap leer hoe je winstgevende advertenties maakt op Facebook en Instagram.

Dankzij advertenties draaide mijn eerste bedrijf een miljoenenomzet en groeide ik met mijn tweede bedrijf binnen 2 jaar van 0 naar een jaaromzet van €500.000.

In november 2015 startte ik samen met mijn toenmalige vriend een online marketing bedrijf. We draaiden dag en nacht social media advertenties.

Ik zal je direct eerlijk vertellen dat ik totaal niet gelukkig werd van dat bedrijf, maar we werden wel dusdanig goed in adverteren dat we binnen 6 maanden onze eerst miljoen omzet hadden gedraaid.

We testten letterlijk alles. Teksten, afbeeldingen, doelgroepen. We deden alles voor het beste resultaat.

Ik heb ontzettend veel goed gedaan op het gebied van social media ads en ik heb net zoveel fout gedaan. Waarschijnlijk heb ik nog meer fout gedaan dan goed.

In deze online training leg ik je niet alleen uit hoe je technisch gezien een goede advertentie maakt, maar vooral ook psychologisch gezien.

De reden dat mijn bedrijven zo snel zijn gegroeid is omdat ik een speciale manier gebruik om teksten te schrijven waarmee ik de beste resultaten behaal.

Groei samen met mij SNELLER naar the next level door Facebook en Instagram ads.

Facebook en Instagram Ads I Training Tineke Zwart

Aan het einde van deze

Online Training

De investering voor deze training is €597 exclusief BTW.

Facebook en Instagram Ads I Training Tineke Zwart

Je haalt het maximale uit deze training als jij:

Hoe zit de online training in elkaar?

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online masterclasses als de online omgeving.

Zie hieronder een screenshot van een aantal van mijn resultaten.

Hier zie je de resultaten van mijn Ebook ad. Gemiddeld betaal je in Nederland €2 per Ebook download. Ik zit deze maand op €0.89 per download inclusief 4 aankopen van €25. Dat betekent €58.87 uitgegeven, 66 leads erbij waarvan een deel later ook een programma koopt en direct €100 eruit (4x €25).

Hier zie je de resultaten van de advertentie die ik aan had gezet voor de online masterclass over Magnetisch Ondernemen (deed ik samen met Marissa Klouwer). Deze hadden we ingesteld zodat de mensen die de pagina al hadden bezocht, maar nog geen kaartje hadden gekocht de advertentie nogmaals zouden te zien. De masterclass kostte €88. We betaalden €1.83 per aankoop, dus €86,17 winst.

Hier zie je de resultaten van mijn advertentie voor mijn online training van €27 ex BTW. Ik betaal gemiddeld €4.59 aan advertentiekosten en behaal daarmee €22.41 winst.

De resultaten van de maand mei tot dusver voor mijn Ebook ad. In totaal €84.15 uitgegeven, ik betaal €1.11 per lead (gemiddeld €2 in Nederland), 14 cent per klik (gemiddeld €0.50 in Nederland), 7.60 doorklikratio (gemiddeld maar 2% in Nederland) en er zijn 10 trainingen verkocht voor in totaal €250. Er is dus €84.15 in gegaan en er zijn 76 leads uit gekomen + 10 klanten voor mijn online training.

In 2019 heb ik meerdere keren een training gegeven over Facebook & Instagram ads bij Competence Factory. Hiervoor betaal je meer dan €1000. In deze online training zit soortgelijke informatie maar dan voor €597 (exclusief 21% BTW).

Dit is de laatste beoordeling:

Beste Facebook en Instagram training I Tineke Zwart
Succesvol bedrijf bouwen I Tineke Zwart

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Tineke Zwart en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om zowel ondernemers als bedrijven te helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen.

Toen ik 32 jaar geleden werd geboren in Joure (Friesland) in een heel nuchter gezin had ik niet verwacht dat ik uiteindelijk ondernemer zou worden en al helemaal niet dat het ook nog eens zo goed zou gaan. Toen ik in 2015 samen met mijn toenmalige vriend een internationaal online marketing bedrijf startte draaiden we binnen een half jaar onze eerste miljoen omzet.

Ik heb altijd een passie gehad voor menselijk gedrag en technologie. Uiteindelijk bleken deze 2 passies een perfecte combinatie te zijn voor een online marketing bedrijf. Dankzij deze kennis weet ik inmiddels precies hoe je koopgedrag triggert – maar niet op een sneaky manier – en hoe je dit slim kunt doen via online kanalen.

En hoe je dat dan doet via Facebook en Instagram advertenties? Dat ga ik jou leren in deze online training.

Veelgestelde vragen

Zodra je hebt betaald ontvang je binnen 5 minuten een bevestigingsmail met daarin alle informatie.

Ja en hier blijf je toegang tot houden.

De investering is €597 exclusief 21% BTW. (De BTW is aftrekbaar voor ondernemers. 

Voor zowel ondernemers als niet ondernemers. Hij is voor iedereen die wil leren om winstgevend te adverteren op Facebook en Instagram. 

Voor iedereen die denkt dat je op magische wijze super snel een succesvol bedrijf kunt bouwen met Facebook en Instagram ads. Ads kunnen je bedrijf een enorme boost geven, maar het is geen wondermiddel. Het is nog steeds hard werken en je moet jezelf ook even de tijd gunnen om goed te worden in Facebook en Instagram ads.